1. Altın Vuruş Kenan Özer

23 Ocak 2012

Boluspor transfer döneminin son günlerine yaklaşırken beklenen isimleri bir bir takıma kazandırmaya başladı.   Boluspor transfer komitesi dün sitemizden de...

Boluspor transfer döneminin son günlerine yaklaşırken beklenen isimleri bir bir takıma kazandırmaya başladı.

 

Boluspor transfer komitesi dün sitemizden de "Boluspor Altın Vuruşa hazırlanıyor" haberinde de belirtmiş olduğumuz altın vuruşu bugün gerçekleştirdi.

 

Boluspor  M.Park Antalyaspor forması giyen Kenan Özer ile sezon sonuna kadar anlaştı. Kenan Özer 1987 Lefkoşe doğumlu olup, Beşiktaş A.Ş de profesyonel oldu. Karşıyaka,İstanbulspor,K. Erciyesspor, Çaykur Rizespor ve son olarak Medical Park Antalyaspor da forma giydi.

 

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı imza töreninde kısa bir konuşma yaparken"istediğim futbolcuydu" dedi.

Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkçı "Daha önceden çok görüştüğümüz, 2 sene önce alamadığımız Beşiktaş Alt yapısından yetişen, Kenan Özer'le önceki akşam prensipte anlaştık. Bugünde kendisi Bolu'ya geldi. İstediğim futbolcuydu. Kenan Antalyaspor'da bugün saat 11'de idmana çıkan, hazır ve bizim ihtiyacımız olan mevkide, bize faydalı olabilecek bir oyuncu. Hedefimiz belli. Kenan da bu hedef doğrultusunda Bolu'ya geldi. Kendisine çok güveniyoruz. Boluspor'u tanıyor ve biliyor. Antalyaspor'da yedek olsa da, bazı zamanlarda şans buldu. Devamlı oynamak istediği içinde Boluspor'u tercih etti. Bu anlamda bize güç katacak. Kendisiyle 6 aylık mukavele yaptık. İnşallah Kenan bizden, bizde kendisinden memnun kalırsak mukavelemizi yenileriz. Transfer, Bolumuza ve Boluspor camiasına hayırlı olsun" dedi


Boluspor'un yeni yıldızı Kenan Özer  ise konuşmasında Necip Çarıkçı'nın ilgisinden etkilendiğini söylerken sözlerine şöyle devam etti. Özer "Ben buraya şampiyonluk sevinci yaşamak için geldim. Boluspor'un süper lige çıkacağına inanıyorum. İnşallah benimde bu yolda katkım olursa, çok mutlu olurum. Boluspor için elimden geleni yapacağım. Antalyaspor'dan ayrılma kararı aldıktan sonra bir çok kulüp aradı ama, Necip başkanımın benimle bu kadar ilgilenmesi beni gerçekten mest etti.Boluspor'a gelmemde çok payı var. Kendisine teşekkür ederim. İnşallah hayırlısıyla bu hafta oynayacağımız Sakaryaspor maçıyla başlayıp, süper lig hedefi doğrultusunda Boluspor için elimden geleni yapacağım" dedi.

 

Senegalli Geliyor

 

Basın mensuplarının transfer konusundaki sorularını cevaplayan Çarıkçı " Bu hafta içersinde bir Senegalli oyuncu gelecek. Davet ettik. bu oyuncuyu biz izlemedik ancak teknik heyetimiz olumlu rapor verirse olabilir."dedi.

 

 


3137 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.054814100265503