15 Mayıs'ta Konuşacağım

26 Aralık 2010

Boluspor Genel Kaptanı Tuncay Şengün basın toplantısında yapmış olduğu konuşmada eski Genel kaptan Nedret Yıldız'a yüklendi.   "Ayrıca Ben Boluspor genel...

Boluspor Genel Kaptanı Tuncay Şengün basın toplantısında yapmış olduğu konuşmada eski Genel kaptan Nedret Yıldız'a yüklendi.

 

"Ayrıca Ben Boluspor genel kaptanı olarak kendimce bir açıklama yapmak istiyorum. Beni herkes iyi kötü tanıyor. Göreve geldiğimden buya 7 karşılaşmaya çıktım ve elimden geldiği kadar bu görevi yapmaya çalıştım. Görevi devam ettiğim sürece de Boluspor'un menfaatleri konusunda da görevimin icabı ne gerekiyorsa bu görevi yapmaya da devam edeceğim. Takdir edersiniz ki herkesin kendine göre bir karakteri vardır. Kendine göre bir yapısı vardır. Kendine göre de bir kuralları vardır. Boluspor kulübünün genel kaptanlığını yapmak bu görevi verilip de yapmak çok büyük bir onurdur. Bu görevi yapmak hakkeden çok zor bir iştir ama bu 7 haftalık süre içerisinde elimden gelen gayreti gösterdiğime inanıyorum. Ama benden önceki genel kaptanımın değerli arkadaşım Nedret bey ile 6 sene bu görevde bulunduk iki üç kere tarafıma yapılan yazıları vardır.  Ama ben 15 Mayıs'a kadar kesinlikle konuşmak taraftarı değilim. Konuşmayacağım kesinlikle ve cevapta vermeyeceğim. İşimi yapacağım. Sezon sonunda da 15 Mayıs'ta kendi öz eleştirimi yaparım. Üzüldüğüm nokta şudur dünkü yazısında Nedret kardeşim başkanımızı eleştirenler arasından başkanımızı eleştirirken beni ve hocamı ekleyerek benim üzüldüğüm beyanatlar vermiştir. Ksaca bunu açıklamak istiyorum hiç kimse Boluspor kulübünün üstüne çıkamaz bunun böyle bilinmesini istiyorum. Bir genel kaptan çıkamaz hoca çıkamaz. Boluspor kulübü bir bütündür Boluspor yönetim kurulunun verdiği görevleri de görev alan arkadaşlar fazlasıyla layıkıyla iyi niyetiyle yerine getirmeye çalışmaktadır ve yapmaktadır. Tabiî ki bunda eksiklikler olacaktır. Sonuçta bir öz veri vardır. İyi niyet vardır. Arkadaşımız diyor ki yazısında hoca başkan ve Tuncer Şengün her şeyi eline aldılar, her şeyi kendileri yapıyorlar. Yönetim kurulundan hiç kimsenin haberi yok, transferleri kendileri belirliyorlar, gidecekleri kendileri belirliyorlar, yani böyle bir şey olamaz birde bir kulüp de belli bir gizlilik olması gerekiyor bazı şeylerde biz onu bile yapmıyoruz. Nedret arkadaşımız Çarşamba günü akşam yazdığı yazıda da  hocam bana rapor vermiş raporu ben değerlendirmemişim demiş. Nadi Okur'un haberi varmı ,Dursun Kayman'ın haberi varmıymış , Recep Aydoğanlı'nın haberi varmıymış. Kendisi ne biliyor ki Recep arkadaşımızla yarım saat telefon görüşmesi yaptığımı biliyor mu.  Bunları da yaparken bilmesi gereken herkes biliyor. Sesiz kalıyorsak bizim cevabımız yok değil" dedi.             

 

1887 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • Remzi KIRICI
    25 Aralık 2010 • 20:34
    Genel kaptanım, siz dedikodulara bakmayın, görevinizi layıkıyla yapınız Toplum dedikodulara kanmaması için GEREKTİĞİNDE BİLGİLENDİRME yapınız. Sizden istediğmiz Bolusporu destekleyen bütün gruplara aynı mesafede kalınız, bütün grupları kucaklayınız.
  • serhat
    26 Aralık 2010 • 07:07
    Aman ha Remzi ağabeyini dinle! :-)

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
1.0439660549164