2004 RUHU GERİ GELİYOR !

20 Nisan 2016

28 Mayıs’ta yapılacak Boluspor kongresinde aday sayısı 2’ye çıktı. Uzun süredir Bolu’da taraftarların, eski yöneticilerin aday olmasını istediği eski başkanlardan Necip Çarıkçı adaylığını açıkladı. Şu ana kadar Boluspor kulübü Başkanlığı için mevcut Başkan Savaş Abak ve kırmızı beyazlıların eski Başkanlarından Necip Çarıkçı adaylığını açıklayan isimler oldu.

Boluspor’da kongre tarihinin açıklanmasının ardından spor camiası Necip Çarıkçı’ya aday olması yönünde büyük bir baskı uyguluyordu. Boluspor taraftar gurupları başta olmak üzere Çarıkçı’nın aday olması için açıkça çağrıda bulunması sonrası, Necip Çarıkçı aday olmaya karar verdi.

Boluspor’un eski Başkanlarından Necip Çarıkçı bugün düzenlediği basın toplantısında Boluspor’un 28 Mayıs’ta yapacağı Olağan Genel Kurul’da Başkan adayı olduğunu resmen açıkladı.

Çarıkçı’nın düzenlediği basın toplantısından satır başları şöyle:

“BOLUSPOR’UN 28 MAYIS’TAKİ KONGRESİNDE BAŞKANLIĞA TALİBİM”

“Bugün Boluspor’la ilgili bir açıklama yapacağız. Öncelikle 2004 yılında başlayan bir maceramız var. En başta Belediye Başkanımız, taraftarlarımız, basınımız 2004’ten 2011’e kadar ben ve arkadaşlarım görev yaptık. 2004’te çok zor şartlarda Alibeyköy sahalarından, Kozlu sahalarından bugüne geldik ve burada iki şampiyonluk, bir final, bir yarıfinal ve çeyrek finalimiz var. En başta burada her zaman desteğini gördüğüm başta Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’a, Milletvekillerimize, Bolu’da bize destek olan esnafımıza, basınımıza, taraftarımıza teşekkür ediyorum. Şu anda özellikle taraftarımızdan, basınımızdan ve Boluspor’da görev yapmış eski idareci arkadaşlarımızdan son 15 günde müthiş bir baskı geldi. İstekler doğrultusunda Boluspor’da görev almamız gündeme geldi. Boluspor’un bu göreve ihtiyacı olduğunu ifade ettiler. En başta ben geçmişte 7 sene kulüp başkanlığı yaptım. Yılmaz Becikoğlu zamanında 24 yaşında idareci oldum. 39 yaşında başkan oldum, yaklaşık 22 yıllık Boluspor’da bir görev hayatım var ve şu anda Boluspor’un 28 Mayıs’taki kongresinde başkanlığa talibim.

“YAPTIĞIMIZ TAMAMEN BOLUSPOR’A HİZMET OLACAK”

“Boluspor başkanlığı zor bir görev. Boluspor kulübünde bundan sonra bütün eski başkanlara, eski idarecilere Boluspor’a kim emek vermişse, basına, kulübün kapısı açık olacak. Geçmişte, başkanlık yaptım. Ben başkanlık olarak görmüyorum, yaptığımız tamamen Boluspor’a hizmet olacak. Bu görevi de ben bütün eski başkanlarla beraber, eski idarecilerle beraber basınla beraber, bu kutsal görevi götüreceğim. Zor bir görev bizi bekliyor. Bu kongremizin Boluspor’a, Bolumuza, spor camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.”

“YÖNETİMDEN RİCA EDİYORUZ, BU KONGRENİN 15 MAYIS’A ALINSIN”

“Eskiden kongreler, 15 Mayıs’ta sezon bittiği zaman yapılırdı. Şu an bu tarih 28 Mayıs. Yönetimden rica ediyoruz, bu kongrenin 15 Mayıs’a alınsın. Bu gelecek olan yönetime kolaylık olur. Çünkü 4 – 5 Haziran’da Ramazan başlıyor. Ramazan’da bu işler biraz zor oluyor. Onun için 15 Mayıs olması Boluspor için bana göre doğru olur.”

“HER ZAMAN DESTEK OLDU”

“Belediye başkanı ile de görüştüm. Bu konudaki düşüncelerimi aktardım. ‘Hayırlı olsun’ dedi. ‘Boluspor için her türlü desteğe hazırım’ dedi. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Burada biz bugünlere Alaaddin Başkan’la geldik. Her zaman destek oldu, inşallah devam edecektir.”

“HEPİMİZ BOLUSPOR’A HİZMET EDECEĞİZ”

“Benim görevim, bütün basını, taraftarı, eski yöneticileri, idarecileri birleştirmek, birlik bütünlük sağlamak. Şu andaki yönetimde yer alan arkadaşlarımız da dahil hepimiz Boluspor’a hizmet edeceğiz.”

“BÜTÜN KULÜP BAŞKANLARI BİZİM DOSTUMUZ ARKADAŞIMIZ”

“Avantajımız büyük, Beşiktaş başkanı Fikret Bey bizim arkadaşımız. Gençlerbirliği başkanı İlhan Abi bizim abimiz. Bütün kulüp başkanları bizim dostumuz arkadaşımız. Camiada yeni değiliz. Bundan da Boluspor kulübü menfaatlanacak. Bizim en az bir iki seneye ihtiyacımız olacak. Bir yapılanmamız olacak.”

“BU DOĞRU BİR YAKLAŞIM DEĞİL”

“Bugüne kadar Boluspor tarihinde olmamış bir şey. Şimdi, 25 Nisan tarihinde Boluspor’un 750 delegesi var. 150 delege para yatırdı. 28 Mayıs’ta insanlar geldi oy kullanacak. Nasıl olacak? Bu doğru bir yaklaşım değil. Bu şekilde sıkıntı olur, doğru değil, yönetim kurulu bu karardan vazgeçmeli. Son dakikada masa kurulur, makbuz verilir, herkes parasını verir oyunu kullanır.”

2004 RUHU GERİ GELİYOR !
2004 RUHU GERİ GELİYOR !
2004 RUHU GERİ GELİYOR !
2004 RUHU GERİ GELİYOR !
2004 RUHU GERİ GELİYOR !

2213 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.14068078994751