88. Dakikaların Adamı

15 Nisan 2012

Boluspor da son iki haftada bazı oyuncuların form düşükleri gözle görünürken oyuna girmesi ve 11 de oynaması gereken bazı...

Boluspor da son iki haftada bazı oyuncuların form düşükleri gözle görünürken oyuna girmesi ve 11 de oynaması gereken bazı oyuncularda unutulmaya başlandı. Son haftalarda adeta 88. dakikaların adamı olan Caner Ağca'nın son anlarda oyuna girmesi gözlendi.

Kartalspor ile oynanan karşılaşmada sahadan 1 puanla ayrılan Boluspor da 90 dakika içinde bazı oyuncuların performanslarının düştüğü göründü. Haftalardır aynı kadronun sahada mücadele etmesi ve kupa maçlarının da arka arkaya gelmesi ile birlik de bir hayli yorulan kadroda oyuncularımızın yorgunlukları gözle görünürken Teknik Direktör Bahri Kaya'nın bazı oyuncuları da hiç düşünmemesi dikkatlerden kaçmıyor.

Kartalspor karşılaşmasında oyunun bazı bölümlerinde kontrolü kaybeden Boluspor da oyuncu değişikliklerinin geç yapılmaması da dikkat çekerken Caner Ağca'nın karşılaşma biterken uzatmalarda oyuna dahil olması tepkiyle karşılandı.

Son haftalarda adeta 88'inci dakikalarda oyuna dahil olan Caner'in 88' inci dakikada oyuna dahil olmasını tepkiyle karşılandı.Karşılaşma sonunda bazı taraftarların neden "Caner Ağca son dakikada oyuna girdi maç biterken" derken  "daha önce neden maça alınmadı" diye konuştular.

Yıldız oyuncunun son dakikalar oyuncusumu diye serzenişleri sonrasında yorgun görünen bazı oyuncuların ardından haftalardır Caner'e şans verilmemesi de dikkat çekiciydi.

 

Fatih 'de 18 Unuttu

Fatih Gül'ün ise 18 kadroyu unutanlar arasında  Erciyesspor maçı hazırlıklarında Avonos da kolunun çıkması sonrası bir iki hafta takımdan uzak kalan Fatih Gül iğleşmesinin ardından formasına kavuşamadı. Haftalardır kadro  yüzü görmeyen Fatih Gül Kartalspor ile yapılan maçta da düşünülmedi. En son Elazığspor maçında oynayan Fatih daha sonra iki defa A2 takımının maçlarında forma giymişti.

Aydoğanlı bir an bile yalnız bırakmadı

Aydoğanlı bir an bile yalnız bırakmadı

2228 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.051526069641113