90'da Göçükten Kurtulduk 1-1

13 Kasım 2011

Tavşanlı Linyitspor  ile deplasmanda 10. hafta karşılaşmasına çıkan Boluspor karşılaşmanın son 10 dakikasında kalesinde golü görmesine rağmen son bölümlerde eksik...

Tavşanlı Linyitspor  ile deplasmanda 10. hafta karşılaşmasına çıkan Boluspor karşılaşmanın son 10 dakikasında kalesinde golü görmesine rağmen son bölümlerde eksik oynasa da  maçta bulduğu son dakika golü ile beraberliği kurtarmasını bilirken adeta bir göçüğün altından kurtulmuş oldu.

 

Deplasmanda karşılaştığı Tavşanlı Linyitspor karşısına  puan ve puanlar için sahaya çıkan Boluspor maça kontrolü başladı. Oyunu kendi alanında kabul ederek rakip sahaya gitmek isteyen kırmızı beyazlılar ilk 45 dakikada istediği futbolu ortaya koyamadı.Tavşanlı Linyitspor ilk yarıda Boluspor kalesine ataklar yaparak gol arasa da bu ataklarda  hatasız oynayan defans oyuncularımız rakibine net gol pozisyonları vermedi.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısı da Boluspor için sıkıntılı başladı. İkinci paslarda istediğini yapamayan kırmızı beyazlılar Tavşanlı Linyitspor kalesine gitmek de zorlanırken Boluspor'un kötü oyunundan cesaret alan ev sahibi ekip oyunun kontrolünü orta sahada alarak Boluspor kalesinde etkili olmaya çalışırken kırmızı beyazlı ekibin  defansının hatasız oyunu maçında en güzel anlarından dendiği anda  araya atılan topta kaleci ile karşı karşıya  kalan Abdi aşırtma vuruşla topu ağlara göndererek ev sahibi takımı 1-0 öne geçirdi.

 

Maçta öne gecen Tavşanlı Linyitspor gol den sonra birkaç pozisyon daha Boluspor kalesine gelse de ikinci gol için  başarısız oldu. Karşılaşmada geriye düşmesinin ardında maçta sinirleri gerilen Boluspor 'lu oyuncu Emre Toraman ikinci sarı kart dan kırmızı kartla oyun dışı kalınca sahada kırmızı beyazlılar son bölümlere 10 kişi devam etmek zorunda kaldı.

 

Sahada 10 kişi kalan kırmızı beyazlılar maçın 90 dakika olduğunu unutmayıp  son dakikalar sendromunu yıkarak beraberlik golünü yakaladı. Sol taraftan kullanılan serbest atışın oyun alanına geri dönmesiyle haftalar sonra ilk 11 de sahaya çıkan Hakan Arslan ceza alanına doğru topu gönderdi. Topun gelişine akıl dolu bir kafa vuruşu yapan Cemil Vatansever topu ağlara göndererek Boluspor'u adeta son anlarda bir göçüğün altından alarak haftayı bir puanla kapatmasını sağladı.

 

 

Önemli Anlar

4'üncü dakikada Mesut'un ceza alanı dışından sert şutu yandan auta çıktı.
12'nci dakikada gelişen Boluspor atağında Onur Türk soldan ortaladı, Ferhat'ın şutu dışarı gitti.
37'nci dakikada Abdi'nin ceza alanı dışından sert şutu üstten auta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz kapandı.
56'ncı dakikada Bolusporlu Emre'nin yaklaşık 30 metre mesafeden sert şutunda top yan direğe çarpıp auta gitti.
81'inci dakikada Ferhat'ın soldan ortasında Abdi aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0.
84'üncü dakikada rakibine sert giren Bolusporlu Emre ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyundan atıldı.
90'ıncı dakikada gelişen Boluspor atağında ceza alanında oluşan karambolde Cemil kafayla topu ağlara gönderdi: 1-1. Karşılaşma 1-1 bitti.

TKİ Tavşanlı Linyitspor: 1 - Boluspor: 1

Stat: Tavşanlı Ada
Hakemler: Koray Gençerler, Gökhan Memişoğlu, Mehmet Kısal 

TKİ Tavşanlı Linyitspor: Ulaş, Hasan, İsmail, Ferhat, Murat, Mesut  (Dk. 55 Toure ), Abdi, Serkan, Şener, Kingsley, Ahmet Yakak  (Dk. 70 Emre )

Boluspor: Atacan, Hakan, Onur Bektaş, Ferhat  (Dk. 80 Fatih ), Cemil, Emre Toraman, Onur Türk  (Dk. 84 Koffi ), Veli, Veysel  (Dk. 72 Cafercan ), Muhammet Sercan, Ümit 

Goller: Dk. 81 Abdi (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Dk. 90 Cemil (Boluspor)
Kırmızı kart: Dk. 84 Emre Toraman (Boluspor) Sarı kartlar: Dk. 45 Serkan, Dk. 50 Kingsley (TKİ Tavşanlı Linyitspor), Dk. 45 Ümit, Dk. 84 Onur Bektaş, Dk. 87 Veli (Boluspor)

 

 



1696 kez okundu.

3 yorum yapılmış
  • İsmail Aycan
    13 Kasım 2011 • 18:12
    Bolusporluyuz.com sitesini tebrik ederim. Her deplasmana giderek bizleri bilgilendirdikleri için.. Saygılar...
  • hasan
    13 Kasım 2011 • 19:34
    super ligte oynayabilecek takımımız var ama oyle bir hoca varki basında resmen beraberliğe oynuyoruz,bütün macları en az 2 farkla kazanmamız gerekirken korkak futbolumuzla ya 1 gol atıp yatmayı düsünüyoruz yada geriye düştükten sonra beraberlik golünü
  • hasan
    13 Kasım 2011 • 19:39
    atmaya calısıyoruz.bu takımın basında cihat hoca yerinde futboldan biraz anlayan bi hocamız olsaydı su anda en az 26 puanla acıkara farkla lider olurduk,cok kaliteli bir takım olusturuldu bunun farkına varılsın artık diger takımlarda cok üstünüz

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.29995203018188