A Milli oyuncu Belediyespor’da

21 Eylül 2014

Yeni sezon öncesi hedefini 1.Lig olarak belirleyen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı bir tecrübeli oyuncuyu daha kadrosuna kattı. İsmini sır gibi sakladığı transferi bugün renklerine bağlayan yeşil-beyazlı takım A Milli oyuncu Duygu Sipahioğlu’nu kadrosuna kattı.

Sezona bomba transferlerle giren Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, liglerin başlamasına 1 ay kala transferde atağa geçti. 2014-205 sezonu öncesi genç ve tecrübeli bir kadro kurarak hedefini 1.Lig olarak belirleyen Belediyespor’un ismini sır gibi sakladığı transfere imza attırdı. Yıllardır 1.Ligde forma giyen ve 1.Ligde 5 şampiyonluğu bulunan A Milli orta oyuncu Duygu Sipahioğlu’nu hafta sonu Bolu’ya getirdi. Hafta sonu Bolu’ya gelerek Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman ile görüşme yapan tecrübeli orta oyuncu, yapılan görüşmeler sonrası Belediyespor’un teklifine evet dedi.   

KADROMUZU TECRÜBELİ İSİMLE GÜÇLENDİRDİK

Eksik bölgelerine nokta transferler yaparak 12 Ekim’de başlayacak olan sezona bomba gibi girmek isteyen Bolu Belediyespor A Milli oyuncuya BOBES GYM’de imza attırdı. İmza töreninde konuşan Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman “Geçtiğimiz günlerde ilimizde düzenlediğimiz 1. Bolu Köroğlu Voleybol Turnuvası bizim adımıza iyi geçti ve bu turnuvada eksik bölgelerimizi görme fırsatı yakaladık. Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda bugün yıllarca 1.Ligde forma giymiş ve bu liglerde 5 şampiyonluğu bulunan A Milli orta oyuncu Duygu Sipahioğlu kadromuza kattık. 1.Lig yolunda böylelikle kadromuzu tecrübeli bir isimle daha güçlendirmiş olduk. Duygu Sipahioğlu’nun transferi Bolu’ya ve Bolu Belediyespor camiasına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

6’INCI ŞAMPİYONLUĞUMU YAŞAMAYA GELDİM

BOBES GYM’de düzenlenen imza töreninde konuşan tecrübeli A Milli oyuncu Duygu Sipahioğlu ise “Sizlerinde bildiği gibi yıllarca 1.Ligde ve A Milli takımlarda forma giydim. Belediyespor’da tanıdığım oyuncular var. Zaten Gökhan hocamızı da tanıyorum. Belediyespor hedefleri olan bir kulüp. Bu senede 1.Ligi hedefliyor. Bende bu hedef doğrultusunda 1.Lig tecrübelerimle takımımıza katkı yapmak istiyorum. Bunun için buradayım. 1.Ligde oynadığım sürelerde 5 şampiyonluğum buluyor. 6’ıncı şampiyonluğumu da Bolu Belediyespor ile birlikte yaşamak istiyorum. Belediyespor’u 1.Lige çıkarmak için takımda bulunan tüm arkadaşlarımla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Maçlarda taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var” diye konuştu.

DUYGU SİPAHİOĞLU KİMDİR?

31 Ekim 1979 Doğumlu. Memleketi Ankara. Türk Millî bayan voleybolcu. Orta oyuncu pozisyonunda görev almaktadır.

Voleybol kariyerine Ankara'da Vakıfbank Ankara forması altında başladı. Dört sezon Ankara ekibinin formasını giydi. Daha sonra İller Bankası'na transfer oldu. İki sezon da İller Bankası forması giydikten sonra, SSK Ankara'yla anlaştı. Bir sezon da SSK forması giydi.

2003-04 sezonu öncesinde Beşiktaş'a transfer oldu. Üç sezon siyah beyazlı takımın formasını giydikten sonra, Polonya ekibi BKS Stal Bielsko-Biała'ya transfer oldu. Yurtdışında geçirdiği bir sezonun ardından tekrar Türkiye'ye dönerek Gaziantep temsilcisi Şahinbey Belediye'yle anlaştı. Bir sezon sonra Fenerbahçe'ye geçti. Bir sezon da Fenerbahçe forması giydikten sonra, tekrar Beşiktaş'a transfer oldu.

2012-13 sezonunda Ankara temsilcisi TED Ankara Kolejliler'e geçti. 2013-14 sezonunda da Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi'nin yeni ekibi Çanakkale Belediyespor'a transfer oldu. 2013-2014 sezonunda ise Yeşil Yurt’ta forma giydi.

BAŞARILAR

TÜRKİYE BAYANLAR VOLEYBOL LİGİ

Şampiyon (3): 1997, 1998, 2009

TÜRKİYE KUPASI

Şampiyon (2): 1997, 1998

2030 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.068011999130249