A2'ler İlk ikiyi Karabük Maçına bıraktı 0-0

16 Şubat 2012

A2 Ligi 3.gurupta mücadele eden Boluspor A2 takımı, sahasında Sivasspor A2 takımını konuk etti. Gurubunda ilk ikiye girmek için mücadele eden Boluspor,...

A2 Ligi 3.gurupta mücadele eden Boluspor A2 takımı, sahasında Sivasspor A2 takımını konuk etti. Gurubunda ilk ikiye girmek için mücadele eden Boluspor, zorlu karşılaşmada sahadan 1 puanla ayrıldı. Son bölümlerde iki oyuncusunu kırmızı kartla kaybeden boluspor A2 takımı Karabükspor maçı öncesi büyük bir yara aldı

 

Boluspor A2 takımı geçtiğimiz haftalarda hava şartlarından dolayı ileri bir tarihe ertelenen Sivasspor müsabakasını dün oynadı. Son haftalarda yakaladıkları çıkışla gurubunda ilk iki için mücadele eden kırmızı-beyazlılar, zorlu karşılaşmada sahadan 1 puanla ayrıldı.

Karşılaşmaya Boluspor, kalede Burak, defansta Samet Pirdal, Samet Akaydın, Mehmetcan, Abdülsamet, Orta saha Vedat Budak, Emmanuel Gomis, Fatih Çolak, Fatih Gül ileride Okan Koç, Emre Kılınç ilk onbiriyle başladı.

İlk iki için büyük önem taşıyan Sivasspor maçında Boluspor A2 takımı çok önemli 2 puanı karaçayır çimlerine gömdü. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken, her iki teknik adamda golden önce gol yememe düşüncesi içersindeydi. Her iki takım oyuncuları da bu anlayışla sahaya çıkınca ilk yarıda orta sahada geçen mücadele gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda her iki takımda ilk yarıdaki oyunu devam ettirirken, Fatih Gül ve Okan Koç ile iki net gol pozisyonuna giren ekibimiz Boluspor, bu ataklardan sonuç alamadı. Rakip Sivasspor'da Muharrem Kırım 75.dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Sahaya rakibine karşı 1 kişi fazla mücadele eden kırmızı-beyazlılar, ayağa pas yapmakta güçlük çekince gol yollarında etkili olmadı. Maçın 90.dakikasında ekibimiz Boluspor'da Fatih Çolak ve Samet Akaydın çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Maçı ekibimiz Boluspor 9 kişi, Sivasspor ise 10 kişi tamamladı.

 

Hakem maçı çığrından çıkardı

Kırmızı-beyazlılar adına büyük önem taşıyan Sivasspor maçında orta hakem Sabit Selvi, verdiği kritik kararlarla maça damgasını vurdu. 90 dakika boyunca elini cebinden çıkarmayan hakem Selvi toplam 13 sarı kart gösterirken, 3'de kırmızı kart gösterdi.

 

Gomis sahada yoktu

Ara transfer döneminin son gününde transfer edilen Senegalli Emmanuel Gomis, ilk resmi maçında vasatı aşamadı. Dün oynanan A2 maçında Sivasspor'a karşı forma giyen Gomis maçın ilk 15 dakikasında güzel işler yaparken, geri kalan 75 dakika mücadele etse de gol pozisyonlarında kalitesini gösteremedi.

 

Boluspor A2: Burak, Samet Pirdal, Samet Akaydın, Mehmetcan, Abdülsamet, Vedat, Emmanuel Gomis, Fatih Çolak, Fatih Gül, Okan Koç, Emre Kılınç (Gökhan)  

Yedekler: Yağız, Uğur, Adem, Hakan, Fahri, Batuhan

Antrenör: Hakkı Öztabağ

 

Sivasspor A2: Hakan, Sinan, Volkan, Sefa, Kaan, Burak (Ferhat), Emre (Hakan), Muharrem, Ahmet, Muzaffer, Gökhan(Mehmet Ali)

Yedekler: Seyfullah, Sönmez

Antrenör: M.Hakkı Hocaoğlu

 


2696 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.30128407478333