ADA STADINA YIKIM KARARI...

29 Ağustos 2012

PTT 1. Lig ekiplerinden ve lige çıktığın günden beri lige renk katan takımlardan Tavşanlı Linyitspor’un karşılaşmalarını oynadığı Ada Stadyumunda büyük tehlike.   Bu hafta sonu...

PTT 1. Lig ekiplerinden ve lige çıktığın günden beri lige renk katan takımlardan Tavşanlı Linyitspor’un karşılaşmalarını oynadığı Ada Stadyumunda büyük tehlike.

 

Bu hafta sonu ligin ikinci karşılaşması için Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak Boluspor’un maç yerinin değişmesi gündeme düştü. Bolusporluyuz.com olarak bilgisine ulaştığımız olayda karşılaşmanın henüz hangi stadyumda oynanacağının belli olmadığı bilgisine ulaştık.

 

Maddi sorun her yerde ! 

Yaklaşık 3 yıldır Boluspor taraftarı ışıklandırma konusunda maddi sıkıntılar yüzünden bir türlü ışıklandırmaya kavuşamazken benzer konularda bir çok külüp bakanlılıkların ödenek ayırmaması sonucu zor günler yaşıyor. Daha önce Kütahya İl Spor Müdürlüğünün İl içerisindeki tüm spor tesislerine yaptırmış olduğu deprem dayanıklılık çalışmalarında ADA stadındaki kapalı tribünler için güçlendirme gerekliliği açıklamıştı. Ancak maliyetlerinin yüksek olması ve ödenek ayrılmaması sebebi ile YIKIM kararı çıkmış.  29.08.2012 Çarşamba günü yapılan incelemeler sonucu ADA Stadyumunda kapalı tribünlere seyirci alınmaması yönünde uyarılarda bulunan yetkililer, sorumluluğun Emniyet ve Kulüp de olduğunu belirtti

 

Bundan sonraki süreç merak konusu ! 

Tavşanlı Linyitspor geçmiş olduğumuz yıllarda sahasında çalışma yapılması nedeni ile bir sezon Kütahya Dumlupınar stadyumunda oynamış ve taraftarından uzak kalmıştı. Yeni sezonda Ada stadında kapalı tribünlere seyirci alınmaması gündeme gelirken hafta sonu Boluspor karşılaşmasında nasıl bir yol çizileceği halen açıklığa kavuşmadı.  Kapalı tribünde başta protokol ve basın tribünü ile Tavşanlı Linyitspor taraftarlarının yer aldığı tribünler bulunuyor. Tavşanlı Linyitspor’lu taraftarlar bu sorumluluğun kimsenin üstlenemeyeceğini ve başta bakanlık olmak üzere TFF’nin de olaya el atmasını beklediklerini ifade ediyorlar.

 

Boluspor karşılaşması nerde oynanacak ? 

Bu hafta için idare edilmesi ve Boluspor karşılaşmasının Ada Stadyumunda oynanması yönde görüşler çıkarken bir çok kesim bu konuya sıcak bakmıyor. Bu konunun çözümü konusunda acil önlem planı da olmadığı için hafta sonu düzenlemelerin yapılamaması halinde Tavşanlı Linyitspor maçlarını Kütahya’da Dumlupınar Stadında oynanabilir görüşü çıkıyor.

 

 

Bolusporluyuz.com
Özel Haber

 

2082 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.047762155532837