AKKENT Taçlandırmak İstiyor

14 Temmuz 2018

Geleneksel olarak düzenlenen 13’üncü veteranlar futbol turnuvasında Akkent Toar yapı rüzgarı devam ediyor. Turnuvanın gediklisi olan Ak Kent finale adım adım göz kırparken kupayı bir kez daha almak istiyor.

Bolu da geleneksel olarak düzenlenen veteranlar futbol turnuvasında turnuvanın iddialı takımlarından AKKENT TOAR yapı şampiyonluk için rakiplerini bir bir mağlup etme başarısını gösteriyor. Kadrosunda bir birinden kaliteli oyuncular olan turnuvanın iddialı takımı yaşadıkları şampiyonluklara bir yenisini de daha eklemek istiyor.

Turnuvada şuana kadar 8 karşılaşmayı geride bırakan AKKENT TOAR karşılaşmalarda şu sonuçları aldı. Çıtırlant Güzel Sur  8-0, Jotun Hisar 3-0,Eniştenin Yerini 3-1,Çağsu7-1, Sem Mak  Hükmen,GHSİM 10-3, Saha Komiserlerini 12-0 , Çeyrek Finalde Kale Yapı 7-1 mağlup etme başarısını gösteren Akkent Toar Yapı rakip filelere 62 gol atma başarısını gösterdi. Kalesinde sadece 8 gol gördü.

Takımda  Ertan ve  Erhan en çok gol atan oyuncu olurken attıkları gollerle takımlarını çeyrek finale kadar taşıdılar. Son yıllarda Turnuvada kurdukları takımlarla iddialı olduklarını gösteren ve veteranlar futbol turnuvasına renk heyecan katan Akkent Toar yapı başkanı Kamuran Avcı hem turnuva hem takım hakkında bilgiler verirken şunları söyledi.

Bolu da geleneksel olarak devam eden ve şehre heyecan katan veteranlar futbol turnuvasında biz olmaktan ve mücadele etmekten gurur duyuyoruz. Katıldığımız turnuvalarda hep iddialı olmak istedik ve bunda başarılı olduğumuzu gösterdik her dönem finale kadar gidiyoruz.

Takım olarak iyi bir ekibimiz var yıllardır bir birini yakından takip eden bir aile ortamı oluşturan oyuncu grubundan oluşuyoruz şuana kadar 13’üncü veteranlar futbol turnuvasında 8 galibiyet alarak yarı finale kadar geldik. Hedefimiz bundan sonraki iki maçı kazanıp adımızı her yıl olduğu gibi finale yazdırıp kupayı almak ben takımımıza arkadaşlara güveniyorum bir kez daha o kupayı alıp şampiyonluğumuz taçlandıracağız şuana kadar katılan diğer takımlarda iyi mücadele ettiler onları da tebrik ederiz dedi.  

  

2427 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.058957099914551