ALİ HOCA'YI BOMBALADI

29 Aralık 2013

Gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda en büyük hatasını açıklayan Başkan Mehmet İnceayan, “Ali Beykoz’un arkasında durmakla en büyük hatayı yaptım....

Gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda en büyük hatasını açıklayan Başkan Mehmet İnceayan, “Ali Beykoz’un arkasında durmakla en büyük hatayı yaptım. Bolu’nun çocuğunun arkasında dik duruşum, bizi bu hale getirdi” dedi.

Başkan İnceyan, basın toplantısında eski Teknik Direktör Ali Beykoz’a adeta sitem etti. Takımın şuanda bulunduğu yeri hak etmediğini söyleyen Mehmet İnceayan, “Biz şuanda bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz. Daha yukarılarda olmamız lazımdı. Bu da benim dik duruşum, Bolu’nun çocuğuna sahip çıkmamın hatasıdır. Bunu kabul ediyorum. Yönetim kurulu olarak genel kurula giderek bunun bedelini ödüyoruz. İçimizde elbette fikir ayrılıkları olabilir. Parasal konularda toplantılara gelmeyenler olabilir. Ben kalabalık bir yönetim yaptığım için pişmanım. Necdet Gören kongrede ne dedi? ’50 kişilik yönetimler fazladır.’ Bakın genel kurula gittik. Yine de yol arkadaşlarımı satmadım. Benim kabahatim bu oldu. Ben insan satmayı sevmem. Attığım imza, verdiğim söz benim için namustur. Yol arkadaşımı satmam. Ölüme gideceksem onunla giderim” diye konuştu.

“HATAM ALİ HOCA TAKIMI TESLİM ETMEM”

Teknik Direktör Ali Beykoz’un sezon başında teklifi kabul etmemesi gerektiğini ve yetersizliğini kabullenmediğini ifade eden İnceayan, basına da sitem etti “Boluspor’a basın da zarar verdi” diyen İnceayan, “Ben her zaman sizlere bir şey söyledim. Ağzımdan çıkmayan hiçbir söze itibar etmeyin dedim. Her yazıp, çizdiğinizden kamuoyu etkilendi. Yeni teknik direktör geldi. Adam 50 dakika koşan takımı 70-80 dakikalara çıkardı. Allah rızası için, farkı gördünüz mü, görmediniz mi? Demek ki biz burada yanılmışız. Güvendiğimiz arkadaşımız bize şunu söylemesi lazımdı. ‘Başkanım, ben iki sene bu işin dışında kaldım. Boluspor’un transfer grubunda yurt dışına gidip futbolcu izledim. Benim iki sene eksiğim var. Bana bu kulübü layık gördünüz ama ben yapamam’ deyip bizim yolumuzu açması lazımdı. 2001’de tanıdığım, gelişmeye açık Ali’ye güvendiğim için Boluspor’u gözüm kapalı teslim ettim. Benim hatam bu” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’Yİ GEZDİ. BOLU’YA KAÇ TANE FUTBOLCU GELDİ”

Boluspor’da görevi bırakan Ali Beykoz ve ekibinin istifadan sonra birbirlerinin arkasından konuştuğunu vurgulayan Başkan Mehmet İnceayan, “Kadronun teknik patronu Ali Beykoz’dur. Teknik heyet kendi arasında anlaşamadı. Bir uyum yakalayamadılar. İş kopup gittikten sonra bir baktık ki üç hoca da birbirleriyle samimi değiller. Birbirlerinin aleyhinde birbirlerinin arkalarından konuşuyorlar. Demek ki yukarısı ise aşağısı arasında fark varmış. Biz yukarda olanları görmemişiz. Bizim görevimiz nedir? Duman çıkmazsa biz dumanı göremeyiz. Görevden ayrıldıktan sonra her gelen teknik görevli birbirleri hakkında konuştu. Kondisyoner bu takımdan ayrılırken, ‘bu takım 6 maç sonra aşağı düşer’ dedi. Adamın kehaneti çıktı. 6 maç sonra takım küme düşme potasına kadar indi. Ali hoca iki yıl boyunca ülke ülke gezdi. Türkiye’yi gezdi. Bolu’ya kaç tane futbolcu geldi” ifadelerini kullandı.

“BEN İDAMA GİDERKEN ALİ NEREDE?”

İdam sehpasına çıkarıldığını söyleyen İnceayan, “Bugüne kadar söylenecek hiçbir şeyi sizler söylemediniz. Sizler söylemeyince her şeyi konuşmak bize kaldı. Neden? Suçlu benim. Teknik kadroya en ufak bir laf yok. Kimse bir şey yazmadı. Gazeteler, Gazeteciler Cemiyeti’nin üyesi. Ağabeyleri gazeteci. Ali Beykoz benim dünya ahiret kardeşim. Ama ben burada idam sehpasına asılırken haksızlık olmaması gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

1813 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.072513103485107