ALTI'YA DEVAM VE KORKU

13 Mart 2012

Bir maç geride kaldı bizde sakin kafa ile neler yazarız neyi analiz ederiz diyerek aklımızda olanları ve geride kalan haftada yaşanan güncel...

Bir maç geride kaldı bizde sakin kafa ile neler yazarız neyi analiz ederiz diyerek aklımızda olanları ve geride kalan haftada yaşanan güncel olayları konuları ve kaybedilen maçı tek tek yazarak haftayı korner köşesi ne taşıdık. Ardından  başladık düşünmeye Boluspor Kayseri Erciyes maçında şansızlığına son verip bir diriliş gösterir mi diye .

Maç öncesi yaşanan yönetim gerginliği hafta boyunca Kasımpaşa maçının önüne geçti. Transfer komitesinde bir yöneticinin kendi içinde yaşadığı sıkıntıları dışarıda paylaşması bu maç öncesi anlamsız ve zamansız bir çıkış idi.

Futbolda seyirci tepkisini stadyumda gazeteci köşesinde yönetici ise yönetim kurulunda dile getirmeli.

Kasımpaşa maçına dönecek olursak  Karşılaşmanın önemi ilk 2 ilk 6 dan önce ,yönetim taraftar ve futbolcuların bütünleşme maçı idi.

Bir takım maça hazırlanırken ,Hocası tarafından sahaya çıkarılacak 11 rakibin artılarına karşı önlem zaaflarına karşı elindeki etkili silahları nasıl kullana bilirim diye oluşturur .

Kasımpaşa takımının en büyük silahları Bulgar oyuncu Niko,buna önlem olarak Orhan'nın alanının tamamında adam adama markajı  Adem Büyük'ün gelen her topu tutmasına karşı kimin bölgesine gelirse gelsin Cemil ve Veli'nin ilk hamleleri Adem Büyük'ün yanına giren ama orta sahaya girdiği zaman bizim zaaflarımızdan olan göbek den araya toplu veya  topsuz adam eskiltebilen Hüseyin Kala'nın özellikle Cemil tarafından döndürülmemesi ,Gencer'in de Şahin'e yakın oynaması , Orta sahada özellikle ilk 25 dakikada Emre,Alp 'in içeriye girmesini  ve Gomis öndeki Kenan ile Veysel e yakın oynayarak Sormon,ve Ali Bilgin oynatmaması Bahri Kaya'nın Kasımapaşaspor u savunma anlamında iyi analiz ettiğini görmüş olduk.

Hücum anlamında ise oyunun yönünü çabuk çabuk değiştirmek göbekten alan,ve adam paylaşımında sıkıntı yaşayan 2 stopere Gomis ve Kenan'la göbekten rakibin üzerine gitmesi ile ilk 25 dakikada işler iyi giderken daha sonra orta sahanın defansın çok önüne gelmesi ile oyunun diğer bölümlerinde Kasımpaşa'nın pas yapması  ile fazla koşmamamıza sebep oldu .

Bence Boluspor olarak Kasımpaşa'nın en zayıf halkası olan Kaleci Tolga'nın bu maçta yıldızlaşması ve kalecinin iki %100 pozisyon çıkarması iki tane topunda çizgiden çıkarılması futbol şansının bizim takımda olmadığının gösterdi.

Hoca'nın 1-0 mağlup duruma ve  rakibin kırmızı karttan sonra  sol kanat dan ataklara katılmayı seven taktiksel  olarak Orhan'ın yerine ,Hakan ve çift forvet olarak da Aydın'ı alması Caner'in oyunu yönlendirmesi doğru bir hamle ama bence psikolojik olarak dibe vurmuş artık top almak dan korkan Aydın'ın toparlanması zor olacak gibi görünüyor .

Benim Naçizane tavsiyem yine maçın birinde eğer  çift forvete dönecek zorunda kalacaksak Orhan Ak'ı stopere Veli'yi de Santrafora kaydırılırsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Ama bence en büyük sıkıntı maçta golü bulamamamız ve ilk golü kalemizde gördükten sonra hiçbir oyuncumuz top almaya çalışmaması ve en büyük tehlikede bu olur diye düşünüyorum .

1  - 0 olduktan sonra Gomis dışında hiçbir oyuncu sırtı dönük top almaya çıkmaması idi .

Bu bir takım için bence en büyük tehlikedir.

Bu Takım Bizim takımımız sonuna kadar desteğe devam Başka Boluspor Yok.......

1749 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.082868099212646