AMATÖR’DE 2.HAFTANIN ARDINDAN

1 Kasım 2016

Bolu Amatör Ligi 2.Hafta maçları nefesleri kesmeye devam etti. Amatör küme de karşılaşmalar 2. hafta maçlarıyla devam etti. Maçlarda 25 gol filelere atılırken takımların kıyasıya mücadelesi alkış aldı.

BELEDİYESPOR 3 GOLLE KAZANDI

Bolu Amatör Ligi 2.haftanın açılış maçında Aladağspor ile Bolu Belediyespor Karaçayır'da karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-0 biten maçta Bolu Belediyespor rakibini 3-0 mağlup etti ve sezonun ilk galibiyetini aldı. Aladağspor'da Gökhan, ikinci yarının henüz başında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

MENGEN BELEDİYESPOR RAHAT KAZANDIBolu Amatör Ligi 2.hafta maçında Mengen Belediyespor evinde Yumrukayaspor'u konuk etti. Mengen Belediyespor maçın başında kazandığı penaltıyı gole çevirdi ve rakibi karşısında 1–0 öne geçti, golden sonra yüklenen Yumrukayaspor kazandığı penaltıyı gole çeviremedi, penaltıyı gole çeviremeyen Yumrukayaspor'da moraller bir hayli bozuldu ve kalelerinde ilk yarı 2 gol daha görerek soyunma odasına 3-0 mağlup gitti. İkinci yarı kalelerinde 2 gol daha gördü ve karşılaşma Mengen ekibinin 5-0 üstünlüğü ile sona erdi.

YENİÇAĞA ZORDA OLSA KAZANDI

Bolu Amatör Ligi 2.hafta maçında Yeniçağaspor Karaçayır’da Sandallarspor'a konuk oldu.    ilk yarısı 1-1 sona eren maçta, Yeniçağaspor rakibini 5-3 mağlup etti ve liderlik koltuğunu bırakmadı.

GÖYNÜK BELEDİYE SON NEFESTEBolu Amatör Ligi 2.haftanın bir diğer maçında Elvan İnşaat Kızıkspor ile Göynük Belediyespor Karaçayır spor kompleksinde karşı karşıya geldi. Elvan İnşaat Kızıkspor 83.dakikaya kadar önde götürdüğü maçı 84 ve 90+4'üncü dakikalarda kalesinde gördüğü gollerle 3-2 kaybetti. Elvan İnşaat Kızıkspor futbolcusu ve Kulüp Başkanı İsmail Özdemir kırmızı kart gördü.

ÖZEL İDARE KÖROĞLUSPOR TEK ATTI ÜÇ ALDIBolu Amatör Ligi 2.hafta maçında Karacasu 2011 ile Özel İdare Köroğluspor karşı karşıya geldi. Özel İdare Köroğluspor maçın başında bulduğu golle karşılaşmayı 1-0 kazandı. Karacasu 2011 ekibi 77.dakikada kullandığı penaltı vuruşunda Harun gole izin vermedi.

OLAYLI MAÇ KIBRISCIKSPOR'UN

Bolu Amatör Ligi 2.haftanın kapanış maçında Mudurnuspor ile Kıbrıscıkspor Karaçayır'da karşı karşıya geldi. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Mudurnuspor galibiyeti koruyamadı ve 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın son dakikalarında Kıbrıscıksporlu Metin'in Sercan'a yaptığı sert hareket sonrası Sercan rakibine yumruk attı ve maçın hakemi tarafından kırmızı kart ile oyun dışında kaldılar. Soyunma odasına giderken ASKF binasındaki taraftarların hakaret ve küfürlerine karşılık veren Sercan'a, Metin'in tekme atmasıyla olaylar iyice karıştı, tüm oyuncular maçı bırakarak olay yerine gelince devreye polis ekipleri girdi yaşanan kısa darbede sonucu maç kaldığı yerden devam etti.

AMATÖR'DE HAFTANIN EN'LERİ;

HAFTANIN TAKIMI                                         

''KIBRISCIKSPOR''

İlk yarıyı 1-0 geride kapatmasına rağmen maçı bırakmayarak karşılaşmayı 2-1 kazanan ve liderliğini devam ettiren Kıbrıscıkspor haftanın takımı oldu.

HAFTANIN OYUNCUSU

''HARUN ACAR''(ÖZEL İDARE KÖROĞLUSPOR)

Karacasu maçında adeta kalesini gole kapatan birde penaltı çıkaran Harun Acar galibiyetin mimarı oldu. Harun haftanın oyuncusu oldu.

HAFTANIN HAKEM TRİOSU

ARİF ERGÜN-ALİ SEÇİLMİŞ-H.BURÇAY YETİŞ

Sandallarspor-Yeniçağaspor karşılaşmasının hakemi Arif Ergün ve yardımcıları Ali Seçilmiş ve H.Burçay Yetiş, 2.haftanın hakem triosu oldu.

HAFTANIN OLAYI                                                                                                                     

Kıbrıscıkspor-Mudurnuspor maçında iki takım taraftarları,futbolcuları,yöneticilerin karıştığı büyük arbede hafta'nın ve futbolun önüne geçerek Karaçayır'ı üzen olay oldu.

Haber Emrecan Celik 

3031 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.3586049079895