AMATÖR’DE 3.HAFTANIN ARDINDAN

9 Kasım 2016

Bolu Amatör Ligi 3.hafta karşılaşmaları zevkli ve çekişmeli geçerken A grubunda Kıbrıscıkspor, B grubunda ise Yeniçağaspor liderliğini sürdürdü. Haber Emrecan Çelik

ÖZEL İDARE 1 PUANA RAZI OLDU

Bolu Amatör Ligi A grubu 3.hafta açılış maçında Özel İdare Köroğluspor, 1-0 geriye düştüğü maçta Kıbrıscıkspor ile Nuri'nin frikikten bulduğu golle 1-1 berabere kaldı. Özel İdare Köroğluspor karşılaşmada galibiyeti kaçıran ekip olurken, girdiği pozisyonlarda Kıbrıscıkspor kalecisi Erhan'ı geçemedi. Bu sonuçla A grubunda Kıbrıscıkspor 7 puanla liderliğini sürdürürken, Özel İdare Köroğluspor ise 5 puanla 2.sırada yer aldı.
 
GÖYNÜK DOLU DİZGİN
Bolu Amatör Ligi B Grubu 3.hafta maçında Göynük Belediyespor sahasında Bolu Belediyespor'u konuk etti. Göynük ekibi maçın ilk yarısını Samet Pirdal'ın attığı golle 1-0 önde kapat. İkinci yarının hemen başında penaltı kazanan Bolu Belediyespor penaltıyı gole çevirerek skoru eşitledi ancak eşitlik fazla sürmedi ve Göynük Belediyespor Volkan Bayar'ın attığı golle Bolu Belediyespor'u 2-1 mağlup etti.
YENİÇAĞASPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI
Bolu Amatör Ligi B Grubu 3.hafta maçında Yeniçağaspor sahasında konuk ettiği Aladağspor'u Mustafa, Tarık ve Serkan'ın attığı gollerle 3-0 mağlup etti ve averaj farkıyla liderliğini sürdürdü.
 
MENGEN GALİBİYETİ KAÇIRDI
Bolu Amatör Ligi A Grubu 3.haftanın bir diğer maçında Karacasu 2011 Karaçayır'da Mengen Belediyespor ile karşılaştı, ilk yarıyı 2-0 geride kapatan Karacasu 2011 ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-2 berabere kaldı ve galibiyet hasretini sürdürdü.
MUDURNU'DAN İLK GALİBİYET
Bolu Amatör Ligi A Grubu 3.hafta maçında Mudurnuspor, Yumrukayaspor'u 5-0 mağlup etti ve bu sezon ilk galibiyetini alarak 4 puanla haftayı Mengen Belediyespor ile birlikte 3.sırada kapattı.
 
SANDALLARSPOR'DA ŞANSSIZLIK SÜRÜYOR
Bolu Amatör Ligi B Grubu 3.haftanın kapanış maçında Sandallarspor ile Elvan İnşaat Kızıkspor Karaçayır’da karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçta Elvan İnşaat Kızıkspor rakibini 3-1 yenerek zirve takibini sürdürdü. Girdiği pozisyonları bir türlü değerlendiremeyen Sandallarspor galibiyet hasretine bu maçta da son veremedi.
 
AMATÖR'DE HAFTANIN EN'LERİ
HAFTANIN TAKIMI                                                                                                              
''ELVAN İNŞAAT KIZIKSPOR''
Sandallarspor'u güzel oyunu ile 3-1 mağlup eden Elvan İnşaat Kızıkspor  haftanın takımı oldu.
HAFTANIN OYUNCUSU                                                                                                              ''EGEMEN TUNÇ BAYRAM''(Karacasu 2011)
Karacasu-Mengen Belediyespor maçında Karacasu 2011 2-0 mağlup durumdayken oyuna giren 16 yaşındaki genç futbolcu maça hareket getiren ve takımının gol perdesini açan oyuncu oldu. Egemen bu performansıyla haftanın futbolcusu oldu.
HAFTANIN HAKEM TRİOSU                                                                                                                     SİNAN YILGÜNDÜZ-HAKAN ERKAN-BATUHAN TOPÇU
Karacasu 2011-Mengen Belediyespor karşılaşmasının Hakemi Sinan Yılgündüz ve Yardımcıları Hakan Erkan ve Batuhan Topçu' 3.haftanın hakem triosu oldu.
 

AMATÖR’DE 3.HAFTANIN ARDINDAN
AMATÖR’DE 3.HAFTANIN ARDINDAN
AMATÖR’DE 3.HAFTANIN ARDINDAN
AMATÖR’DE 3.HAFTANIN ARDINDAN
AMATÖR’DE 3.HAFTANIN ARDINDAN
AMATÖR’DE 3.HAFTANIN ARDINDAN
AMATÖR’DE 3.HAFTANIN ARDINDAN
AMATÖR’DE 3.HAFTANIN ARDINDAN
AMATÖR’DE 3.HAFTANIN ARDINDAN
AMATÖR’DE 3.HAFTANIN ARDINDAN
AMATÖR’DE 3.HAFTANIN ARDINDAN

2466 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065709114074707