Anahtarcı Dolu Dizgin Gidiyor ! 8-0

30 Mayıs 2014

Bu sene 9’uncusu düzenlenen Veteranlar Turnuvası A Grubu maçları Perşembe akşamı oynandı. Günün ikinci maçında Anahtarcı Emin ile BESK karşı...

Bu sene 9’uncusu düzenlenen Veteranlar Turnuvası A Grubu maçları Perşembe akşamı oynandı. Günün ikinci maçında Anahtarcı Emin ile BESK karşı karşıya geldi. Güçlü bir kadroya sahip olan ve yoluna namaglup devam eden Anahtarcı Emin, rakibi BESK takımını 8-0 mağlup etti.

 

Veteranlar Turnuvası A Grubu maçları Perşembe akşamı oynandı. Günün ikinci maçında Anahtarcı Emin ile BESK karşı karşıya geldi. Grubunda şuna kadar oynadığı tüm maçları farklı şekillerde kazanarak yoluna doludizgin devam eden Anahtarcı Emin, hızlı ve kontrollü başladığı maçta rakibini adeta gol yağmuruna tuttu. Mücadeleye hızlı ve kontrollü başlayan Anahtarcı Emin sağlı sollu ataklarla BESK takımı kalesinde gol pozisyonları bulmaya başladı. Zaman, zaman kalesinde pozisyonlarda bulan BESK son vuruşlarda beceriksiz olunca Anahtarcı Emin girdiği pozisyonları gole çevirdi. Maçın 10.dakikasında Anahtarcı Emin buldu golle 1-0 öne geçti. Golünde ardından oyundan düşen ve oyunu istediği gibi yönlendirmeye başlayan Anahtarcı Emin, 15.dakika bulduğu golle farkı 2’ye çıkarttı. İzleyenler ilk yarının böyle bitecek diye beklerken, Anahtarcı Emin maçın 26.dakikasında üçüncü golü buldu ve bu golde ilk yarının skorunu belirledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına yine hızlı ve kontrollü başlayan Anahtarcı Emin takımı oldu. İlk yarıda bulduğu 3 golle ilk yarıyı 3-0 önde tamamlayan Anahtarcı Emin takımı ikinci yarının henüz başında bulduğu golle farkı 4’e çıkarttı. Rakibi BESK takımını kendi sahasına hapis eden Anahtarcı Emin, ayağa yaptığı paslarla rakibini yorarken, maçın 42.dakikasında girdiği pozisyonu golle sonuçlandırınca skor 5-0 oldu. Kalesinde gördüğü 5’inci golden sonra oyundan iyice düşen BESK takımı 52, 55 ve 58.dakikalarda bulduğu gollerle rakibi karşısında 8-0 öne geçti. Sahada varlığı ile yokluğu pek fazla belli olmayan BESK takımı bu güne kadar oynadığı karşılaşmalarda kalesinde bu kadar gol görmezken, Anahtarcı Emin takımı ise bu sezon en farklı skorunu BESK takımı karşısında almış oldu.

1300 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.061483144760132