“Ananızın Ak Sütü Kadar Helal Olsun”

7 Şubat 2016

Şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösterilen ve kadro yapısıyla kaliteli olduğu söylenen Adana Demirspor engelini hırçın, istekli, savaşçı bir kimlikle kazanan Boluspor pirime boğuldu. ADS maçına çok önem veren Başkan Savaş Abak “maçı kazanın istediğinizi alın derken” futbolcular başkanı kırmayıp maçı alırken başkan Savaş Abak’tan da pirimi kaptılar. Soyunma odasına kaptan Adem Alkeşi yaptığı konuşmada “Başkanım 10 kişi 10 numara oyun oynadık. Bu maç pirimi 10 bin lira yapın” deyince kaptana oyuncu arkadaşlarından büyük bir alkış gelirken Başkan ve orada bulunanlar arasında olan AK Parti İl Başkanı işadamı Nurettin Doğanay’ın da soyunma odasında yer almasıyla futbolcuların isteği kabul edilir.

Lig de üst sıralarda var olmak için ADS maçına çok önem veren ve yeni Teknik Direktörü Fatih Tekke ile ilk maçına çıkıp Ligin güçlü temsilcisini 1-0 mağlup eden Boluspor’lu futbolcular başkan dan pirimi kaptılar. Adana Demirspor engelini geçen Boluspor mücadelesi hırslı savaşçı futbolu ile hanesine 3 puanı yazdırırken maç sonrasın da 10 Bin lira pirimi kaptılar.

Karşılaşma sonunda Başkan Savaş Abak ile  yönetim kurlu üyeleri ve AK Parti İl Başkanı işadamı Nurettin Doğanay’ı soyunma odasına götürdüler. Doğanay’ın da bulunduğu  soyunma odasında şu konuşmalar gerçekleşti. Galibiyetin ardından Başkan Savaş Abak soyunma odasına girerken Kaptan Adem Alkeşi  Abak’a şu konuşmayı yapar. “Başkanım 10 kişiyle 10 numara oyun oynadık pirimde 10 Bin lira olsun” diyerek başkanı futbolcular alkışlar. Orda bulunanların ortak kararı ile AK Parti İl Başkanı işadamı Nurettin Doğanay’ın da içerde olmasıyla futbolcular kırılmayıp Adana Demirspor galibiyet  pirimi 10 Bin lira olarak açıklanır.

Karşılaşmadan önce tüm otoriteler tarafından maçın kesin favorisi olarak gösterilen ADS‘a tokat gibi cevap veren Kırmızı Beyazlı oyuncular yönetimden de 10 bin liralık pirimi kaparken “bizde analarının ak sütü gibi helal olsun” demek  sözü düşer.

“Ananızın Ak Sütü Kadar Helal Olsun”
“Ananızın Ak Sütü Kadar Helal Olsun”
“Ananızın Ak Sütü Kadar Helal Olsun”

2717 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.21435308456421