Antrenman Günlüğü

26 Temmuz 2012

Çift antrenmanlarla çalışmalarına devam eden Boluspor  Çarşamba akşamı hafif yollu bir antrenman yaptı. Sabah kondisyona çalışması yapan kırmızı beyazlılar  akşam...

Çift antrenmanlarla çalışmalarına devam eden Boluspor  Çarşamba akşamı hafif yollu bir antrenman yaptı. Sabah kondisyona çalışması yapan kırmızı beyazlılar  akşam ise ayak tenisi oynadı , bazı oyuncularda şut yarışması yaptı.

 

Akşam antrenmanının temposunu düşüren Teknik direktör Serhat Güller oyuncularına ayak tenisi oynattı. Sıcak ve bunaltıcı havada yapılan çalışmalar oyuncuları bir sıkıntılı anlar yaşasalar da tempolarını hiç düşürmüyorlar. 

Üç grup halinde ayak tenisi maçı oynayan kırmızı beyazlı oyuncular çekişmeli maçlar yaptılar.

 

 

Bir günde 30 koli su tüketildi

 

Aşırı sıcakların olduğu şu günlerde Boluspor'lu oyuncular sabah ve akşam antrenmanlarında su içme rekoru kırdılar. 30 koli suyun içildiği çalışmada kırmızı beyazlı oyuncular bir hayli bunaldılar.

 

Serbest Atışların Kıralı Eser

 

Kırmızı beyazlı oyuncular ayak tenisinin ardından kaleye şut çekme yarışı yaptılar. Yapılan isabetli şutların bir çoğu kaleyi tutarken  Serhat Güller adeta kalecilere zor anlar yaşattı. Cafercan ,Mesut Çaytemel ile bir yarış içine giren kaleci Eser'in şutları görülmeye değerdi. Şut çekme yarışması uzadıkça uzayınca araya Serhat Güller girerek atışı dışarıya göndereni soyunma odasına gönderirim dedi.

 

Bir süre süren yarışın sonunda Cafercan, Mesut, kaleci Eser baş başa kaldılar. Adeta duran topların ustası olduklarını gösteren üç oyuncu atıkça kaleciler içeriden top çıkarmaya çalıştı atışların sonunda önce Mesut kenara gelirken daha sonra Cafercan atışı dışarıya gönderip kenara gelmek zorunda kaldı. Tüm atışları gol yapan kaleci Eser duran toplarda ne kadar usta olduğunu gösterdi.

 

Güller Paraları İstedi

 

Sezon başından buyana çeşitli konularda caza yiyen kırmızı beyazlı oyunculardan teknik direktör Serhat Güller oyuncularından tek tek paralarını istedi. 'Şimdiye kadar bir çoğunuz ceza yedi hala bu cezaların paraları toplanmadı bu konuda benden taviz istemeyin herkes borcunu ödesin şimdiye kadar 750 TL para birikti. Bu para takım içinde kullanılacak onun için boşa harcama yapılmayacak. Onun için herkes borcunu ödesin' diyerek isim isim paraları istedi.


1684 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.062823057174683