Arslan Her şeye Cevap Verdi !

31 Ekim 2011

Teknik Direktör Cihat Arslan Yaptığı açıklamalarla her şeye cevap verdi. Gazetecilere yaptığı söyleşide Erciyesspor yenilgisinden tutun kendisine yapılan eleştirilere kadar...

Teknik Direktör Cihat Arslan Yaptığı açıklamalarla her şeye cevap verdi. Gazetecilere yaptığı söyleşide Erciyesspor yenilgisinden tutun kendisine yapılan eleştirilere kadar açıklıkla cevap vererek konuştu.

 

 

Boluspor Teknik Direktörü Cihat Arslan sözlerine söyle devam etti. 'Biz kolay gol yemiyoruz sadece bu maç kolay gol yedik. Daha önce yediğimiz gollerin hiç biri kolay değildi. Bu maça kadar takımın çok kazanma isteği var. İlk golde öndeyken kontra ataktan bir gol yedik. istek arzu var ama kontrollü gitmezse bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Kolay gol değil de basit gol yedik. Bence iyisiyle kötüsüyle bizim takım maçı kazanmak istedi'.

 

Kazanmayı Düşündüğümüzden Kaybettik

 

Belki de çok kazanma isteği olduğu için kaybettik. Son dakikalarda bile oyuncularımız bir puanı düşünmedi. Kazanmayı çok istedi. İkinci yarının 35- 40 dakikasın rakibin sahasında geçti.Rakip takım ise bir puanı almak için kalecileri yattı , oyuncu değişikliklerini son dakikalara bıraktı. Zaman geçirmek için her şeyi yaparken onlar bir puanı düşündü. Bizim oyuncularımızda kazanmayı düşündü. Bence maçın skoru adaletli olmadı. Daha önce nasıl dedim Allahın lütfu kazandık Allahın lütfu kaybettik.

Şunu bir kez daha söylüyorum. Daha öncede söylemişim. Bizim takım her takımı her sahada yenebilecek güçte. Bizim için Tavşanlı olmuş Karşıyaka olmuş Rize olmuş fark etmiyor o günün şartlarında iyi organize olabilirsek biz her takımı yenebiliriz. Bu Tavşanlı olduğu için söylemiyorum kolay maç mı kolay maç yok ama biz kazanabiliriz.     

 

Bu Köprü'nün Altından Çok Sular Geçer  

 

Lig beklediğim gidişat da gitmiyor. Beklenmedik bir gidişatı var. Bank Asya liginin şuana kadar üst tarafa bakılırsa aşa yukarı belli eder. Denizli hiç devreye girmedi , Karşıyaka girmedi Göztepe'den hamle bekliyorduk. Kasımpaşa alır götürür diyorduk olmadı.Bank Asya lig böyle bir lig sürprizlerin olduğu mücadelenin olduğu maç öncesi favorinin olmadığı bir lig bu şekilde devam ettiği için daha çok şeylerin degişmeside beklenebilir. Bu köprünün altından daha çok sular akar.     

 

Ben Bank Asya'nın tozunu toprağını yiyerek geldim

Türkiye de şunu iddialı konuşuyorum. Bank Asya ligi konusunda çok iddialı konuşuyorum. Ben  1986-87 yılında Bank Asya ligiyle tanıştım. Ayvalık Gücünde 17 yaşında oynadım. Bu ligde hayatımın yarısı Bank Asya liginde geçti. İki defa şampiyonluk yaşadım futbolcu olarak takım kaptanı olarak penaltılara kaldım play ofları yaşadım. Yozgat da yaşadım bir sene play offlar da elendik. İkinci sene şampiyon olduk. Kasımpaşa da şampiyonluk yaşadım. Ben her lig de şampiyonluk yaşadım bakın internette 9-10 takımda Bank Asya da şampiyonluğa oynadım. Birileri gibi sırca köşklerde mili takımlar döşeğinde değildim. Ben Bank Asya'nın tozunu toprağını yiyerek geldim. Onun için bu konuda iddialıyım. Bu ligde 4-5 kişi varsa bunlardan biri benim hocalık anlamında söylemiyorum bu ligi bilme anlamında söylüyorum. Hocalıkta da en zor şartlarda ben görev yaptım. Kocaelispor da , Kasımpaşa da yardımcı hoca olsam da o sene takım şampiyon oldu ben yardımcı hocaydım. Yani ben bir şeyleri görmüş yaşamışım insanım.

 

Boluspor futbol takımı bizi mahcup etmeyecek

 

Bir mağlubiyet iki mağlubiyet bizi Allahın izniyle yıkamaz. Boluspor takımı adına çok önemli bir şey  söylüyorum. Bu ligin en önemli takımlarından bir tanesi Allahın izniyle Boluspor futbol takımı bizi mahcup etmeyecek. Çok güzel bir kadro kuruldu iyi bir yönetim kurulu var kenetlenmiş bir taraftar kitlesi var. Bunu mağlup olduk diye söylemiyorum biz çok güzel günler yaşayacağız. Biz her zaman maçları hedef aldık. Maç maç kazanmak için oynayacağız. Zaten yeteri kadar kazanırsak bizim ligdeki hedefimiz zaten belli olur. İlla biz şampiyonluğa oynuyoruz diyip ligi 8-9 bitirmek mi önemli yoksa maç maç kazanıp bir şeyleri başarmak mı önemli. Biz maç maç tabiî ki herkesin aklında bir hedef yatar hedefsiz ne insan olur nede takım ama hedef içinde doğru zamanları bulmak lazım.

 

Formayı Adaletli Dağıtıyoruz

 

Biz her zaman formayı adaletli dağıtıyoruz. 5 hoca oturuyoruz karar vermeye çalışıyoruz. Kadro için ilk 11 için oyuncu değişiklikleri için hatasız olduğumu iddia etmiyorum. Ama adaletli olmaya çalışıyorum. Ama taraftarında , basın mensuplarının da hiç kaybetmeyen takımları olduğunu da biliyorum. Devamlı dışarıda kalanlar için şunu oynatsaydı, bunu alsaydı bu maçı kazanırdık derler o da onların taktiridir. Onların takımı hiç kaybetmemiş futbol olduğundan beri kaybetmemiş. Ama biz teknik direktör olarak kaybedebiliriz. Herkesin düşüncesi onları bağlar onların kararlarına saygı duyarım. Bizde teknik heyet olarak yeterli gördüklerimizi oynatır ve düşünürüz ve kadromuza alırız. Biz o oyuncuları yeterli gördüğümüz için tercih ediyoruz.

Benim tribünlerden memnun olmam önemli değil tribünlerin bizden memnun olması önemli. Ben buraya o kadar insan geldi bu kadar gelmedi deme lüksüne sahip değilim.

 

Cihat Arslan'ın ses kaydı için video'yu izleyebilirsiniz.

 

 

1960 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.1054961681366