ASKF'den açıklama…

16 Haziran 2013

Fevzi Duru adına düzenlenen Vetaranlar turnuvası devam ederken turnuvada yaşanan olaydan sonra Gerede takımı ihraç edildi. Geçtiğimiz akşam BESK Gerede takımları arasında...

Fevzi Duru adına düzenlenen Vetaranlar turnuvası devam ederken turnuvada yaşanan olaydan sonra Gerede takımı ihraç edildi. Geçtiğimiz akşam BESK Gerede takımları arasında oynana maçta maçın hakemine yapılan sert müdahaleden dolayı maç yarıda kaldı.

Bolu ASKF Federasyonu ve Tertip Komitesi adına alınan karar sonrasında şu açıklama yapıldı; Veteranlar turnuvasında bazı takım ve sporcular spor ahlakına uymayan tutum ve davranışlarda bulunmaya devam etmektedirler bu durum camiamızı fazlasıyla üzmüş bulunmaktadır. Bu nedenle bu davranışlarda bulunan takım ve sporcular bundan sonra turnuvadan ihraç edilecek olup daha sonraki turnuvalara da alınmayacaklardır.

13.06.2013 tarihinde oynanan Besk-Gerede arasındaki müsabakada çıkan olaylar neticesinde Gerede takımı turnuvadan ihraç edilmiştir.

Ayrıca Gerede takımındaki oyuncular bundan sonra bolu da ASKF ve futbol il temsilciliği tarafından düzenlenecek özel turnuvalarda başka isim altında dahi olsa tunuvalara alınmayacaklardır.

Mudurnuspor takımı 2 müsabakaya çıkmadığından turnuvadan ihraç edilmiştir. Mudurnu takımıyla müsabakası olan takımlar müsabakaya çıkmayacak olup müsabaka neticesi 3-0 olarak Mudurnu takımının rakipleri lehine tescil edilecektir.

Hakem darp edildi;

Geleneksel olarak yapılan Veteranlar futbol turnuvasında hakem darp edildi.

Heyecanla devam edilen Vetaranlar turnuvasına Hakemin darp edilmesi gündem yarattı. Geçtiğimiz akşam oynan karşılaşmada BESK Gerede arasında oynana maçta hakemin kararlarına itiraz eden Gerede takımı daha sonra maçın hakemine sert müdahalede bulundu. Sahanın karışması sonra maç yarıda kalırken karşılaşmanın hakemi ile sahada futbol oynayanlar karakolluk oldular. Karşılaşmayı yöneten hakem kendisine dart girişiminde buluna oyuncularda şikâyetçi olurken olay mahkemeye intikal etti.


1924 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.095382213592529