Atı Alan Üsküdar'ı Geçmesin

23 Ekim 2010

Deplasmanda Erciyesspor'la  oynayan Boluspor sayısız gol posizyonundan yaralanamazken ikinci yarıda Fabiano'nun ayağından bir penaltıdan da yararlanamayınca sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.   Mutlak...

Deplasmanda Erciyesspor'la  oynayan Boluspor sayısız gol posizyonundan yaralanamazken ikinci yarıda Fabiano'nun ayağından bir penaltıdan da yararlanamayınca sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

 

Mutlak galibiyet için gidilen Erciyesspor karşılaşmasında  bir puanla dönülüyor. Karşılaşmaya hızlı başlayan ekibimiz rakip kalede arka arkaya posizyonlar buldu. Boluspor  etkili futboluyla Erciyesspor'lu oyuncular zor anlar yaşarken Fabiano'nun ceza sahası içinde düşürülmesine penaltı kararı verilmezken maçın hakeminin devam demesi ardından kenar yönetim ve oyuncuların itirazları sonuç getirmedi. İlk yarıda istediği gole kavuşamayan Boluspor ikinci yarıya daha istekli arzulu başlaması dikkat çekerken Boluspor'lu oyuncular bir birleriyle gol kaçırma yarışına girerken Ferhat Kiraz, Fabiano mutlak gol posizyonları sonuç getirmezken tribünlerde bulunan taraftarlarımızda adeta saçlarını başlarını yolarken kaçırılan gollere inanamadılar. Boluspor'un beklediği gol 77. dakikada geldi. Orta sahada Gökhan Güney defansın arkasına attığı top sonrasında kaptan Burak zor posizyonda topu Erciyesspor ağlarına göndererek takımını deplasmanda 0-1 öne geçirdi. Golden sonra rahatlayan ekibimiz maçta girdiği posizyonları çömertce harcarken maçın son bölümlerinde orta sahada kaptırılan top sonrasında Ömer Yalçın topu kafa ile topu Emrah Bozkurt'a indirdi. Kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda topu ağlara gönderen Emrah Bozkurt kötü oynadıkları karşılaşmada takımının beraberliğini kurtardı.

 

Bolusporluyuz.com olarak Kayseri yolculuğumuz devam etmekte olup , K.Erciyesspor Boluspor karşılaşmasının tüm ayrıtıları Pazar günü sitemizde.

 

Atı Alan Üsküdar'ı Geçmesin
Atı Alan Üsküdar'ı Geçmesin

2162 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • hasan
    24 Ekim 2010 • 08:26
    2 maçta en az 15 net gol pozisyonu sonuç 1 gol 1 puan çok üzgünüm ama karamsar degilim bu sene o sene
  • Remzi KIRICI
    24 Ekim 2010 • 11:10
    BOLUSPOR Teknik Direktörünün son 10 dakikada yaptığı değişiklik, takımın berabere kalmasına neden oldu. 83 ncü dakikada Oliviera nın yerine Ferdi yi alınca takım 10 kişi kaldı. K.Erciyesporda Yusuf un yerine Emrah ın alınması rakip takımı mağlubiyetten beraberliğe götürdü. Takımımızda Oliviera nın yerine alınan Ferdi takıma bir katkısı olmadığından, galipken maçtan beraberlikle ayrıldık. Denizli maçında olsun, K.Erciyes maçında olsun sonradan giren futbolcular takıma yararlı olmadı. Topu ayağında tutan-saklayan tek futbolcumuz Oliviera onu da teknik direktör maçtan alıyor, onun yerine de forvet bir futbolcu alıyor. Yanlış değişiklikler futbolcuların emeğine yazık oluyor. Geniş kadromuz olduğunu söylemeyelim. Bizdeki değişikliklerin takıma katkısı ile, K.Erciyessporda yapılan değişiklikleri katkısını görmemiz lazım. Forvet diye aldığımız Yaser-Ferdi-Emrah ve 2 senedir müzmin sakat olan Edim bu takıma 8 haftadır ne verdi? Bu dört forvete verilen para yerine gerçekten takıma yararlı olan bir tek forvet alsaydık daha iyi olurdu.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.43977785110474