Baba Oğul Aynı Takımda

18 Aralık 2014

Karaçayır’da oynana Kızıkspor Sandallarspor maçının önüne baba ve oğlun aynı takımda oynamaları geçti. Oğlu ile aynı takımda oynayan Kızıkspor ’un tecrübeli oyuncusu Ömer Çolak yaşına rağmen hem gençlere taş çıkardı hem de oğlu ile yeşil sahalarda yer aldı.

14 Aralık 2014 tarihinde Karaçayır da oynana  Kızıkspor - Sandallarspor arasında oynanan Amatör küme müsabakasında sahalarda ender görülen bu olaylardan biri yaşandı. Baba ile oğlunu aynı anda yeşil sahada bir resmi maçta oynarken oğlunun golünü kıskanan baba alt da kalmamak için gol attı. Kızıkspor takımında forma giyen Ömer Çolak ile Dolunay Çolak baba oğul olarak yeşil sahalarda ter dökerlerken takımlarının başarısı için omuz omuza verdiler.

1965 doğumlu  Ömer Çolak özel bir şirkette çalışıyor. Yıllarca Bolu 1. Amatör kümede mücadele eden bir futbolcu olarak bilinirken yaşlı kurt futbol yaşamını 90'lı yılların Bolu Amatör kümesinde Çimentospor'da, Sümer Güneşspor da futbol oynayıp adından sıkça söz ettiren bir futbolcu olmuştu. Yaşına rağmen futboldan kopmayıp meşin yuvarlaktan ayrılamayan Ömer Çolak oğlu Dolunay Çolak ile yeşil sahalarda birlikte futbol oynamanın zevkini yaşıyor. Her Babaya nasip olmayacak duyguları yaşayan tecrübeli oyuncu Futbol oynadığı dönemde Bolu'da en iyi orta sahalarından ve forvetlerinden biri olarak gösterilirken  aynı başarıyı veteranlar ligi ve şirket içi futbol turnuvalarında da gösterdiği bilinir. Uzun aradan sonra oğluyla birlikte aynı formayı giymenin mutluluğunu yaşayan tecrübeli oyuncu “oynaya bildiğim kadar sahalarda kalacağım” dedi.

1994 doğumlu Dolunay Çolak ise Kızıkspor Altyapısından yetişmesinin ardından  2012 yılında Kızıkspor ile U19 liginde Bolu şampiyonluğu yaşadı. Kızıkspor Amatör takımın oyuncusu. Babasıyla birlikte aynı takımda oynamanın heyecanını yaşadı. Sandallar Spor maçında sahada olan Baba oğul fileleri havalandırırlarken Dolunay maçta beraberlik golünü atarken Babasının da maçta attığı golün pasını verirken maça damga vuran Baba ve oğul golleri ile dikkat çektiler.

Baba Oğul Aynı Takımda

2885 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.26044511795044