Başkan Özcan, kimi destekleyecek?

28 Nisan 2019

“BEN ADAYIN BOLUSPOR’A NE KATACAĞINI ÖNEMSİYORUM” Mayıs ayında gerçekleşecek olan Boluspor Kongresi öncesi açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan “Kim olacağı, arkadaşım dostum olması önemli değil. Ben adayın Boluspor’a ne katacağını önemsiyorum” dedi. Haber: Fahri Gündüz / Erol Değirmenci Mayıs ayında gerçekleşecek olan Boluspor Kongresi için kulislerde kimlerin aday olacağı konusu konuşulmaya devam ediyor. Mevcut başkan olan Necip Çarıkçı’nın aday olacağına kesin gözüyle bakılırken Savaş Abak,Seçkin Kavarna ,Cavit Demir,Hakan Özmen ve Ferhat Bağcı’nın da aday olacağı kamuoyunda konuşuluyor.

 “BOLUSPOR’UN MENFAATLERİ  DOĞRULTUSUNDA BU SÜRECİN GERÇEKLEŞMESİNİ DİLİYORUZ”

Aday olacak kişilerin yanı sıra kamuoyunun merak ettiği diğer bir konu ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kimi destekleyeceği. Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Özcan, kendisinin Boluspor taraftarı olduğunu ve Boluspor’un menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğini ifade ederek, “Ben de aynı zamanda Boluspor taraftarıyım. Seçimden sonra hayırlı olsun ziyaretlerinden başımızı kaldırıp, bu durumla doğrudan ilgilenemedik. Ben de duyuyorum. Bana şimdiye kadar kimse gelip benim böyle bir düşüncem var diye bir şey demedi. Basından duyuyorum, sosyal medyadan duyuyorum. Ziyarete gelenler bunları bize söylüyorlar ama dediğim gibi her şeyden önce ben Boluspor taraftarıyım. Biz de Boluspor’un menfaatleri doğrultusunda bu sürecin gerçekleşmesini diliyoruz. Önümüzdeki süreçle bizle görüşmek isteyen olursa elbette ki kapımız açıktır, dinleriz. Boluspor’a başkan olmak, yönetici olmak önemli değil. Önemli olan Boluspor’a ne katabiliriz sorusunun cevabını verebilmek. Biz de görüşmek isteyen olursa dinleriz. Biz de düşüncelerimizi ifade ederiz. Tabi ki biz düşüncelerimizi ifade etmeden önce muhakkak Bolu’da bu işlere kafa yormuş insanlarla konuşacağım, taraftarla konuşacağım. Onların düşünceleri çok önemli. Sonuç itibari ile herkes Boluspor’un başarılı olmasını istiyor. Gelmiş geçmiş bütün yöneticileri de öyle. Dolayısı ile bir ortak yol sağlarız. Ne olması gerekiyorsa, Boluspor’un için nasıl daha iyi olacaksa biz de ona göre hareket ederiz” şeklinde konuştu.

 “BEN ADAYIN BOLUSPOR’A NE KATACAĞINI ÖNEMSİYORUM”

BOBES’in Boluspor’a devredilmesi konusunda da konuşan Başkan Özcan, son olarak başkan adaylarının Boluspor’a ne katacağını önemsediğini belirterek, “Biz hiçbir zaman böyle bir anlayışta olmadık. Ben milletvekiliyken de böyleydi. Benim için Boluspor’un menfaatleri önemliydi. Ben mevcut ve geçmiş yöneticilere aynı şekilde eşit mesafede yaklaştım. Bir katkı veriyorsak Boluspor için veriyoruz. Şu kişi için bu kişi için değil. Bir de BOBES konusu sıkıntılı bir konu. BOBES artık Bolu Belediyespor’un kontrolü altından çıkmış bir yapı. Tabi kamuoyunda da BOBES hakkında hoş şeyler konuşulmuyor. Başından beri bunları söyledik. BOBES’in önemli gelirleri var. Önemli ve akıllı gelirleri var. Doğru yönde kullanılırsa başarı da gelebilir ama maalesef bu belediyenin işi değil. Belediye bu işe lüzumsuzca ve fazlaca girmiş. Bolu Belediyesi’nin yapacağı iş kanun çerçevesinde destek vermek. Biz de bunu yapacağımızı söyledik. BOBES önümüzdeki yıllarda da Boluspor’un kontrolünde olursa daha iyi olur. BOBES bünyesindeki sporcular için de iyi olur. Bolu Belediyesi’de elindeki kaynağı BOBES’e aktarmak yerine kanunen vermesi gereken yardımları amatör spor kulüplerine adil davranır. BOBES’i profesyonel anlayışla hareket eden kulüp yönetilmesi gerekmiyor. Zaten kanunda buna izin vermiyor. Bazı kişiler tarafından BOBES’in böyle zor veya yanlış bazı karanlık ilişkilerle anılması beni rahatsız ediyor. Tamamen Boluspor ve BOBES’in menfaatlerini düşünerek karar aldık. Biz birini düşünerek bu işlemi yapmadık. Şunu da söyleyeyim kim olacağı, arkadaşım dostum olması önemli değil. Ben adayın Boluspor’a ne katacağını önemsiyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

2009 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067340850830078