Başkan Özen’den köyler ligi futbol turnuvası açıklaması

5 Eylül 2023

Bolu Muhtarlar Derneği ve Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu organizasyonunda düzenlenen Şampiyon Köyler Ligi Futbol Turnuvası tüm hızıyla sürüyor. Bolu...

Bolu Muhtarlar Derneği ve Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu organizasyonunda düzenlenen Şampiyon Köyler Ligi Futbol Turnuvası tüm hızıyla sürüyor. Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen devam eden turnuvayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

“Sosyal farkındalık projesine imza atıyoruz”

Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen, Karaçayır’da devam eden maçların şölen havasında geçtiğini ifade ederek; “Bolu muhtarlar Derneği'nin başkanlığında ASKF'nin ortaklığında organize edilen şampiyon köyler ligi tüm heyecanı ile devam ederken kaynaşmayı eğlenceyi tatlı bir rekabeti hedefleyen gençlerimizi de sportif faaliyet içerisinde motive edip Bolu'nun gönlünde taht kurulan bir futbol ve festival şöleni haline gelmiştir. Bu vesile ile aynı zamanda depremzedeler içinde reklam bağışı alarak her maç akşamında yaklaşık 7-8 bin kişinin izlemesini sağladığımız hem organizasyonun tadını çıkarmayı aynı zamanda da sosyal farkındalık projesine de imza atıyoruz. Böylece 6 Şubat’taki deprem felaketini de unutmadığımızı sadece amacın spora ilaveten dostluk barış ve paylaşmanın yanında Türk milletinin değerlerini korumak olduğunu söylemek isterim” dedi.

“Bolumuzun gençlerine geleneksel hale getirip hediye etmek istiyoruz”

Özen, Şampiyon Köyler Ligi Futbol Turnuvasını geleneksel hale getirip her yıl düzenlemek istediklerini dile getirerek;İddialı geçen grup maçlarının ardından ayrıca gençlerimizin de hırslarından arınıp bunu bir dostluk bir eğlence kültürü haline getirmesi hedefi içindeyiz. Bolumuzun gençlerine geleneksel hale getirip hediye etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“O sene bu sene”

Özen, son olarak gençlere ve seyircilere Boluspor’a destek olması çağrısında bulunarak; “Yaklaşık 1000 sporcunun ter döktüğü organizasyonda gençlerimizden ve seyircilerimizden de iki tane rica ve talebim var. Birinci olarak sporculardan Atatürk'ün dediği gibi zeki çevik ve ahlaklı olmalarını yanı sıra sağlıklı bir yaşam için eğlence için bunları yapmalarını ikinci olarak ise Bolusporumuz adına Boluspor bizimdir sadece yöneticiler ve Boluspor başkanının değildir. Her bir Bolulu sporseverin sorumluluk alarak takımımıza sahip çıkmasını bekliyoruz. En büyük spor markamız olan Boluspor'a da destek vermemizi bu sebeple Karaçayır'da önünü açtığımız gençlerimizden ve seyircilerimizden beklentimiz Bolusporumuzu da destekleyerek passolig ve kombine biletlerimizi de almak suretiyle tribündeki yerlerimizde destekleyerek Bolusporumuzu Süper lige çıkartmaktır” dedi.

601 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067968130111694