BAŞKAN USLU’DAN KRİTİK MAÇA DAVET!

28 Nisan 2023

Bu yılın başında Geredespor’da başkanlık koltuğuna oturan Celal Uslu, sezonu değerlendirdi. Ligde oynadığı 22 maçta 21 galibiyet 1 beraberlik alarak...

Bu yılın başında Geredespor’da başkanlık koltuğuna oturan Celal Uslu, sezonu değerlendirdi. Ligde oynadığı 22 maçta 21 galibiyet 1 beraberlik alarak ligi namağlup tamamlayan Geredespor’da tüm gözler play-out karşılaşmasına çevrildi.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Geredespor Kulübü Başkanı Celal Uslu, Yeniçağaspor ile 7 Mayıs’ta oynayacakları Bölgesel Amatör Lige terfi mücadelesi öncesi açıklamalarda bulundu.

“Bolu Amatör tarihinde ilk kez namağlup şampiyon unvanı tamamladık”

Başkan Uslu, Bolu Akay Kardeşler 1.Amatör Ligini namağlup şampiyon olarak tamamladıklarını ifade ederek, “2 Eylül 2022 tarihinde Geredespor Kulüp Başkanlığı görevini geldim. Yönetim kurulundaki arkadaşlarım ile yaptığımız istişareler sonucunda üç yılda üçüncü lig parolası ile yola çıktık. Bolu Akay Kardeşler 1.Amatör Liginde çıkmış olduğumuz 22 müsabakanın gol rekoru kırarak 21’ini galip gelip, 1 maçını ise beraberlikle tamamlamış bulunmaktayız.  Bu sonuçlar ile birlikte Bolu Amatör tarihinde ilk kez namağlup şampiyon unvanı tamamladık” dedi.

“Şampiyonluk yolunda aile olmayı başardık”

Bütün sezon boyunca kulübe karşı yapılan bütün oyunları bozuklarını anımsatan Uslu; “Sezon başından, sezon sonuna kadar takımımıza yapılan saha içi ve saha dışı oyunları bozarak bizlere karşı planlanan senaryoyu gerçekleştirtmedik. Şampiyonluk yolunda aile olmayı başaran;  yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz, oyuncu grubumuz, Kratyalılar Taraftar Grubumuz ve tüm Geredelilere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Herkese şükranlarımı sunuyorum”

Geredespor Kulübü Başkanı Celal Uslu, Gerede protokolüne de özel olarak teşekkür ederek; “Ayrıca; sezon boyunca desteklerini hissettiğimiz, bizleri yalnız bırakmayan; Milletvekilimiz Fehmi Küpçü’ye, Eski Hsk Başkan vekili Şuanda Yargıtay Üyesi Mehmet Yılmaz'a ,  Kaymakamımız Cengiz Ayhan’a, Hiçbir zaman yardımlarını esirgemeyen gerede ve spor sevdalısı Belediye Başkanımız Mustafa Allar’a ,Av. Ömer Yılmaz'a,Mustafa Çiçek'e ve tüm yönetim ile denetleme kurulu üyelerime de teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

“Biz bir aileyiz, bu maçı hep birlikte kazanacağız”

Başkan Uslu, BAL ligine yükselmek için Yeniçağaspor ile kritik bir karşılaşma oynayacaklarını sözlerine ekleyerek, “Bölgesel Amatör Ligi’ne BAL’a yükselmek için 7 Mayıs Pazar Günü Saat:15.00’da Bolu Atatürk Stadyumunda Yeniçağaspor ile oynayacağımız Play-Out müsabakasına tüm Geredelileri davet ediyorum. Biz bir aileyiz, bu maçı hep birlikte kazanacağız” ifadelerini kullandı.

666 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.055589914321899