Başkan Yılmaz, 'Suat Çelen Bolunun Gururudur'

12 Kasım 2012

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz beraberinde Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte geçtiğimiz günlerde yapılan seçim sonrası Cimnastik Federasyonu Başkanı olarak seçilen Gençlik Hizmetleri...

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz beraberinde Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte geçtiğimiz günlerde yapılan seçim sonrası Cimnastik Federasyonu Başkanı olarak seçilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

 

Nezaket ziyareti esnasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 'Türkiye'nin en genç Spor İl Müdürü Suat Çelen'dir. Suat bey Bolu'dan yetişmiş bir delikanlımız. Aynı zamanda cimnastik dalında da dünyada isim yapmış bir arkadaşımız. Böyle genç dinamik bir il müdürü aynı zamanda Cimnastik Federasyonu'na da başkan oluyorsa bizim Bolu olarak gururumuzdur. İnşallah bu genç ve dinamikliğini iki görevinde de başarıyla sürdürür. Asıl amacımızda Bolu'yu spor alanında çok iyi noktalara getirmek. Bununla ilgili spor il müdürümüzle müşterek çalışmalarımız sürüyordu şu anda ise buna biraz daha katkı gelecek. Yeni Federasyon Başkanımız Bolu merkezli olarak başta cimnastik olmak şartıyla sporun her branşında da bizlere destek verecektir. Allah yar ve yardımcısı olsun, biz Bolu Belediyesi olarak her zaman yanındayız' dedi.

'Bolu cimnastiğin başkentidir'

Cimnastiğin başkentinin Bolu olduğunu vurgulayarak konuşmasına başlayan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü aynı zamanda Jimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen'de, 'Öncelikle Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm Belediye Meclis Üyelerimize ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. 3 yıl önce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine başladım. Bu yıllar içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalar Bolu'da ve tüm Türkiye'de herkesin bize verdiği destek bizi bu sürece itti. Bolu cimnastiğin Türkiye'de ki başkentlerinden bir tanesi. Tek yatılı eğitim merkezi ilimizde. O bakımdan da Bolu'da ki cimnastiğin sorumluluğu da çok fazlaydı. Bu yıl gerçekleşen olimpiyatlara da ilk defa Bolu'dan bir sporcu gitti. O yüzden de bu süreç bizi buraya getirdi. Seçimde de bütün kulüplerin yüzde 75'inin oyunu almak bizim sorumluluğumuzu iki kat artırdı. Bolu'da ki bu oluşumu Türkiye'de ki diğer illere de yaymamız gerekiyor ama özellikle Murat Canbaş Cimnastik Salonu'nun yanında Bolu Belediyesi'nin bize tahsis ettiği arsada bir sporcu eğitim merkezi yapılıyor. Yıllardır Türk cimnastiğinin hayaliydi. O hayali gerçekleştirmek adına da eğer oraya yapılan spor otelini dünya jimnastik birlikleri ayaklarından biri haline getirebilirsek dünyada ki ülkeler buraya kampa gelecekler, antrenörler burada eğitim alacaklar, sporcularımızda dünyadaki sporcularla arkadaş olacaklar. Bu oluşumlar Türk cimnastiğinin dünya ülkelerinde özellikle de Bolu'nun adının geçmesini sağlayacak. O bakımdan ben bu süreçte bize destek olan Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz ve ekibi ile emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum' dedi.

 

1318 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
2.746199131012