Başkan'dan Ömürlük İmza

14 Mart 2013

Başkan Abdullah Abat  kulübe ömür boyu  gelir getirmek için altın imzayı geçtiğimiz günlerde attı. Göreve başlamasıyla ilk yılında futbol...

Başkan Abdullah Abat  kulübe ömür boyu  gelir getirmek için altın imzayı geçtiğimiz günlerde attı. Göreve başlamasıyla ilk yılında futbol takımının başarısı için mücadele eden başkan ikinci hedefi olarak futbol takımının yeni tesislere geçmesini kendisine hedef seçmişti.

Özel Haber : Fahri Gündüz

Boluspor da bir tarafta futbol takımın lige çıkması için mücadelesi sürerken Başkan Abdullah Abat'da bir taraftan yeni tesislere geçmenin mutluluğunu yaşıyor.

Özel idare tarafından yaptırılarak Boluspor'a kazandırılan kamp tesisleri aylar önce yapımı tamamlanmıştı. Abdullah Abat yönetiminin göreve başlamasıyla birlikte hızlandırılan iç teşrifatın yerleştirilmesi en kısa zamanda biterken en büyük sorunu olarak ta ısınma sorunu kalmıştı.

Yeni tesislerin ısınması için büyük sıkıntı yaşayan Boluspor yönetim kurulu aylardır yakıt sorununu çözmek için büyük bir mücadele vermişlerdi.

Kamuoyu tarafından yeni tesise ne zaman hangi gün geçilecek diye beklenirken Boluspor başkanı Abdullah Abat aylardır sürdürdüğü çalışmada zaferle ayrılan kişi oldu.

Tüm yoğunluğunu tesisin ısınması için bir takım girişimlerde bulunan Abat  doğal gaz firması Aksa ile sorunu çözüp Boluspor'un abonelik işini bitirmişti. Yeni tesisin Özel İdare tarafından yapılmasından dolayı abonelik işlerinde büyük sorun yaşanırken Abdullah Abat kendi girişimleri bir takım görüşmeler yapıp bu sorunu da halletmiş oldu.

Aylık 6 Bin TL Kasada Kaldı

Yeni tesislerin ısınması için büyük bir külfetin Boluspor kasasından  çıkmaya hazırlanırken Abdullah Abat Aksa firmasını ikna edip aylık 6 milyarın kulüp kasasında kalmasını sağlayan anlaşmayı yaptı. Boluspor bundan sonraki sezonlarda ve senelerde ömür boyu doğal gaza para vermemeye hazırlanırken Başkan Abdullah Abat AKSA firması ile reklam karşılığında anlaşıp yakıt sorununu da çözmüş oldu. Kırmızı beyazlı ekip kasasına bu giderle ilgili büyük bir gelir girerken Boluspor bu sorunun sona ermesiyle birlikte Pazartesi günden itibaren yeni tesislerinde çalışmaya katılıp ligin bundan sonraki bölümlerinde orada hazırlanacak.

 

 

 

1860 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.34409308433533