BAŞKAN’DAN SON DAKİKA TRANSFER AÇIKLAMASI

8 Eylül 2017

Transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala Boluspor’da hareketlilik yaşanıyor. Kırmızı beyazlılar, bir kanat oyuncusunu renklerine bağlayıp, transfer dönemini kapatmak istiyor. Boluspor Kulübü Necip Çarıkcı, önemli bir oyuncuyu transfer etmek için yoğun mesai harcıyor.

Boluspor Kulübü Necip Çarıkcı, transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala açıklamalarda bulundu. Çarıkcı, bir kanat oyuncusu ile görüştüklerini ve oyuncuya birçok kulübün talip olduğunu ifade ederek; “En son finali bir kenar oyuncusuyla yapmak istiyoruz. İnşallah bu kısa zamanda bunlar netleşir. Haber bekliyoruz. Çoğu kulüp haber bekliyor. Artık kime nasip olursa oyuncuyu onlar alacak. İnşallah biz alırız” şeklinde konuştu.

“HİÇ UMMADIĞINIZ ANDA LİGDEN BİR OYUNCU ÇIKABİLİYOR”

Çarıkcı sözlerine şöyle devam etti: “Dün akşam Beşiktaş’tan stoperi aldık. Bugün transferin son günü. Gece saat 24.00’da transfer bitiyor. Bizim kanatla ilgili bir sıkıntımız vardı. En son finali bir kenar oyuncusuyla yapmak istiyoruz. İnşallah bu kısa zamanda bunlar netleşir. Haber bekliyoruz. Çoğu kulüp haber bekliyor. Artık kime nasip olursa oyuncuyu onlar alacak. İnşallah biz alırız. Transferde büyük kulüplerin oyuncuları boşa çıkabiliyor. Gece saat 24.00’a kadar süremiz var. Hiç ummadığınız anda ligden bir oyuncu çıkabiliyor. Oda olabilir. Ama şu an bir oyuncu gözüküyor. Bekleyeceğiz. Telefonlar çalıyor. Her an ligden oyuncular boşa çıkabiliyor. Bize uygun sağ ve sol kanatta eksiğimiz var. Guido Koçer sakatlandığı için o bölgede sıkıntımız var. Onu da halledersek, herhalde Boluspor kaleden ileri uca kadar hazır bir takım olacak.”

“BU ŞANSSIZLIĞI MANİSA MAÇINDA GİDERMEMİZ GEREKİYOR”

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, kırmızı beyazlıların hafta sonu oynayacağı Manisaspor maçında şanssızlığı kırmak için sahaya çıkacağını sözlerine ekleyerek ; “3 maçtan bu yana yaşanan bir şanssızlık vardı. Bu şanssızlığı bizim Manisa maçında gidermemiz gerekiyor. İnşallah Pazar günü de Manisaspor maçını alırız. Takımımız ve şehrimiz biraz olsun moral bulur. İnşallah güzel günler bizi bekler” dedi.  

2603 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067003011703491