Basketbol'dan Muhteşem Açılış

20 Eylül 2011

Boluspor Basketbol şubesi görkemli bir açılışla yeni sezona merhaba dedi. Sezon açılış maçını Galatasaray basketbol genç takımıyla yapan Boluspor Baketbol...

Boluspor Basketbol şubesi görkemli bir açılışla yeni sezona merhaba dedi. Sezon açılış maçını Galatasaray basketbol genç takımıyla yapan Boluspor Baketbol takımını açılışına katılım yüksekti.

 

Basketbol şubesinin açılışına Vali yardımcısı Ömer Eru,Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,Milletvekili Tanju Özcan,Gençlik spor il müdürü Suat Çelen,Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, ASKF başkanı Naci Parlak Boluspor eski başkanı Yılmaz Becikoğlu, Beypiliç Genel Müdürü İş adamı Hamdi Tanrıkulu, Boluspor teknik direktörü Cihat Arslan katıldılar.

 

Açılış konuşmasını yapan Boluspor basketbol şubesi başkanı Fatih Yamaner yaptığı konuşmada şunları söyledi. Yamaner 'İçimizdeki Bolu sevdası ile yeni bir yola çıktık. Tüm dünyada futboldan sonra en çok bilinen ve oynanan basketbol sporunu ilimizde de aynı seviyeye çıkarmak için çok çalışıyoruz. Bu seneki hedefimiz ilimizde yetişen sporcu kardeşlerimiz ve yapılacak ekonomik transferlerle hedefi olan bir basketbol takımı kurmaktır. Şuan 80 sporcumuzla basketbol sporunu ilimizde geliştireceğiz. Boluspor basketbol şubesi kalıcı olacaktır.  2010 yılında Bolu Sportif Havacılık Basketbol takımı ile başladığımız hedefimize Boluspor basketbol takımı ismi altında devam etmesine katkı sağlayan başta kulüp bakanımız Necip Çarıkçı ve değerli yönetim kurulu üyelerine manevi desteğini her zaman hissettiğimiz Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz'a , İl müdürümüz Suat Çelen'e , Milletvekilimiz Ali Ercoşkun'a basketbol şubemize ilk maddi desteği sağlayan Hamdi Tanrıkulu'na , Yılmaz Becikoğlu'na , Halil Başoğlu'na , Alaaddin Eratalar , Ervani Alemdar'a  Fatih Yazıcı'ya , Mustafa Yaman'a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.'dedi.

 

Basketbol şubesinin açılışında ayrıca reklam verip katkıları olan iş adamlarına isimleri yazılı Boluspor basketbol forması ve plaketler verildi. Törenin ardından Galatasaray basketbol genç takımıyla hazırlık karşılaşması oynandı. 

 

2609 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.12993788719177