Bekle bizi play-off Boluspor geliyor

28 Nisan 2024

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, Trendyol 1.ligin 32.haftasında kendi sahasında Altay’ı konuk etti. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 geride kapattığı...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, Trendyol 1.ligin 32.haftasında kendi sahasında Altay’ı konuk etti. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede Altay’ı 3-1 yenerek play-off’a göz kırptı. Kırmızı beyazlıları galibiyete taşıyan golleri Daniel ve Naby kaydetti. Boluspor’da maçın 58.dakikasında Gigic kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak, Altay karşısına; Çağlar, Posmac, Oğuz, Berk, Gigic, Naby, Onur, Hakan, Jefferson, Avramovski, Batuhan on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, İsmail, Kubilay, Safa, Camara, Isgandarlı, Tunahan, İshak, Kerem, Hüsamettin Diarra yer aldı.

Altay ise Boluspor karşısına; Mustafa, Yusuf, Ceyhun, Eren, Salih, Tugay, Mehmet, Enes, Kuban, Deniz, Özgür on biri ile çıktı.

Boluspor tehlikeli geldi

Karşılaşmaya Altay başladı. Bouspor maçın 18.dakikasında gole yaklaşan taraf oldu. Altay defansının bir anlık hatasını iyi değerlendiren Gigic, kaleciyi ekarte edip Oğuz Kağan’a pasını çıkardı. Oğzu Kağan, bekletmeden vuruşunu yaptı. Kaleci topu kornere çeldi.

Boluspor’dan bir pozisyon daha

Boluspor bu kez 28.dakikada gole bir kez daha yaklaştı. Daniel, sol kanattan girer girmez sert vurdu, kaleci güçlükle kornere tokatladı. Boluspor’da maçın 43.dakikasında Gigic sarı kart gördü.

Altay öne geçti

Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Altay maçın 45.dakikasında Boluspor karşısında öne geçti. Boluspor ceza sahası içinde oluşan karambolde topa son olarak vuran Enes, takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı Altay’ın 1-0 üstünlüğü ile noktalandı.

Tunahan oyunda!

Maçın ikinci yarısına Boluspor başladı. Kırmızı beyazlılar ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Tunahan oyuna girdi, Batuhan oyundan çıktı.

Boluspor beraberliği yakaladı

Boluspor maçın 54.dakikasında Altay karşısında beraberlik golünü buldu. Altay defansının arkasına atılan topta kaleci ile karşı karşıya kalan Daniel, kaleciyi de çalımlayıp topu ağlara gönderdi. Kırmızı beyazlılar bu golle skoru 1-1’e getirdi.

Gigic kırmızı gördü

Boluspor’da maçın 58.dakikasında Gigic, gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kırmızı beyazlılar bu dakikadan itibaren sahada 10 kişi mücadele edecek. Maçın aynı dakikasında itirazlarda bulunan Oğuz Kağan ise sarı kart gördü.

Naby bu kez attı

Boluspor maçın 67.dakikasında Altay karşısında öne geçti. Altay defansının uzaklaşmadığı topa son olarak vuran Naby’nin vuruşu VAR incelemesinin ardından gol kararı verildi. Boluspor bu golle Altay karşısında 2-1 öne geçti. Boluspor maçın 80.dakikasında oyuncu değişikliği yaptı. Vusal oyuna girdi, Oğzu Kağan oyundan çıktı. Boluspor’da bir oyuncu değişikliği ise 89.dakikada yapıldı. Jefferson oyundan çıktı, Kubilay oyuna girdi.

Daniel kapanışı yaptı

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Maçın son anlarında Boluspor, Daniel’in ayağından bir gol daha bularak skoru 3-1’e taşıdı.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor kendi sahasında Altay’ı 3-1 mağlup ederek tekrardan play-off potasına girdi. Kırmızı beyazlılara galibiyeti getiren golleri Daniel ve Naby kaydetti. Boluspor aldığı galibiyetle puanını 50’ye çıkardı.

 

 

466 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.34996914863586