Bektaş “Camiamızın 3 puana ihtiyacı vardı”

29 Aralık 2013

Boluspor Genel kapatanı Erkan Bektaş, Denizlispor galibiyeti sonra açıklamalarda bulundu. Bektaş maç sonrası yaptı açıklamada “Denizli’ye galibiyet için gelmiştik. Şükürler...

Boluspor Genel kapatanı Erkan Bektaş, Denizlispor galibiyeti sonra açıklamalarda bulundu. Bektaş maç sonrası yaptı açıklamada “Denizli’ye galibiyet için gelmiştik. Şükürler olsun, şeytanın bacağı kırdık. Bugün 2-0 net bir skorla galip geldik. Taraftarımıza ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Boluspor yönetim kurulu üyesi ve Genel kaptanı Erkan Bektaş, 2-0’lık Tekden Denizlispor galibiyeti sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Genel kaptan Bektaş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Denizli’ye galibiyet için gelmiştik. Allah’ımıza şükürler olsun, şeytanın bacağı kırdık. Bugün 2-0 net bir skorla galip geldik. Taraftarımıza ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Takımımız her geçen gün daha iyiye gidiyor. İnşallah ikinci devreye daha iyi bir başlangıç yaparız. Devre arasında yapılacak takviyelerle daha yukarılara tırmanacaktır. Bugün iyi oynadık. Bazı hatalarımız olmuş olabilir. İlk devrenin sonunda aldığımız bu 3 puanı taraftarımıza ve camiamıza armağan ediyoruz. Sizlerinde bildiği gibi bugün Boluspor’un doğum günüydü. Sizlerin vesilesiyle de Boluspor bugün 49.yılına girdi. İnşallah önümüzdeki yıllarda her geçen gün daha iyi yerlere geleceğiz. Hepimizin amacı ve hedefi bu.  Buradan bütün camiamıza Boluspor’umuzun 49.yılının kutlu olmasını diliyorum. Denizlispor galibiyeti sonrası birçok tebrik telefonları aldık. 3 puan için sevinçli ve mutluyuz. Camiamızın bu 3 puana ihtiyacı vardı. Denizli’den aldığımız 3 puan bizim için ilaç oldu diyebilirim. Bize dua eden ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuşan Bektaş Sözlerine şöyle devam etti.

İşlerini Yapsınlar 

Son günlerde Hocamız Besim Durmuş ve ekibine camur at izi kalsın şeklinde şuhursuzca eleştiriler yapıyorlar. Be bu eleştiriyi yapanlara şunu söylemek istiyorum hocamıza eleştiri yapanlar önce kendi işlerine bakacaklar.Önce Boluspor'a destek olaçaklar destek olmuyorlar bilmeden eleştiri yapıyorlar eleştiri yapanlar önce Boluspor'a destek olmayı ögrensinler daha sonra eleştiri yapsınlar dedi.

1424 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.15589380264282