BELEDİYESPOR LİBEROSUNU 1.LİGDE BULDU

13 Temmuz 2015

Geçtiğimiz sezon 1.Lig kapısından dönen yeşil-beyazlı temsilcimiz Bolu Belediyespor, 2015-2016 sezonu öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezon öncesi 1.Ligi hedefleyen yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezon 1.Ligde İller Bankası'nda oynayan tecrübeli libero Seval Yılmaz ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

 

Bayanlar Voleybol 2.Liginde ilimizi başarı ile temsil eden Bolu Belediyespor, 2015-2016 sezonu öncesi 1.Lig hedefi yolunda transfer çalışmalarını gizlilik içersinde sürdürüyor. Mevcut kadrosunda bazı oyuncuları kadrosunda tutarak eksik bölgelere de genç ve tecrübeli oyuncuları transfer etmek isteyen yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezon 1.Ligde İller Bankasında oynayan tecrübeli libero Seval Yılmaz sözleşme imzaladı.

GENÇ VE TECRÜBELİ BİR KADRO

BOBES GYM’de düzenlenen imza törenince açıklamalarda bulunan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Şube Başkanı Gökhan Yaman “Bugün kadromuza yıllardır 1.Ligde forma giyen tecrübeli libero Seval Yılmaz ile anlaşma sağladık. Hedeflerimiz doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde prensipte anlaşmaya vardığımız oyuncuları da kadromuza katarak transferi noktalayacağız. Bu sezonda geçtiğimiz sezonki gibi kadromuzu genç ve tecrübeli oyunculardan oluşturacağız” dedi.

KATKI SAĞLAMAYA GELDİM

Yeşil-beyazlıların yeni transferi Seval Yılmaz ise şunları dile getirdi “İyi bir takıma ve iyi bir camiaya geldiğimi düşünüyorum. Hedefleri olan bir oyuncuyum. İnşallah tecrübemi de kullanarak yeni takımımım Bolu Belediyespor’a katkı sağlamak istiyorum. Umarım başarılı bir sezon geçirip, inşallah 1.Lig hedefimize ulaşırız” diye konuştu.

SEVAL YILMAZ KİMDİR?

Voleybola Eskişehir'de başlayan 1991 doğumlu Seval Yılmaz, Es Es İnterfarma Spor, Osmangazi Üniversite ve Eskişehir DSİ Bent takımlarında birer sezon oynadıktan sonra 14 yaşında İller Bankası'na transfer oldu. İki sezon Ankaragücü’de kiralık oynayan Seval Yılmaz, 10 yıldır İller Bankası’nda forma giyiyor.

2927 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.08672308921814