BELEDİYESPOR’DAN RAHAT OYUN

22 Ocak 2015

YENİ HENDEKSPOR:0 BOLU BELEDİYESPOR:3 ​Bayanlar Voleybol 2.Lig B Grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor, deplasmanda Yeni Hendekspor ile karşı karşıya geldi. Bolu Belediyespor, ilk setin sonunda oyunu istediği gibi oynayıp, 3 setin sonunda salondan 3-0 galip ayrıldı.

2014-2015 sezonuna şampiyonluk hedefiyle başlayan ve güçlü rakiplerini geride bırakarak Halkbank’ın ardından ligde ikinci sırada yer alan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ikinci devrenin ilk maçı olan Yeni Hendekspor maçını oynadı. Kar yağışı nedeniyle daha önce ertelenen maçta deplasmanda Yeni Hendekspor ile karşı karşıya gelen yeşil-beyazlılar güçlü rakibini 3-0 yenerek salondan 3 puanla ayrıldı. Hendek’te oynanan maçı Bolu Belediyespor Voleybol Şube Başkanı Gökhan Yaman, genç iş adamlarından Ramazan Zengin ve birçok sporsever izledi.

Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken, başa baş giden maçta ev sahibi ekibi Yeni Hendekspor ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Molanın ardından oyuna ağırlığını koyan Bolu Belediyespor, Alino ve Bahar ile arka arkaya kazandığı sayılarla önce skoru eşitledi. Daha sonra önce geçen yeşil-beyazlılar ikinci teknik molaya 16-14 önde girdi. Oldukça çekişmeli geçen bu setin son bölümünde arka arkaya kazandığı sayılarla rakibini oyundan düşürmeye çalışan Bolu Belediyespor, tecrübeli oyuncularının aldığı sayılarla bu seti 25-22 kazanarak 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ikinci setine daha istekli ve arzulu başlayan yeşil-beyazlılar, 4-0’lık seri yakalayarak rakibinin mola almasına sebep oldu. Molanın ardından istekli oyununu sürdüren Bolu Belediyespor ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. Molanın ardından oyuna ağırlığını koyan yeşil-beyazlılar rakibini iyice oyundan düşürürken ikinci teknik molaya da 16-13 önde girdi. Setin son bölümünde biraz olsun oyundan düşen yeşil-beyazlılar rakibine zaman zaman sayılar verse de bu seti 25-18 kazanarak rakibi Hendekspor karşısında skoru 2-0’a getirdi.

Karşılaşmanın son setinde her iki takımda oyundan düşerken, Bolu Belediyespor’un tecrübeli antrenörü Gökhan Çokşen, yorulan bazı oyuncuları oyundan alarak yerlerine kenarda bekleyen oyuncuları oyuna dahil etti. Bu sete de istekli başlayan Bolu Belediyespor, ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Molanın ardından ev sahibi ekibi Yeni Hendek ortadan yaptığı hücumlarla sayılar bulsa da yeşil-beyazlı oyuncular pes etmedi ve oyunu kendi lehine çeviren sayılar kazanarak ikinci teknik molaya da 16-14 önde girdi. Bu setin son bölümünde biraz olsun hareketlenen Yeni Hendekspor güçlü rakibi karşısında sayılar bulmaya çalışsa da yeşil-beyazlı oyuncuların bloklarını geçemedi ve bu seti de Bolu Belediyespor 25-21 kazanarak skoru 3-0 yaptı ve salondan 3 puanla ayrıldı.

Bayanlar Voleybol 2.Lig B Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Bolu Belediyespor, Cumartesi günü İstanbul deplasmanında play-off mücadelesi veren Maltepespor ile karşı karşıya gelecek. 

BELEDİYESPOR’DAN RAHAT OYUN
BELEDİYESPOR’DAN RAHAT OYUN
BELEDİYESPOR’DAN RAHAT OYUN

2569 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.06450080871582