Belek'de Boluspor'a Durmak Yasak

4 Ocak 2012

Antalya Belek'te ikinci yarı hazırlıklarına devam eden Boluspor da Çarşamba gününün ilk çalışmasında çabuk kuvvete dayanıklı istasyon çalışması vardı.   Kırmızı Beyazlı...

Antalya Belek'te ikinci yarı hazırlıklarına devam eden Boluspor da Çarşamba gününün ilk çalışmasında çabuk kuvvete dayanıklı istasyon çalışması vardı.

 

Kırmızı Beyazlı ekibimiz 28 Aralık 2011 tarihinde başlayan ikinci yarı hazırlıklarını yoğun bir tempoda yapıyor . İkinci yarı oynanacak olan yorucu maçlardan dolayı kondisyon ve kuvvet çalışmasına çok önem verilirken kırmızı beyazlı oyuncuların yüksek tempoya rağmen yapılan çalışmalarda forma şavaşı görülmeye değer.

 

Kırmızı beyazlı ekibimiz sabah saat 11:00 de günün ilk çalışması için sahaya çıktı. İlk olarak yardımcı hoca Yılmaz Özden yaptırdığı ısınma koşularının ardından çabuk kuvvete dayanıklı istasyon çalışmasına geçildi.

 

Farklı istasyonlarda iki seri halinde çalışan Boluspor'lu oyuncular çalışma sonrasında bir hayli yoruldular .Oyuncularının temposundan memnun olan Teknik direktör Özcan Kızıltan "Bravo çocuklar iyi çalıştınız. Hepinizi kutluyorum" diyerek moral vermeyi de unutmadı.
Sabah antrenmanını Başkan Necip Çarıkçı , Osman Gürsoy , Hüseyin Kayalıoğlu ve Aydın Oskay da izlediler .

 

Boluspor'da 8 gündür devam eden ikinci yarı hazırlıklarında bir hayli yorgun düşen kırmızı beyazlı oyuncular kampın değerlendirmesinde "Çok yoğun çalıştık. Çok yorulduk ama bu yorgunluğun semeresini ikinci yarıda oynayacağımız maçlarda alacağız" mesajını ilettiler. Boş vakitlerinde sık sık bir birleri ile bir araya gelen kırmızı beyazlı oyuncular antrenmanlarda olsun boş zamanlarda olsun bir birlerine yaptıkları şakalarla da dikkat çekiyorlar.

 

Kırmızı beyazlı ekimiz Çarşamba günün ikinci çalışmasını da akşam saatlerinde 19:30 da yapacak.

 

Ekibimiz ayrıca Perşembe günü öğleden sonra 2B takımlarından Konya Torku Şekerspor ile bir hazırlık karşılaşması oynayacak.

 

Bugünkü idmana Veysel gribal enfeksiyon geçirdiği için katılmazken dinlenmeye çekildi.  

 

 


 

2092 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.082369089126587