Benden Söylemesi !!

26 Aralık 2011

Bundan tam 3 yıl önce sitemizin giriş sayfasına bir açılış resmi paylaştım ! Bilmiyorum belki hatırlıyorsunuzdur o resimde bundan tam 46 yıl önce...

Bundan tam 3 yıl önce sitemizin giriş sayfasına bir açılış resmi paylaştım !

Bilmiyorum belki hatırlıyorsunuzdur o resimde bundan tam 46 yıl önce şuan peşinden koştuğumuz Boluspor'un ilk kurulan takımı ile aynı resimde 3 yıl önceki kadromuz yer almış ve Boluspor'un 43 yıllık tarihini kutlamıştık.

Son 10 yıllık süreçte geriye dönüp baktığımda bu ve buna benzer bir olay hatırlamıyor ve Boluspor'un bilmem kaçıncı yılı kutlandı gibisinden bir haber ile de karşılaşmamıştım.

O dönem yine yazmış olduğum yazı ile bazı yerlere gönderme yapmış ve artık mazimiz var , geçmişimiz var dediğimiz kulüpte birilerinin bu tür konuları dikkat etmesi ve es geçmemesi için etkili bir yazı olmuştu. 

Bu yazımızın tam bir yıl sonunda yine sitenin girişine farklı bir resim uygulayarak 44. yılı kutlamış bir kaç sitemizde açılış ekranında Boluspor'un kuruluş yıl dönümünü kutlamıştı.

O dönem belki zamanla alışırız bu tür olaylara ve unutulmaması ve mutlak kutlanması gerekir diye zamanla alışırız düşüncesinin ardından geçmiş olduğumuz sezon Bolu'da Yeni Hayat Gazetesi'nin hazırladığı Boluspor Tarihi Kitabı tanıtım gecesi ile belki de bugüne kadar kutlanmamış bir kutlama yapılmış birde aynı gece Taraftar Derneklerinin Büyük Boluspor Yürüyüşü adı altında İzzet Baysal Caddesindeki yürüyüşü ve meşale şovu sonrası tamam işte tam şimdi oldu artık her yıl bu etkinlikler yapılır ve Bolusporumuzun şanlı tarihi her yıl kutlanır dedim.

Bugüne kadar bu yıl ne etkinlik yapılacak , Boluspor kulübün den bir etkinlik yapılacak mı diye,  bir açıklama gelecek mi diye bekledim ve ses seda çıkmayınca her platformda kurumsal kimlikten bahsedilirken aslında kurumsal kimliğe tam anlamı ulaşamadığımızı anladım.

Boluspor kulübünde bu ve benzeri etkinlikler için çalışma yapacak , planlar yapacak ve etkin bir şekilde faaliyete geçirecek kim var? Eğer varsa görevini neden yapmaz ?

Başkan Necip Çarıkçı değil herhalde bu işi yapacak.  Hani Boluspor kulübü kurumsal kimlik oluşturuyordu ?

Valla Süper ligi çok istiyoruz ama daha çok fırın ekmek yememiz lazım. Profesyonel anlamda işlerimizi yapmadığımız sürece eğer biz bir yazı yazarsak kutlanır , bir gazete etkinlik yaparsa kutlanır , taraftarlar etkinlik yaparsa kutlanır. 

Son 3 yıla baktığımızda özellikle bu konuda incelemeler yapıyorum bizlerin seviyesine ulaşmak için 40 fırın ekmek yemesi gereken camiaların kulüplerin yaptıkları etkinliklere bakınca üzülmemek elde değil...

Ben bir Boluspor sevdalısı olarak sitemizden yine her zaman olduğu gibi kutlarım. Ama amaç bizlerin bir kaç kişinin değil bu renklere sahip çıkıp gönül verdiğimiz bu renklerin yüceltilmesi ve camia olarak adam gibi hatırlanıp kutlanması.

Son 2 gün kaldı... Bu saatten sonra anca bu yazıyı okuyanların kafasına dang eder ve bir etkinlik yapamaz. İş işten geçti seneye der ama yine aynı tas aynı hamam devam eder.

NİCE ŞAN VE ŞEREF DOLU YILLAR.......!!!!

46 yaşın kutlu olsun Boluspor'um   

2651 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067918062210083