BENİM KENDİ İÇ DÜNYAMDAKİ ADALETİM

23 Şubat 2016

Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke gündeme dair açıklamalarda bulundu. Samsunspor maçında kaybedilen 3 puan ile birlikte kendisini eleştirenlere içtenlikle cevap verdi. Genç teknik adam, yaptığı açıklamada; “Topla oynama isteği ve süresi artıyor. Pasın gidişleri gelişleri artıyor. Bu takımımızın en büyük problemiydi. Takım savunmasında gelişim gösterdik” Tekke, ilk 11’de oynattığı ve oynatmadığı oyuncular ile ilgili ise, “Bu oyuncularla ben çalışıyorum. Bu arkadaşlarla hafta boyunca beraberim, beraber çalışıyoruz, benim olaya bakış açım bu. Kendi iç dünyamdaki adaletim” Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke’nin açıklamalarında satır başları şöyle:

HABER FAHRİ GÜNDÜZ 

 “NET VE ÇOK POZİSYONU OLAN TAKIMIZ”

“Şu bir gerçek ki, Samsunspor maçında istediğimiz oyunu yansıtamadık. İlk yarı ve ikinci yarının başında istediğimiz heyecanı, coşkuyu belki aşırı konsantrasyondan yaşayamadık. Bazen bu futbolda olabilir ama maçı tekrar tekrar izledim ama ona rağmen mağlubiyete rağmen, 90 dakikanın bütününe baktığımızda net ve çok pozisyonu olan takımız. Biz rahat kazanabileceğimiz performans istediğimizin altında olmasına rağmen şunu şöyle diyebilirim Tabiî ki mazeretler bulunabilinir her şey de söylenebilinir.”

“PASIN GİDİŞLERİ GELİŞLERİ ARTIYOR BU KONUDA GELİŞME GÖSTERDİK Mİ GÖSTERDİK”

“Takımın her geçen gün bence topla oynama isteği ve süresi artıyor. Pasın gidişleri gelişleri artıyor. Bu takımımızın en büyük problemiydi. Bunu da çözmek için biraz daha süreye ihtiyaç var. Şu ana kadar bu konuda gelişme gösterdik mi gösterdik. Takım savunmasında gelişme gösterdik mi kesinlikle gösterdik Maç boyunca ilk gol çok basit ikinci gol için çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Çünkü risk aldığımız dönemlerdeydi.”

“SAMSUN MAÇINDA GENEL MANADA OYUNUN KALİTESİNDEN ÇOK MEMNUN DEĞİLİM”

Benim kazanabileceğimizi düşündüğüm bir karşılaşmaydı. Kaybettik futbolda özelikle bu lig de çok oluyor. Özellikle Karşıyaka maçında çok farklı kazanacağımız bir maçtı berabere bitti. 10 kişi Adana Demirspor’u maçını kazandık. Belki kimse bu maçtan böyle bir şey düşünmüyordu. Futbolda böyle sonuçlar olabiliyor. Genel manada oyunun kalitesinden çok memnun değilim açıkcası. Şanlıurfaspor maçı için iyi olacağını düşünüyorum. Sakat oyuncularımız var. Cezalılarımız var. O oyuncularımızın katılımıyla biraz daha futbolu doğru şekilde oynamamız gerekiyor. Bunun içinde çalışıyoruz. İnşallah iyi olacağını düşünüyorum.”

“BU OYUNCULARLA BEN ÇALIŞIYORUM OLAYA BAKIŞ AÇIM BENİM KENDİ İÇ DÜNYAMDAKİ ADALETİM”

“Bu oyuncularla ben çalışıyorum, bu arkadaşlarla hafta boyunca beraberim beraber çalışıyoruz. Benim olaya bakış açım. Kendi iç dünyamdaki adaletim. Takım içersinde bazen bu maça göre rakibe göre değişebiliyor. Mesela sağ bek dediğinizde geçen hafta Karşıyaka maçında inanılmaz bir performans gösterdi Kemal ve onun orjinin de var. Kemal stoper ama sağbekte oynamıştır daha önceden, sağ bekte oynayan bir oyuncudur. Özellikle Samsunspor’da Ofeodu, hızlı bir oyuncu. Maçın genelinde çok kötü oynadı diyemeyiz. Bizim sorunumuz bence sadece kimin nasıl oynadığı değil, kimin nerde oynadığı da değil en büyük sorunlarımızdan bir tanesi beraber hareket edebilmek. Bunu son 2 maçtır becerdik. Son maç hariç ve top bizdeyken en büyük problemimiz var. Takımımızın en büyük sorunu bizdeyken top rakipteyken bizim çok sorunumuz yok. Bunun birçok şeyini düzelttik. Topu kaptırdığımız zaman, kaptırdığımız basit toplarla oyunun şekli değişebiliyor.”

 “ELEŞTİRİLER OLACAKTIR TABİ”

 “Kimin oynadığı kimin oynamadığı şeklinde tabii ki eleştiriler olacaktır. Tabi kazanmadığın zaman özellikle içeride kaybettiğinde istediğin kadar doğru yaptığını söyle mazeret üret bunun çok önemi yok. Ama genel manada takımımın isteğinden arzusundan çok memnunum. İyi şeylerin olacağını düşünüyorum. Bir kazaydı inşallah böyle bir kazaya bir daha uğramayız. Yusuf Emre geçen hafta maçtan iki gün önce sakatlandı. Diğer oyuncularım gibi önemsediğimiz bir oyuncu. Samsun maçında oynayamadı. Tarak kemiğinde bir problem var. Belki bu haftada oynamayabilir. Daha önce aynı yerden kırılmış tekrar nükse yakın bir hadise gerçekleşti.”

“KESİNLİKLE HEDEFİMİZ GALİP GELMEK”

“Bu lig de şu maç çok rahat geçer diyebileceğimiz bir maç yok bu lig de. Özellikle Urfa bulunduğu şu durum itibariyle kazanmak için oynayacaklar. Tabi bizim de kesinlikle hedefimiz galip gelmek, 3 puanı almak. Kazanabilirmiyiz evet olabilir tabi top bizdeyken yaşadığımız sıkıntıları çözmüş olmamız lazım. Tabi beraber hareket etmemiz gerekiyor. Bunu becerirsek bu lig de inşallah çok şey yapacağız. İnşallah, Alllah yardım edecek. Bazen Karşıyaka maçında Samsun maçında altı pastan da vursan da olmuyor.”

1927 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.14667391777039