Berkant Karlıdağ'dan Tüfad'a anlamlı hediye

25 Temmuz 2012

Avrupa'nın Yıldızları Projesi Sorumlusu Berkant Karlıdağ, geçtiğimiz günlerde yeni seçilen Bolu Tüfad Derneği yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu....

Avrupa'nın Yıldızları Projesi Sorumlusu Berkant Karlıdağ, geçtiğimiz günlerde yeni seçilen Bolu Tüfad Derneği yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Tüfad Yönetim kurlu başkanı İrfan Ulusan, Boluspor A2 takımı teknik direktörü Ali Beykoz, Boluspor eski oyuncularından ve hocalarından Cüneyt Karakuş ve Cahit Şirin'le Tüfad binasında bir araya gelen Avrupanın Yıldızları Projesi Sorumlusu Berkant Karlıdağ yeni göreve gelen yönetime görevlerinde başarılar diledi.

Bolu'da çok sıcak bir ortamla karşılandıklarını belirten Berkant Karlıdağ  'Sağolsunlar Tüfad başkanımız İrfan Ulusan ve Boluspor A2 takımı antrenörü Ali Beykoz ve Boluspor yöneticileri bizlerle yakından ilgilendiler. Bizlerde Bolu'yu artık bir yuvamız gibi görüyoruz. Onun için Berkant Karlıdağ olarak yeni yönetime gelen Tüfad yönetimine nakdi ve birde LCD televizyon hediye etmeyi uygun gördük' dedi.    
Yaklaşık 12 günden bu yana çalışmalarımızı Petro Clup'ta sürdürdüklerini ifade eden Karlıdağ  'Geçtiğimiz günlerde Boluspor A2 takımıyla 1 hazırlık maçı oynadık. Bizim Bolu kampına getirdiğimiz gençler elbette hemen çıkıp Süper Lig'de oynayacak ayarda değil. Ancak az bir emekle her biri birer pırlantaya dönüşecek mücevherler. Getirdiğimiz gençlerden Boluspor da yararlanabilir. Ancak amacımız sadece Boluspor'a genç yetenekleri sunmak değil. Amacımız Bank Asya Ligi ve Süper Lig'e iyi alt yapı almış gençleri kazandırmak' diye konuştu.

Tüfad Derneği başkanı İrfan Ulusan, Avrupanın Yıldızları Projesi Sorumlusu Berkant Karlıdağ'ın ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti. Ulusan 'Böyle bir organizasyonu ilimizde yaptıkları için öncelikle Berkant Kalıdağ'a teşekkür ediyorum. İnşallah daha çok genç yetenekleri bulup Türk futboluna kazandırırlar diye düşünüyorum.  Bizlere maddi ve manevi destek oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum. Bende bu şilti kendilerine takdim ediyorum' dedi.

3738 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.095885992050171