Beş Forvet Oynadık Yinede Kaybettik

12 Nisan 2011

Sahadan alacağı üç puanla şampiyonluk kapısını aralayacak olan Boluspor mağlubiyetle adeta yıkıldı.   Gol için  Fabiano ve Ferhat Kirazla rakip kaleye...

Sahadan alacağı üç puanla şampiyonluk kapısını aralayacak olan Boluspor mağlubiyetle adeta yıkıldı.

 

Gol için  Fabiano ve Ferhat Kirazla rakip kaleye giden kırmızı beyazlı ekibimiz gol pozisyonlarından başarılı olamazken ikinci yarı golcü sayısı ikiden beşe çıkarılarak maçtan mutlak galip gelinmek istendi. ikinci yarıda oyuna Burak,Yaser Caner ile golcü sayısı beş oldu. Boluspor da yapılan değişiklikler sonuç getirmezken öne geçilen maçta diğer golcü oyuncularımızda başarısız olurken  zorlu müsabaka kaybedildi. Beş forvetle gol arayan ekibimiz son bölümlerde pozisyon bulamaması da hayretlikle izlendi.  

 

 

Defans Tel Tel döküldü

Deplasman da kaybedilen Gaziantep Belediyespor maçından sonra en büyük eleştirileri Boluspor defansına oldu. Geçtiğimiz haftalarda fazla rakibe pozisyon veremeyen defans oyuncularımız kaybedilen Gaziantep Belediyespor maçında rakibe verilen kolay pozisyonlar sonrası sahadan ağır bir  yenilgi aldı. Defansın arkasına atılan toplar kalemizde pozisyon olurken acemice yapılan hatalar mağlubiyetin habercisi olurken Cemil Vatansever'in oynatılmaması tepki aldı. Gaziantep Belediyespor un kontra ataklarında da başarılı olamayan defans oyuncularımız futbollarıyla şaşkınlık yarattılar.   

 

 

Oliveira  yine boş geçti

 

Kırmızı Beyazlı ekibin gol umutlarından biri olan Fabiano Oliveira Gaziantep Belediyespor karşılaşmasında yine boş geçerek golle tanışamadı.

 

Boluspor da  en son golünü Diyarbakırspor maçında atan golcü oyuncu Gaziantep Belediyespor maçında kaçırdığı gole beklide Boluspor'un tüm hayallerini yıkmış oldu . Maça hızlı başlayan ekibimizde ilk dakikalarda derinlemesine atılan topta kaleci ile karşı karşıya kalarak gol pozisyonu bulan  Oliveira topu kale yerine dışarıya gönderirken mutlak bir gol pozisyonunu harcamış oldu. 90 dakika içinde bir kez net gol pozisyonu bulan Brezilyalı topu filelere göndere bilse maçın hemen başında beklide ev sahibinin direncini kıracak hemde bugün konuşulan mağlubiyet konuşmaları yerini galibiyet konuşmalarına bırakacaktı. Zorlu maçta oynadığı oyunla da eleştirilmemiş olacaktı.

 

 

Tekmeyi Yedi Maç Bitti

 

Üç puana o kadar inanılıyordu ki herkesin ağzında galibiyet vardı. İlk yarı 0-0 biten maçta ikinci yarıya hızlı başlayan Boluspor devrenin hemen başında golü bulup öne geçmişti ki atılan bir tekmeyle de maçı kaybetmiş oldu. Her şey güzel gidiyordu. Gaziantep de oyunun hakimiyetini eline alan Boluspor farkı açması beklenirken kaleci Ferhat'a  Serdar Deliktaş'ın  attığı  tekme sonrası yerde kalan Ferhat yaşanan olaylar sonrası Boluspor un motivasyonu kaybolurken mağlubiyet de kaçınılmaz oldu. Rakibin bir tekmesi kaleci Ferhat maçtan kopmasını sağlarken  istediği oyunu sahaya yansıtamayan Boluspor da futbol şaşkınlık yarattı. 10 kişi kalan rakibine 1-0 öndeyken maçı kaybeden  Boluspor da atılan bir tekmeyle hem maçı kaybetti hem de rakiplerinin çok gerisinde kalmış oldu. 

 

 

Hakemler mağlubiyete inanamadı

 

Deplasmanda oynadığımız Gaziantep Belediyespor karşılaşması için atanan Manisa Bölgesi hakemlerinden Koray Gencerler'in zorlu karşılaşma için nasıl bir yönetim göstereceği merak konusu olmuştu.  Hakem Koray Gencerler zorlu müsabakada çaldığı düdüklerle ev sahibi takım oyuncularının ve teknik heyetinin büyük bir tepkisini aldı.

 

 Boluspor mağlubiyeti sonrası şaşkınlığını bile gizleyemeyen Gencerler Kırmızı beyazlı ekibimizin sezon  başından beri ilk defa bir karşılaşmada tüm taktir haklarını Boluspor dan yana kullanan hakem olarak dikkat çekti. Koray Gencerler Gaziantep gibi bir deplasmanda çıkardığı tereddütsüz kırmızı kart rakip Belediyespor'u sahada 10 kişi bırakırken Boluspor'un önde  getirdiği maçta birde rakibinin 10 kişi kalması sonrası üç puan  fırsatını değerlendiremeyen Boluspor'lu oyunculara inanamadığını yüz ifadeleri ile belli etti.

 

 

Kiraz pas almıyor Boluspor kaybediyor

Boluspor'un golcü oyuncuları arasından olan  Ferhat Kiraz Gaziantep Belediyespor karşılaşmasın da golle buluşamadı. Kırmızı beyazlı taraftarlar  Boluspor ataklarına fazla pas almasından dolayı adeta isyan etti. Kırmızı beyazlı ekibin ataklarında boş kaldığı anlarda arkadaşlarından pas isterken gelmeyen toplar sonrasında tepkisini de saha ortasına gösterdi. Alınan mağlubiyet sonrası fazla gol pozisyonunun da olması dikkatlerden kaçmazken Ferhat Kiraz zorlu maçta gol için  pozisyonu bulamazken kaybedilen maçlarda Ferhat Kiraz'ın gol atamaması da dikkatlerden kaçmıyor

 

 

Özmen Dondu Kaldı

 

Gaziantep Belediyespor maçının kafile başkanlarından Hakan Özmen Boluspor 'un bulduğu gol sonrası adeta sevinç den yerinde duramazken 1-0 öne getirdiğimiz maçta kalemizde gördüğümüz goller sonrasında  alınan mağlubiyet sonrası adeta dondu kaldı. Her defasında Boluspor'un galibiyetine inandığını belirten Hakan Özmen bu mağlubiyet bize yakışmadı derken maç sonu uzun süre stadyumdan ayrılamadı.

 

Yıkıldılar

 

Gaziantep Belediyespor karşılaşması için maça giden taraftarlarımız şampiyonluk yolunda Boluspor'a destek olurlarken 90 dakika sonunda adeta yıkıldılar. Maç başından sonuna kadar Kamil Ocak stadyumunu Bolu sesleri ile inleterek Boluspor'lu oyuncuları maça konsantre etmeye çalıştılar. Boluspor sevgisi için bireysel organizasyonlarla Güney'e giden cefakar taraftarımız Kamil Ocak stadyumunda bir birlerini gördükleri anda  hemen bir araya gelip birlik de hareket etmek için karar aldılar. 6 kişilik bir gurup özel araçları ile caydurt dan Gaziantep'e gelirken diğer taraftarlarımızda maç günü farklı uçaklarla maça geldiler.  1-0 önde getirilen maçta arka arkaya yenilen goller sonrasından adeta ağızlarını bıçak açamazken bazı taraftarlarımızda alınan mağlubiyet sonrası göz yaşlarını tutamadılar.  Son 5 haftaya girilirken umutlarının da bittiğini ifade eden maça giden taraftarlarımız 'Bu kadar basit hatalar yapılmaz şampiyonluğa oynayan bir takım böyle bireysel hatalar yapmamalı' diyerek açıklamalarda bulunurlarken Boluspor futbol takımına tepkili olduklarını gösterdiler.

 

 

Yumruklar havada konuştu

 

Boluspor'un 1-0 önde olduğu maçta Gaziantep Belediyespor atağında  Serdar Deliktaş kaleci Ferhat'a yaptığı hareket sonrasına saha içi karışırken yumruklarda havada uçuştu. Maçın hakeminin Serdar'a gösterdiği kart sonrasında ev sahibi takım oyuncuları oyuncularımıza ve kalecimize saldırırken olaylar gülcükle kontrol altına alınırken olaylardan sonra Boluspor tamamen oyundan düştüğü göründü.

 

Maç Sonu Üzgün Ayrıldılar

 

Boluspor'un yeni yöneticileri olan Sabahi Demirbaş ve Metin Kumaş,Nevzat Güler maç öncesi umutlu olurlarken maç sonucu alınan mağlubiyet sonrası bir hayli üzüldüler. Hemen hemen her deplasmanda kırmızı beyazlıları yalnız bırakmayan yöneticilerimiz maç sonu sahadan üzgün ayrıldılar.

 

 

Objektifimize yansıyanlar 

3638 kez okundu.

7 yorum yapılmış
  • sabri
    13 Nisan 2011 • 08:06
    fatih bey şampiyonluğa yürümüyorsunuz herhalde resim değişmiş
  • sabri
    13 Nisan 2011 • 08:07
    fatih bey şampiyonluğa yürümüyorsunuz herhalde resim değişmiş
  • Asi şmpyonboluspor
    13 Nisan 2011 • 08:47
    TEK KELİME İLE YAZIK, DİYE BİR ANASAYFA YAPTIĞINIZ İÇİN SAYIN EDİTÖR SİZİ KINIYORUM,SİZ BOLUSPOR DÜŞMANIMISINIZ ,BUNU RAKİPLER BİLE YAPMAZDI, DİĞER BAŞLANGIÇ SAYFANIZI BİR HAFTA ALINAN MAĞLUBİYETLE KALDIRDINIZ,SAYIN EDİTÖR SİZ BİR HAİNSİNİZ.5 HAFTA VAR
  • duayen
    13 Nisan 2011 • 09:25
    boluspor-0 çaykur rizespor-2 maç sonrasında gene yazacağım..!
  • Asi şmpyonboluspor
    13 Nisan 2011 • 12:02
    tek kelime ile yazık ,bu nasıl anasayfa niye benim yorumların yayınlanmıyor editör, o fotoda olan futbolcuların hepsi 90dk oynasaydı maçı alırdık,oraya yüreğin varsa sadece levent hocayı koysana sayın editör,
  • Asi şmpyonboluspor
    13 Nisan 2011 • 14:14
    bolu-3 rize-1 biz alırız sende bunu yaz duayen... İNADINA ŞAM-Pİ-YON BOLUSPORRR!!!!
  • yüksel özdemir
    14 Nisan 2011 • 10:18
    YAAA.hala güveniyormusunuz.onlar kim rize kim bize döşer giderler..onlarda GURUR OLSA bu saatten sonra.5.MAÇI ALIRLARDA AFFETTİRİRLER.MİLLETİN LAFLARINI YİDİRİRLER.geriler..adam biraz terdöker be..rahat oynayıp yenilseydiniz biz sizi anlardık

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10471200942993