BEŞİ BİR YERDE

29 Eylül 2018

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Adanaspor'u  2-1, Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında sahasında Payasspor'u 4-1 yenen Boluspor, Hafta sonu deplasmanda, henüz 1 galibiyeti,...

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Adanaspor'u  2-1,
Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında sahasında Payasspor'u 4-1 yenen Boluspor,
Hafta sonu deplasmanda, henüz 1 galibiyeti, 3 beraberliği ve 2 mağlubiyeti ve toplam 6 puanla 13. sırada yer bulan İstanbulspor ile karşılaşacak.
Adanaspor karşılaşmasında sakatlanarak 21. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan Guido Koçer sakat olduğu için forma giyemeyecek.
Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında ilk onbirde yer bulan, Batuhan Altıntaş hasta olduğu için İstanbul kafilesinde yer almıyor.
Daha önce Boluspor'la kısa süreli bir macera yaşayan Fatih Tekke, İstanbulspor'un teknik kadrosunun başında yer alacak.
Bolu'da sobalı evde kalmakla ünlenen Fatih Tekke'nin bu hafta İstanbulspor'u Boluspor'a karşı nasıl ısıtacağı merak ediliyor.
Boluspor'un oldukça rahat ve bir o kadar dikkatli çıkacağı İstanbul karşılaşmasında Guido Koçer ve Batuhan Altıntaş haricinde sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.
Boluspor'da
Karşılaşmaya kalede Gökhan Değirmenci,
Stoperlerde, Ümit Kurt ve Mamadou Diarra,
Kanat bekleri, Uğur Akdemir ve Ufuk Budak,
Önlerinde İshak Çakmak,
Santraforda ise Özgür Can Özcan'ın yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.
Ligde Adanaspor ve hafta arası Türkiye Kupası Payasspor karşılaşmalarına göre orta sahanın şekilleneceği tahmin ediliyor.
Orta saha ve forvet arkası oyun kurgusunda Yusuf Emre Gültekin ile Payasspor karşılaşmasında iki gol atan Umut Gündoğan bir adım öne çıkarken,
Formda ve kafası rahat bir Akabueze Bentley'in orta sahada alternatifi olmayan oyuncu olarak göze batıyor.
Bu bölgede Burak Asan'ın da enerjisi ve gençliği ile unutulmaması gereken isimlerden olduğu  kabul ediliyor.
Orta saha kanat oyuncuları olarak ise;
Mustafa Durak ve Melih Okutan sistem oyununa bağlı kalındığında; Guido Koçer'in yokluğunda rakipsiz isimler.
Bunun yanında genç Mutlu Güler ile tecrübeli ve dikine koşuların beceriklisi İsmail Haktan Odabaşı bu ikiliyi zorlayacak iki isim olarak öne çıkıyor.
Bu durumda ilk onbirde yer alacak yedi oyuncunun yerleri şimdiden belli olurken, geriye kalan dört oyuncunun Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ve yardımcıları ile Pazar günü yapacağı toplantıdan sonra belli olacağı tahmin ediliyor.
İstanbulspor Boluspor karşılaşma öncesi görüşlerine başvurduğumuz Bolusporluyuz.Com Spor Köşe Yazarımız Mustafa Nuri Gürsoy: "Boluspor, şampiyon olmak ve/veya ikinci olmak gibi bir hedefe kilitlenmiş durumda. Ayrıca yenilmezlik ünvanı ile diğer takımların ve futbolcuların dikkatini çekiyor.Diğer takımlar güçleri ne olursa olsun Boluspor'u yenmek, futbolcular gol atarak gündem olmak isteyeceklerdir. Öte yandan İstanbulspor karşılaşması zor bir deplasman olacağa benziyor. Adanaspor ve Payasspor karşılaşmalarında Boluspor'u izledim. Bununla ilgili yazılarım orada duruyor, yorumumu da şuraya koyuyorum. Boluspor maçı alırsa orta sahası ile alır, verirse yine orta sahası verir. Bek ile orta saha kanatları ve stoperlerden yana dertli olmam. Ama  göbek ve forvet arkası oynayan oyuncuların katkılarını bir tık daha fazla görmek isterim.Akabueze artık ortalama bir oyuncu kimliğinden sıyrılarak daha sorumluluk alan, oyunu yönlendiren olmalı"dedi.
Mustafa Nuri Gürsoy; " Benim de çok merak ettiğim Hoca'nın Yusuf Emre Gültekin ile Umut Gündoğan arasında nasıl bir tercih yapacağı; umarım ikisini aynı anda oynatmaz. Zira bu hem erken bir karar olur hem de risk.Hoca bence maça Burak Asan ile başlarsa hiç de sürpriz olmaz. Bunun yanında Franck Etoundi'den maçın genel gidişatı ve skora göre son 15 dakika veya biraz daha fazla süre alması noktasında yararlanılabilir." diyerek sözlerini tamamladı.
 

2111 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065366983413696