Beykoz “Tek düşüncemiz ve hedefimiz Buca maçı”

27 Eylül 2013

Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, Bucaspor ile oynayacakları karşılaşmadan mutlak 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi. Boluspor tesislerinde düzenlenen haftalık basın toplantısında konuşan Beykoz,...

Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, Bucaspor ile oynayacakları karşılaşmadan mutlak 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi. Boluspor tesislerinde düzenlenen haftalık basın toplantısında konuşan Beykoz, birçok konuda bakın neler söyledi.

 

Boluspor tesislerinde düzenlenen haftalık basın toplantısında Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin Boluspor bu sezon az gol atıp, az gol yiyor? İlginç bir istatistik? sorusu üzerine Beykoz “Öncelikle istatistiğin dışında bir şey söylemek istiyorum. Amaç bu ligde var olmak, bu ligde puan olarak bir yerde olmaksa, öncelikle onu tartışmak lazım. 6 maçta 6 puanı var rakibimiz Bucaspor’un, 9 gol atmışlar büyük bir istatistik. 4 mağlubiyetleri var ama. 2 maç galibiyet içerde, 1 içerde 3 dışarıda mağlubiyetleri var. Keşke bütün maçları eğer böyleyse bu futbol, görsel şölende sorarsanız 1 sezon boyunca bizim oynadığımız maçlarda 6-5, 5-4 galip bitse. Ama nihayetinde futbolun bir gerçeği var. Bu lig var alacak puanlarla konuşulacak bir lig. Önce o puanlara sahip olmak lazım. İstatistiğin içinde 6 resmi müsabakada ben buradayım. Ligde 5 kupada 1 tane, ligde 1 maçımız eksik olmasına rağmen 8 puanla küçümsenmeyecek bir noktadayız diye düşünüyorum. O 5 maçta, eğer Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmış olsak ki kazanmaya çok yakındık. Trabzonspor maçını kazanmış olsak bugün minimum 13 puanla burada olabilirdik”

TEK DÜŞÜNCEMİZ BUCA MAÇI

Çarşamba günü oynadıkları kupa maçında bir çok oyuncusunu görme şansı bulduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam “Bucaspor maçına hazırlanıyoruz. Bucaspor maçını analiz ettik. 10 günde 4 tane maç oynadık. Son maçta birçok oyuncumu da görme şansım oldu. Ama ilk 10 dakika çok iyi oynadık, ilk 10 dakikanın dışında ummadık bir anda defansta yapmış olduğumuz hatadan dolayı golü yedik. Golden sonra 3-0 geriye de düşebilirdik. Rakip kontra ataklarla %100 gol pozisyonları buldu ama kalecimiz bunları engelledi. Samsunspor maçında iyi oynamadık. Maç sonrası yaptığım açıklamada söylemişti. Samsunspor maçını kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. Çünkü hafta içi Balıkesirspor’a karşı bir mağlubiyet almıştık. 10 günde 4 tane maç oynadık, son maçta da oyundan daha çok kazanmamız gereken bir maç olarak düşündüğüm için maalesef 120 dakikaya yayıldı. Yaklaşık 40 dakika 10 kişi oynadık. Oynadığımız rakipte küçümsenmeyecek bir takım. Adem Sarı ve Civar gibi oyuncular PTT 1.Lig oyuncuları. Önemli olan turu geçmekti ve bizde kazanarak turu geçtik. Bugüne kadar oynamış olduğumuz 6 tane maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldık. Bu sonuçları oyuncularım gerçekleştirmiştir, biz sadece onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tek düşüncemiz ve hedefimiz Pazartesi günü oynayacağımız Bucaspor maçıdır”

AİLEMİZ YANİ SEYİRCİMİZİ MUTLU ETMEK İSTİYORUZ

Pazartesi günü deplasmanda koşan bir takıma karşı oynayacaklarını belirten Beykoz “Rakibimizi analiz ettik. Daha çok ikinci yarıları daha iyi oynuyorlar. Attıkları 9 tane golün 7 golü ikinci yarı atmışlar. 2 tane golü de 46 ile 60 arası atmışlar. Tempoları fena değil. Yaş ortalaması en iyi takımlardan hemen hemen biziz. Bize yakın takımlardan biride Bucaspor. Kolay bir maç olmayacak. Koşan bir takıma karşı oynayacağız. 1 hafta önce 4 tane gol attı Adana da. En son kupa maçında da Eyüpspor’u 1-0 yendiler. Onlarda daha çok alternatif ağırlıklı oynamışlar. Ama gerçek olan bir şey var, çıktığımız bu yolda seyircimizi yani ailemizi memnun etmek için ve mutlu etmek için buraya 3 puanla dönmek istiyoruz”

PERFORMANSLARINI YÜKSELTMELERİ GEREKİYOR

Kupa maçında bazı oyuncularıma ilk defa forma şansı verdim diyen Beykoz “Kupa maçında bazı oyuncularıma ilk defa forma şansı verdim. Belki ilk defa oynamalarından dolayı biraz tedirgin olmuş olabilirler ama Boluspor’un oyuncuları sonuçta. Ama kupa maçında forma şansı verdiğim bazı oyuncularımın performanslarını yükseltmelerini bekliyorum. 2-3 oyuncumun acilen performans yükseltmesi gerekiyor. Sinan, Çağrı, Onur, Fatih Gül ve Gökhan’ın istenilen düzeye en kısa sürede geleceğini düşünüyorum. Bu oyuncularımızın en kısa sürede bize katkı sağlamasını bekliyorum”

İSKENDER’İN KADRODA OLMASINI İSTERDİM

Zorlu ve kritik Bucaspor maçı öncesi sakat oyuncular hakkında da gazetecileri bilgilendiren teknik direktör Ali Beykoz “Abülkadir takımla birlikte antrenmanlara başladı. İskender’in ağrıları bitti. Bugün ilk defa topla yapacağımız çalışmaya alacağım. İskender’i Bucaspor maçına götürmeme durumum olabilir. Dimitrov’u Samsunspor maçında ilk 11 oynatıyordum son anda vazgeçtim Orhun’u oynattım. Dimitrov’u kaybetmemek adına oynatmadım, çünkü önümüzde daha çok maç var. İskender içinde öyle ve takımımızda bulunan tüm oyuncular içinde böyle. İskender’le az önce oda da konuştuğumuzda durumuna bak dedim. Bir daha sakatlanırsa bu kez süreç daha çok uzayacaktır. İskender’in Bucaspor maçı kadrosu içersinde olmasını isterdim çünkü ona ihtiyacımız var” diye konuştu.

1613 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.079271078109741