Bilet Fiyatlarında İndirime Gidildi.

25 Kasım 2011

Bu akşam tesislerimizde başkanımız Necip ÇARIKCI ile taraftar dernekleri arasında toplantı gerçekleştirildi.   Yapılan toplantıda başkanımız Necip Çarıkcı ,Taraftarlardan sorumlu yöneticimiz Murat Gürol katılırken Yarenler Taraftarlar...

Bu akşam tesislerimizde başkanımız Necip ÇARIKCI ile taraftar dernekleri arasında toplantı gerçekleştirildi.

 

Yapılan toplantıda başkanımız Necip Çarıkcı ,Taraftarlardan sorumlu yöneticimiz Murat Gürol katılırken Yarenler Taraftarlar Derneği Başkanı Sinan Akyol,1965 Boluspor Taraftarlar Derneği Başkanı Zikrullah Büyüktopaç,Boluspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ekrem Yücel,Cadde14 Taraftar Grubu adına Tahsin Kubaoğlu hazır bulundular.

Yapılan toplantıda tribünlerin sorunları, taraftarların istekleri dile getirilirken, futbolcuların performanslarını arttırmada yada azaltmada etkili olan taraftarlarımız nasıl davranmalı? sorularına cevaplar arandı.

 

Tribünlerde seyirci azalma nedenlerinin de masaya yatırıldığı toplantıda taraftar dernekleri ''Boluspor menfaatleri neyi gerektiriyorsa biz onu yapmaya hazırız'' dediler.

Toplantıda sonunda ise tribünlere taraftarlarımızı çekebilmek için ilk adım atıldı. Ve bilet fiyatlarında indirime gidildi.

Buna göre seyircilerimiz Kartalspor maçında Kapalı Tribüne 20 TL,Maratona 10 TL,Kale arkasına 5 TL ödeyerek girebilecekler.

 

Başkanın Aklındaydı !

 

Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkçı Konyaspor deplasmanında bu akşam alınan kararın kafasında olduğunu sitemize açıklamıştı. Necip Çarıkçı Bolusporluyuz.com'a yaptığı açıklamada ' Seyircimizin az olması bizleri de etkiliyor. Taraftarlarımız her platformda biletlerin pahalı olduğu ile ilgili düşüncelerini aktarıyordu. Belki bilet fiyatlarında indirime gidebiliriz' dedi.

 

Bakalım İsteğin  Karşılığı Ne Olacak ?

 

Sezon başından beri bilet fiyatlarının pahalı olduğunu söyleyerek çok sayıda taraftarın da gelmediği düşünülürken yönetim ve dernek başkanları bu sese kulak verip bilet fiyatlarında indirime gidildi. Şimdi söz Boluspor taraftarında olurken Kartalspor karşılaşmasına çok önem veren camia hem taraftar desteğiyle bu zorlu günleri aşıp hem de oyuncularından sahadan 3 puan bekleyecek. Bu güne kadar bilet fiyatlarından dolayı eleştiride bulunan taraftarların bundan sonra nasıl bir tutum sergileyeceği ve maçlara rağbet edip etmeyeceği merek konusu.

 

Kulüp tarafından yapılan açıklamaya göre bilet fiyatları şu şekilde.

 

Numaralı :50,00 TL

Kapalı :20,00 TL

Maraton :10,00 TL

Kale Arkası :5,00 TL

Çocuk Tribünü :1,00 TL

 

 


 

 

2363 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.030702114105225