BİR BİR Alıyoruz !

3 Kasım 2013

Boluspor, PTT 1'nci ligin 11'inci haftasında Mersin İdmanyurdu'nun konuğu oldu. Kırmızı beyazlılar zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 0-0 kapattığı karşılaşmada, ikinci yarıda girdiği...

Boluspor, PTT 1'nci ligin 11'inci haftasında Mersin İdmanyurdu'nun konuğu oldu. Kırmızı beyazlılar zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 0-0 kapattığı karşılaşmada, ikinci yarıda girdiği bir çok gol pozisyonundan yararlanamayınca sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Mersin İdmanyurdu'ndan Ali Tandoğan karşılaşmanın 61'nci dakikasında Alp'e yaptığı hareket nedeniyle karşılaşmanın hakeminden kırmızı kart görürken karşılaşmanın 61 dakikasından sonra rakibine oranla sahada bir fazla oyuncu ile mücadele eden ekimiz 10 kişilik rakibe karşı üstünlük sağlayamadı. Kontra ataklarla Mersin İdmanyurdu kalesine giden Boluspor girdiği pozisyonlardan sonuç alamadı.İki haftadır bir puana razı olan Boluspor 3 puana iki hafta dır arar oldu.Boluspor, Mersin deplasmanından aldığı 1 puanla, puanını 13'e çıkarttı.

Boluspor ligin 11'inci haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya geldi. Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz, Mersin İdmanyurdu karşısına; Atacan, Abdülkadir, Zlatkov, Cemil, İskender, Dimitrov, Hakan, Emre, Alican, Sercan, Alp on biri ile çıktı.

Ev sahibi Mersin İdmanyurdu ise, Mahmut, Anıl, Güven, Mahmut, Lawal, Mıtrovıc, Veli, Ali Tandoğan, Efe, Mehmet Yıldız, Nduka on biri ile Boluspor karşısına çıktı.

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz sakatlığı düzelen Sercan'a ilk on birde görev verirken, deneyimli teknik adam Fatih Şen'in yokluğunda ise formayı Alican'a teslim etti.

Kırmızı beyazlılarda Fatih Şen'in yokluğunda sahaya Alp Ergin kaptan olarak çıktı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Mersin İdmanyurdu, Boluspor kalesinde tehlikeli pozisyonlar buldu. Ev sahibi Mersin İdmanyurdu maçın ilk on dakikalık zaman diliminde Nduka ve Lawal ile pozisyonlar buldu. Boluspor karşılaşmadaki ilk ciddi atağını 8'inci dakikada buldu. Duran top organizasyonunda topla son buluşan İskender topu auta yolladı.

Boluspor ilk 10 dakikalık zaman diliminden sonra oyunda dengeyi sağladı.  Karşılaşmanın ilk 15 dakikalık zamanında her iki takımda girdiği pozisyonları değerlendiremedi. 16 'ncı dakikada Boluspor, İskender ile art arda iki pozisyon buldu. Pozisyonun başında topla buluşan İskender, sert vurdu Mersin İdmanyurdu kalecisi Mahmut topu zor çeldi devam eden pozisyonda yapılan ortayı takip eden İskender bu sefer topu yan ağlara gönderdi. Boluspor aynı dakika içinde 2 mutlak pozisyondan faydalanamadı. Maçın 22'inci dakikasında Mersin İdmanyurdu gole çok yaklaştı. İlk pozisyonda topla buluşan Nduka topu direğe nişanladı. Dönen topta Mahmut kafayla topu auta attı. Karşılaşmanın hakemi 23'ncü dakikada karşılaşmanın hakemi Serkan Tokat, Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Hakan Kutlu'yu tribüne gönderdi.

Karşılaşmanın 25'inci dakikasında Boluspor'dan Abdulkadir karşılaşmanın hakeminden sarı kart gördü. Boluspor, 44'ncü dakikada yine İskender ile gole çok yaklaştı. Dimitrov'un kullandığı faul atışını takip eden golcü oyuncu, topa dokunmak istedi ancak topa dokunamayınca top doğrudan auta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına iki takımda aynı on birlerle çıktı. Boluspor ikinci yarıya daha etkili başlayan ekip oldu. Kırmızı beyazlılar Hakan ve Dimitrov ile kanatlardan etkili olmaya çalıştı. Günün başarılı ismi İskender 53'ncü dakikada bir kez daha gole çok yaklaştı. Tecrübeli oyuncu, ceza sahasına girdiği anda çektiği sert şut yan ağlarda kaldı. Bu dakikalarda Boluspor, Mersin İdmanyurdu'na karşı üstünlüğünü kabul ettiren taraf oldu. Maçın 58'nci dakikasında Boluspor, Dimitrov ile gole çok yaklaştı. Bulgar oyuncu. Ceza sahası önünde topla buluştu bu oyuncunun vuruşu direğe çarpıp auta gitti. Boluspor mutlak bir golden daha oldu. 61'nci dakikada korna atak yakalayan Boluspor da topla son buluşan Alp'in şutunu defans kornere gönderdi. Bu pozisyonun devamında Mersin İdmanyurdu kaptanı Ali Tandoğan, Boluspor kaptanı Alp'e yaptığı hareket sonrası karşılaşmanın hakeminden kırmızı kart gördü. Mersin İdmanyurdu 10 kişi kaldı. Maçın 63'nü dakikasında Ev sahibi ekip gole çok yaklaştı, kazanılan serbest vuruş sonrası topa iyi yükselen Kenan'ın kafa vuruşu direkten oyun alanının dışına çıktı. Her iki takımda orta sahayı çabuk geçerek, pozisyonlar bulmaya başladı. 65'nci dakikada Alp, Lawal'a yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü.

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz, 67'nci dakikada ilk oyuncu değişikliğini yaptı. Dimitrov'un yerine Orhun oyuna dahil oldu. 69'ncu dakikada Boluspor'dan Alican sarı kart gördü. 82'nci dakikada Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Kırmızı beyazlılarda İskender oyundan çıktı. Emrah oyuna girdi. 84'ncü dakikada Cemil sarı kart gördü. Boluspor 90'ncı dakikada çok yaklaştı. Seri çalımlarla ceza sahasına giren Orhun yerden sert bir vuruş yapmak istedi. Gen oyununun vuruşunu Mersin İdmanyurdu savunması önledi. Maçın son saniyesinde derinlemesine atılan topu çok iyi takip eden Emrah, Mersin İdmanyurdu kalecisi Mahmut ile ceza sahası dışında karşı karşıya kaldı. İlk pozisyonda Mahmut'u geçen Emrah, pozisyonun devamında yine Mahmut'a takılınca Boluspor mutlak bir golden oldu. Zorlu karşılaşmada her iki takımda girdiği net gol pozisyonlarını değerlendiremeyince maç 0-0 sona erdi. Kırmızı beyazlılar, ligin 12'nci haftasında Çarşamba günü kendi saha ve seyircisi önünde Orduspor ile karşılaşacak.

2138 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.11461210250854