Bir Puan Uzatmada Geldi

14 Ekim 2013

Boluspor U17 akademi takımı 5 hafta karşılaşmasında Ankaraspor U17 takımını konuk edip sahadan 1-1 beraberlik ile ayrıldı. Karşılaşmanın son bölümlerinde kurulan baskı...

Boluspor U17 akademi takımı 5 hafta karşılaşmasında Ankaraspor U17 takımını konuk edip sahadan 1-1 beraberlik ile ayrıldı. Karşılaşmanın son bölümlerinde kurulan baskı beraberlik golünü getirirken bir puanı alan Boluspor san dakikalarda 3 puanı da kaçırmış oldu

Hafta sonu Akademi liglerde oynanan karşılaşmalarla maçlara devam edildi. Boluspor U17 futbol takımı Ankaraspor' u evinde konuk etti.Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken ilk tehlikeli atak Boluspor dan geldi 18 dakikada Enes 20 metreden sert şutu az farkla auta çıktı.Karşılaşmada daha sonra Ankaraspor kalesinde gördüğü pozisyona cevap verirken Boluspor U17 takımı kalecisi Sabri kalesinde gelen topu yatarak kornere gönderdi.

Her iki takımda karşılıklı pozisyonlar ile gol ararken Ankaraspor dan Mehmet Cihan ikinci sarı kartı sonrası kırmızı kartla oyun dışında kalınca sahada Ankaraspor sahada 10 kişi kaldı.İlk yarının son anlarında Boluspor U17 takımından Özkan sert şutla topu Ankaraspor kalesine gönderirken kaleci Cağatay son anda kornere gönderdi ilk yarıda 0-0 sona erdi.

Karşılaşmada İkinci yarıya Ankaraspor hızlı başladı ve maçta da Boluspor U17 karşısında Tayfun topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Kalesinde golü gören Boluspor U17 takımı oyundan biraz düşse de toparlanmak için mücadele örneği gösterdi. Geride kalmanın moral bozukluğunu üzerinden atmak isteyen Boluspor kalesinde bir pozisyon daha görürken Ankaraspor dan Tayfun net pozisyonda skoru artıramadı.

Karşılaşmanın son 10 dakikasında toparlanan Boluspor U17 Ankaraspor kalesine arka arkaya pozisyonlar bulurken beraberlik sayısı için rakip kaleyi adeta ablukayla alna bir oyun ortaya koydu.

Golü çok isteyen Boluspor U17 istediği gole uzatma dakikalarında kavuştu. Kazanılan serbest atış da ceza sahası içinde bulunan kalabalığın arkasına sarkan Veysel topun gelişine düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi ve çok istedikleri beraberlik golüne kavuşturarak sonucu 1-1 'e getirdi. Maçın son uzatma dakikalarında bir kırmızı kart daha çıkarken Ankaraspor sahada 9 kişi kalırken Boluspor U17 kalan dakikalarda başka gol bulamayınca sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı.

2106 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.077822923660278