Bir Şartla Bırakırım

16 Aralık 2013

Boluspor da bu akşam yapılan toplantının sonuçları belli oldu. Alınan başarısız sonuçların ardından yönetim kurulunun istifa edecek mi etmeyecek mi...

Boluspor da bu akşam yapılan toplantının sonuçları belli oldu. Alınan başarısız sonuçların ardından yönetim kurulunun istifa edecek mi etmeyecek mi diye kamuoyu merakla beklenirken beklenen karar çıktı. Başkan Mehmet İnceayan yönetim kurulundaki arkadaşlarına kongre kararı almam isteyen varsa biz talibiz desin ve gelsin alsın delikanlı gibi söylesinler şimdi kongre kararı alsak kimse sahip çıkmasa takım kayyuma gitse o zaman ne diyecekler  ben kimseye kaçtı dedirtmem biz bu işe talibiz diyen varsa bırakırım dedi. Başkan Mehmet İnceayan Bolusporluyuz.com’a özel açıklamalarda bulunurken merak edilen bir çok konuya da açıklık getirdi.

Alınan sonuçların ardından Mehmet İnceayan istifa edecek mi etmeyecek mi sözlerine içtenlikle cevap verdi. “Şuan istifa kararı yok yeni bir hocamız var. İki maç kaybettik kaybetmek istemezdik. Tavşanlı maçını şahsi hatalardan kaybettik. Kaybetmek istemiyiz  , istemezdik tabiî ki. Şansız bir şekilde maçı kaybettik. Şuan takımız %60 dan %80 geldi. Çok eksiğimiz var takımda iki stoperimiz bir orta sahamız birde Dimitrov maçta yoktu. Bunlara birde iyi oynarken Abdulkadir ve Alican maç içindeki sakatlıkları bize büyük bir yara verdi. Bunları yazmıyorsunuz, sakatlıkları söylemiyorsunuz, hedefi başka yere çekiyorsunuz bu takımın neden gücünü kondisyonunu araştırmıyorsunuz biz bu iş kötü olsun diye sahaya çıkarmıydık. Eleştirilmesi tartışılması gerek çok şey var takımın neden kötü olduğunu sorun”  diyen Başkan Mehmet İnceayan istifa sözlerine şöyle cevap verdi.

Kaçtı Dedirtmem

Herkes istifa etsin diyor. Bir ay önce bir kongre yaptık şuanda istifa ediyorum desem kime zarar verecem Boluspor ‘a. İstifa ettik dememizin ardından kimse kulübe sahip çıkmazsa o zaman ne olacak. Beni yapamıyor diyorlar o diyenlerden daha çok tecrübem var. Kimse yöneticilik başkanlık öğretmesin  Yönetim içinden iki arkadaşımıza size bırakayım dedim onlar kabul etmedi biri Savaş Abak diğeri Cavit Demir. Onlarda bizim ne tecrübemiz var beraber geldik beraber gideriz dediler. Onun için burada şuanda görevimize devam ediyoruz. Yönetim içinde sıkıntılar olduğu konuşuluyor evet biz buraya ekip olarak geldik ama bir kuruş vermeyen arkadaşlar var onlar biraz konuşmasın zarar vermesin.

Listemiz Hazır Desinler Bırakırım

Şuan görevimin başındayım, kimseden Boluspor’u kıskanmıyorum. İsteyende yok biz bu işi yaparız diyen arkadaşlar varsa gelsinler biz başkanım bu işe talibiz desinler Boluspor için ne gerekiyorsa yaparım ama kimse bana biz bu işi yaparız demiyor. Şuanda kongre kararı almak daha çok Boluspor’a ihanet etmektir. İstifa etmemizin ardından aday çıkmazsa o zaman ne olacak Bolu da felaket tellalları var bir kez daha söylüyorum ciddi düşünen ve gönülden gelmek isteyen varsa bugün bırakırım bana söylesinler daha iyi yapacaklarsa Boluspor ve Bolu kazanır.

Transferi Besim Hoca Yapacak

İkinci yarı için kadromuzu daha çok güçlendirmek istiyoruz. Besim hoca eksiklikleri gördü rapor halinde bize sundu. Kendisi transfer için çalışmalara başladı. Kadromuza kaliteli oyuncular alıp ikinci yarıda daha gülcü bir Boluspor yaratmak istiyoruz. PTT birinci liginde oynayan bir çok oyuncu ile görüştük hedefimizde Zenke var onu kadromuza katmak işiyoruz hocamız alınması yönünde rapor verdi. Şuanda transfer için kendisi çalışıyor ve görüşüyor birkaç takviye daha yapılacak, sadece şuanda görevdeyse biraz morale ihtiyacımız var son kez söylüyorum üstüne basa basa isteyen varsa gelsin listemiz hazır desin dedi.

2636 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.24826002120972