BİTTİ !!!

8 Mayıs 2012

Korner köşesi haftalık değerlendirmesini yaparak kaybedilen Rizespor maçının faturasını yine Bahri Kaya'ya kesti. Hatalar zincirinin arka arkaya yapıldığını ifade ederken...

Korner köşesi haftalık değerlendirmesini yaparak kaybedilen Rizespor maçının faturasını yine Bahri Kaya'ya kesti. Hatalar zincirinin arka arkaya yapıldığını ifade ederken sadece maçı izlemekle yetindiğini söyledi. 

Boluspor ,Rizespor maçında her iki takımında gerekli olan şey 3 puandı.Karşılaşmaya baktığımızda Rizespor'un ilk 6'sı garantimi garanti, İlk 2  için alması gereken 3 puan için acele edermi etmez.

Boluspor için atılması gereken gol zamanında gel dimi geldi. Stresi bol maç olabilir. Rizespor senin üzerine gelecekmi gelecek , zaten yapmak istediğin ne!  defansın arkasına Ferhat, Kenan, Aydın'la sarkmak mı, oda belli.

Karşılaşmanın ilk yarısının son 15 dakikası orta sahayı kaybettik mi kaybettik. Bunun sebebini de görmüşsündür.

Bence bunun sebebi Kenan,Aydın' dan birini savunmaya dönüşte Fahri ile oynatsan Fahri bu kadar rahat oynayamazdı ve oyunu da yönlendiremezdi.

Gomis,Cumhur'la Onur Bektaş, Şahin Ali ile oynarken Fahri Tatan oyunu kenarlara alıyor araya oynayabiliyor. Karşılaşmanın 2. yarısında 1-0 öndesin Ferhat,Kenan,Aydın'la 3'e dön Alp' i de koy önlerine hem orayı kapatırsın hem de Fahri gibi temposuz bir oyuncuyu sıkıntıya soksun hem Ferhat ve Kenan la, iki beki kapatırsın hem istediğin gibi topa sahip olma anlamında rakibi rahatsız edersin.

Rize takımı bile Hüseyin Kalparla 4-4-2 oynarken sizin gibi Giray Bulak'la 4-3-3 e döndü takımı da toparladı.Nedir hala oyunu genişletmen ama tabi bunlar oldu bitti sezonda bitti.

Şimdi ilk konuşulması gerekenlerden biride Ferhat'ın oyundan çıktıktan sonraki tepkileri. Bence Hoca'nın Ferhat oyundan almasının sebebi bu maçta ,antrenmanda çalışılmış olan korner pozisyonunda Fatih'in yaklaşması ve Ferhat'ın tek kesme arzusu sen çalışılmışa uymanlazım kafadan bildiğini yapman demen yanlış.

Benim kafama takan olaylardan bir kaçı da Emre Toraman kadro dışı kalmasının ardından Veysel ve Orhan Ak'ında sakatlanması belki bir komple teorisi ama düşünüyor insan , Omar da yabancı hüsranımız geldi gitti.

Artık kulübümüz bir kongre sürecine girdi. Kim aday olur olmaz kim başkan adayı olur olmaz bilmiyorum. Ama gelenin ve kalanın kadrodan önce alttan üste kadar kulüp bünyesini şakşakçı olmayan ! hazır ola geçmeyen tanıdık yabancı değil ben onu severim o bunun adamı şu da çalışıversin demeden çok Boluspor' u seven özverili, Başkanı' da doğru yönlendire bilecek kişilerin gelmesi önemli.

Başkanımız iyi niyetli çalışkan, dürüst birisi bu doğru. Boluspor için karakollarda kalmış bütün mesaisini Boluspor' a vermiş ama tek eksiği olan kendisine sen çok yaşa diyenlerin hatalarını görmek istemeyen zihniyet den kurtulursa yinede tecrübesiyle senelerdir kahrını çekip sonrada bırakması bence olunmaması gereken bir durum.

Bu kadar cefadan sonra bence süper lige kendisinin bu takımı çıkarmak istemesinden doğal bir şey olamaz.

KULÜBÜMÜZ İÇİN HAYIRLI OLMASI DİLEGİMİZLE...     

 


2499 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.42304992675781