Bizim Takım Kendisi Gibi Oynarsa Sorun Yok !

22 Ekim 2011

Teknik direktör Cihat Arslan antrenman sonunda yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Elazıspor maçında TRT spikeri Tansu Polatkan yaptığı açıklamamdan tutun Kasımpaşaspor...

Teknik direktör Cihat Arslan antrenman sonunda yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Elazıspor maçında TRT spikeri Tansu Polatkan yaptığı açıklamamdan tutun Kasımpaşaspor maçı ve  Boluspor duran toptan yediği gollere kadar her şeye  cevap verdi .

  

Boluspor Teknik Direktörü Cihat Arslan Kasımpaşaspor maçı öncesi yaptığı açıklamalarda şunları söyledi.

 

"Göztepe maçı sonrasında söylediğim her sözün arkasındayım. Bizim takım her maçı herkesi her sahada yene bilecek kapasitede. Kasımpaşa, Rize , Malatya değil biz Kasımpaşa takımı nasıl yene bilirizdüşüncesinde gidiyoruz. İnşallah Allah da bizi mahcup etmez bizim takımda kimin oynadığı kimin oynamadığı önemli değil. Geniş bir kadromuz var düzgün bir kadromuz var bizim takım kendimiz gibi sahada istediklerimizi yaparsak Allahın izniyle yenip geliriz"    

 

Atacan' da  Sorun yok

 

Kasımpaşaspor maçı öncesi sakatlıklar ile ilgilide şunları söyleyen Cihat Arslan "Atacan şuan oynayabilecek kapasitede. Bugünde antrenmana çıktı ayağını denedi ve kaleye de geçti. Onda bir sorun görmüyoruz. Ferhat Kiraz ile ilgilide bugün küçük bir yürüyüş yaptı onla ilgilide yarın son kararı vereceğiz. Şimdiden bugün bir şey diyemeyiz tedavide bir gün bile çok önemlidir. Ferhat konusunda da şu anki durumuna göre oynar veya oynayamaz diyemem" dedi.  

 

Elazıspor maçında alına beraberlikle ne gibi  eksiklikler vardı diye sorulan soruda Cihat Arslan yaptığı açıklamada  "Şimdi biz 4-5 arkadaş kendi performansının altında oynadı. Bu takımı muhakkak etkilemiştir ama performansının altında oynamasına rağmen istekli arzulu bir oyun ortaya koydular. Ben bundan eminim 4-5 arkadaş performansının altında oynamalarına rağmen biz sahadan galip gelebilirdik çünkü o mücadele gücümüzden dolayı. Karşılaşmada yaptığımız hatalar neydi duran toptan  85. dakikada gol yedik. Yemesek saten maçı üç puanla bitirecektik bizde yaptığımız hatayı en aza indirmemiz lazım. Bu hata yapılıyor diye de gol yemememiz lazım bunun tedbirlerini almaya çalışıyoruz."

 

Polatkan Spiker mi ? Yorumcu mu ?  

 

Teknik direktör Cihat Arslan Elazıspor maçından sonra TRT spikeri Tansu Polatkan'ın yaptığı açıklamaya da şu şekilde cevap verdi. "Tansu abiye ulaşırsanız bu ligde kimin işi kolay bunu kendisine sorarsanız bizde bilmek isteriz. Bana onu söylesin. Bu ligde hanki takımın işi kolay bu soruyu da kendisine sorun. Bizim kolay gol yememizi eleştirmiş eleştirmesi için  bizim şu ana kadar 10-15 gol yememiz lazım şuana kadar bizim yediğimiz gol sayısı 5  iç sahada 4 gol yemişiz deplasmanda 1 gol yemişiz. Bizim neremiz kolay gol yiyor ben bunu anlamıyorum. Ben birde şunu anlamıyorum TRT deki spikerler yorumculuğa mı soyundu. O da biraz entrasanıma geliyor bana. Senin görevin spikerlik bırak yorumculuğa karışma. Bu ligde herkes bir birine yakın %10 lar %15 ler arada oynarken burada günlük performanslar ön plana çıkıyor. Ben geçen sene yorumculuk da yaptım bu ligde 10 senem geçti. Futbolcu olarak 3 tane şampiyonluk yaşadım. İki tane play off gördüm sonra biraz Kasımpaşa da çalıştık sonra Kocaelispor da çalıştık. Bu lig enteresan bir lig maç öncesinde şu takım favoridir diyemeyiz."

 

       

2074 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • eren
    24 Ekim 2011 • 00:27
    cihat hoca bu ligin tek favorisi çaykur rizespor'dur.Bir bolusporlu olarak size hatırlatayım

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.30840492248535