“BİZLER BİR ŞEY YAPTIĞIMIZ ZAMAN OTOMATİKMAN CEZA ALIYORUZ”

19 Şubat 2017

Boluspor, TFF 1’inci ligin 21’inci haftasında Ümraniyespor’u Poepon’in 6’ıncı dakikada attığı golle 1–0 mağlup ederek haftalar sonra galibiyetle tanıştı. Karşılaşmanın ardından Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa ve Ümraniyespor teknik direktörü Erkan Sözeri açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın hakemi Erkan Özdamar’a adeta ateş püsküren Çapa; “Maçı yöneten kişiyle ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Bu karşılaşma başka bir yerde oynanmış olsa hakem bu kadar rahat bir maç yönetebilirmiydi. Bizler bir şey yaptığımız zaman otomatikman ceza alıyoruz” dedi.

Çapa sözlerine şöyle devam etti: “Çok uzun süreden sonra ilk defa galip gelmek çok güzel bir şey. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Zaman zaman kendimizi zora soktuk. İlk devre ve özellikle son 20 dakika yakalamış olduğumuz pozisyonları ya son vuruşları iyi yapamadık veya da bireysel düşünüp takıma katkı sağlamayı unuttuk. Bundan dolayı da son dakikalara kadar maçı zora soktuk. Maçı yöneten kişiyle ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Bu karşılaşma başka bir yerde oynanmış olsa hakem bu kadar rahat bir maç yönetebilirmiydi. Bizler bir şey yaptığımız zaman otomatikman ceza alıyoruz. Belirli mesafe korumak zorundayız. Bugün şunu da gördük ki futbolun sadece sahada oynanmadığını sadece sizin göstermiş olduğunuz performansın yeterli olmadığını çok iyi bir şekilde gördük. Allah hepimizin yardımcısı olsun.”

“BOLUSPOR’U TEBRİK EDİYORUM”

Ümraniyespor teknik direktörü Erkan Sözeri, sözlerine karşılaşmayı değerlendirerek başlayarak şunları dile getirdi: “Bir oyun planımız vardı. 6 haftadır kazanamamış rakibimiz vardı. Dolayısıyla çok stresli çıkacaklardı maça. Biz skoru devre bitimine kadar hatta 50-60’ıncı dakikalara kadar gol yemeden götürürsek, rakibin çok risk alacağını ve çok pozisyon bulacağımızı, kazanamaya da yakın olacağımızı düşünmüştük. Ama maalesef 5’inci dakikada yediğimiz gol bütün planlarımızı bozdu. Mücadeleden taviz vermedik ama. Oyun disiplininden kopmadık. Bence iyi mücadele ettik. Boluspor’da çok iyi mücadele etti. Bugün bakıldığında zaman Süper Lig ayarında bir mücadele oldu. Boluspor çok istedi, çok iştahlıydı. Bizde çok istedik. Pozisyonlar bulduk. Risk aldığımız dönemlerde 75 ve 80’inci dakikalardan sonra birkaç tane pozisyon verdik. Aslında biz bunları yakalamalıydık. Skoru lehimize götürseydik. Boluspor’u tebrik ediyorum. Kendi oyuncularımı da kutluyorum.”

“ATILMADIĞI TAKDİRDE KURAL HATASINA GİRİYORMUŞ”

Sözeri, karşılaşmada kural hatasının iddia ederek; Çift sarı karttan Ramazan Sal ve Abdülkadir’in atılması gerekirken, görüntülere göre atılmamış. Atılmadığı takdirde kural hatasına giriyormuş. Soruşturduk. Bununla ilgili girişimlerimizi yapacağız” şeklinde konuştu.

Sözeri sözlerine şöyle devam etti: “Maçın hakemini de aslında kutluyorum. Maçtan sonra gittim mağlup takımın hocası olarak resmen şunu söyledim. ‘Siz Şampiyonlar Ligi’nde maç yönetebilecek bir kalite bir yönetim gösterdiniz bugün. Gerçekten kutluyorum trio olarak’ dedim. Onlar inşallah devam ederler ama talihsiz bir pozisyon var. Soyunma odasına girdikten sonra gördüm. Çift sarı karttan Ramazan Sal ve Abdülkadir’in atılması gerekirken, görüntülere göre atılmamış. Atılmadığı takdirde kural hatasına giriyormuş. Soruşturduk. Bununla ilgili girişimlerimizi yapacağız. Çünkü görüntüler çok net. Bilmiyorum nasıl bir rapor yazacak. Ben hocamız adına çok üzgünüm.

3428 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.058506965637207