Bolu-Adana Maçının Ardından

12 Mayıs 2013

Boluspor Adanaspor play off karşılaşması geride kalırken tüm camia basketbol takımımızn başarısı ile morallendi. 17 Temmuz spor salonundan oynanan karşılaşmada...

Boluspor Adanaspor play off karşılaşması geride kalırken tüm camia basketbol takımımızn başarısı ile morallendi. 17 Temmuz spor salonundan oynanan karşılaşmada heyecan üst seviyede olurken bazı ayrıntılarda dikkatlerden kaçmadı. Başkan Fatih Yamaner ve kurmayları bir yılın stresini galibiyetle atarken 15-20 Mayıs tarihlerinde Kuşadası'da oynanacak maçlar ncesi bir ohh çekti. 

Bolusporluyuz.com olarak objektifimize yansıyan ayrıntıları kısa kısa sizler için derledik.  

 

Yamaner Ailesi Çok Gururlu
 
Bolu'da son iki sezondur Yamaner ailesi Fatih Yamaner'e sonsuz destek veren Baba Ahmet Yamaner abi Cağlar Yamaner ve Fatih Yamaner'i eşi Deniz hanım gecenin en gururlu kişileriydi. Basketbol şubesine geceli gündüzlü mesai harcamasında en büyük desteği gören Fatih Yamaner maç sonunda tüm ailesinden uzun uzun alkış aldı.

 
 

 

Doğan ve Aydın  yerinde duramadı
Basketbol takımının oynadığı maçlarda renkli simalar arasında yer alan genç iş adamları Tuna Aydın ,Rıfat Doğan geçmiş maçlarda olduğu gibi yine final maçında hop oturdu hop kalktı. 12 dev adamın attığı basketlerde adeta yerinden fırlayan Rıfat Doğan ve Tuna Aydın rakip ataklarda da ıslık çalarak destek verdi.

 

 

 

Dış Şutlarla Takımı Rahatlattı
Boluspor basketbol takımının tecrübeli oyuncusu Levent Altan ikinci periyottan sonra sahneye çıkarak arka arkaya attığı üçlük basketlerle adeta takım arkadaşlarını da rahatlatan oyuncu oldu. Hücumda etkili olmasına rağmen savunmada da pota altında bir çok topu alarak katkısına katkı yaptı.

 

 

 

 

 
 

 

Ramo Fedakarlık Yaptı
Tecrübeli basketbolcu Ramazan ilk maçta yaşadığı sakatlık sonrası ikinci maça fedakarlık yaparak çıktı. Üst adalesindeki ağrılar nedeniyle maç saatine kadar tedavisi yapılan Ramazan ayağım ağrısa da bu maçta oynamam lazım arkadaşlarımız yalnız bırakamam deyip zorlu maçta fedakarlık.

 

 

 

 

 

Hendek'ten Destek Geldi
Boluspor Basketbol takımı şehri havaya sokarken desteklerde il dışından bir bir gelmeye başladı. Kuşadası'na gitmek için büyük fedakarlıklar yapıp zorlu rakiplerini bir bir geride bırakıp 3 ligin en güçlü adayları arasında gösterilen Adanaspor 'u  Kuşadası yolunda saf dışı bırakan 12 dev adama Hendek'ten destek geldi.

Basketbol yürütme kurulundan Çağatay Özaktaş'ın yakın arkadaşı Eczacı Ertunç Özgün maç sabahı Hendek'ten gelerek 12 dev adamın yanında oldu. Sabah kahvaltısını kırmızı beyazı basketbolculara ikram eden Ertunç Özgün maç sonunda alınan galibiyet sonrası da çok mutlu olduğunu ifade etti. 

Karşılaşma Öncesi Sonucu söylediler
Karşılaşma öncesi bir çok kesim maçın atmosferinden dolayı stres yaşarken rahat olanlarda vardı. Baba Ahmet  Yamaner, Çağlar Yamaner ,Doktor Sadık Alaşa, İlker Aktaş ve İstanbul'lu misafirleri maç öncesi kimse merak etmesin bu takım Kuşadası'na gitti bile dedikleri oldu .

 

 

 

  

Kralda Göz Yaşlarını tutamadı
Bu başarıda belki'de en çok yıpranan kişiydi. Sacit Kilitçi ailesinden çok basketçilerle ilgilendi. Bir dediklerini iki etmedi takımın Kuşadası'na gitmesi için adeta onlarla yatıp onlarla kalktı. Gece gündüz demedi başarı için didindi Bolu'daki son maça da gelince alınan galibiyet sonrası yol arkadaşı başkan yardımcısı Fatih Yamaner ile birlikte duygularını dışarı vererek göz yaşlarına engel olamadılar.

 

 

 

 

 

Atalay Hocanın Haklı Sevinci
Basketbol takımı koçu Atalay Gemen de maç sonu en çok sevinmesi gerekenlerden biriydi. Aylardır Boluspor basketbol takımını şampiyon yapmak için çabalayan tecrübeli Koç maç sonu adeta kurtlarını dökerek galibiyeti tüm herkesle kutladı. 

 

 

 

 

 

 

 

Sadık Alaşa Adayı Gösterdi
Boluspor yönetim kurulu üyesi doktor Sadık Alaşa maç içinde arka arkaya atılan basketler sonrasında  adeta Kuşadası'na gidiyoruz dercesine hedefi eliyle gösterdi. Bir çok maçta içeride dışarıda basketbol takımını yalnız bırakmayan Alaşa takımımıza Kuşadası'nda da  güveniyoruz mesajını verdi.  

 

 

 

 

 

 

Zorlu'nun Zor Dakikaları
Basketbol yürütme kurulunda başarı için mücadele veren kişilerden bir tanesi olan Selçuk Zorlu İkinci maçta da yine heyecandan adeta ne yaptığını bilemedi. Sezon başından beri desteğini basketbol takımına veren Selçuk Zorlu 40 dakika içinde takıma büyük destek verdi.

 

 

 

 

 

 

MÜTHİŞ TARAFTARIMIZ

12 DEV ADAMIN ZAFERİ
 

MAÇ SONU HERKES ÇILDIRDI
 

3806 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.058293104171753