BOLU BELEDİYESPOR’DA ŞOV SIRASI BASKETBOL’DA

8 Ağustos 2015

Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımı 2015-2016 sezonu öncesi iç transferde 6 oyuncu ile anlaşma sağladı. Hafta sonu BOBES GYM’de düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan oyuncular “Geçtiğimiz sezon play-offlar’dan döndüğümüz 1.lige bu sezon Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımını çıkarmak” dediler.

2015-2016 sezonu öncesi transfer çalışmalarına başlayan Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımı, öncelikli olarak hoca transferini ve iç transferde daha önce anlaşmaya vardığı oyunculara imza attırdı. BOBES GYM’de düzenlenen imza törenine birçok Bolu Belediyespor Yönetim Kurulunun yanı sıra basın mensupları ve basketbol severler katıldı.  

SEMERCİOĞLU “1 HOCA ve 6 OYUNCU İLE ANLAŞTIK”

Hafta sonu BOBES GYM’de düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımı Şube Başkanı Murat Semercioğlu “Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu senede Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımı TBL 2.Ligdeki mücadelesini sürdürecek. Bugün bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere de teşekkür ediyorum. Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımı olarak bugün iç transferde geçtiğimiz sene büyük fedakârlıklar yaparak takımımıza play-off oynatan hocamız Volkan Bayır hocamızla anlaşmış bulunmaktayız. Aynı şekilde iç transferde geçtiğimiz sezon Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımında oynayan Çağdaş Çalış, Mehmet Şen, Olcay Özkundilli, Serkan Çetin, Burak Dadıç ve Erkut İncearap ile anlaştık. 2015-2016 sezonunda inşallah TBL 2.Ligi hepimize hayırlı uğurlu olur” diye konuştu.

BAYIR “BİZLERE İNANSINLAR VE GÜVENSİNLER”

Geçtiğimiz sezon Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımını play-off oynatan tecrübeli koç Volkan Bayır “Öncelikle bu görevi bana layık gören Bolu Belediyespor kulübüne teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz sezon play-offlar öncesi yaşadığımız şansız sakatlıklar nedeniyle play-offlarda 1.lig kapısından dönmüştük. İnanıyorum ki bu sezon iyi bir kamp dönemi geçirip ve yapacağımız dış transferlerle Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımını 1.lige taşıyacağız. Bizlere inansınlar ve güvensinler”

ŞEN “ARTIK BENDE BOLULU SAYILIRIM”

Boluspor Basketbol Takımının, son üç sezondur formasını giyen ve takımın önemli oyuncusu olarak dikkat çeken Mehmet Şen ise imza töreninde yaptığı açıklamada “Öncelikle burada olduğum için mutluyum. Bende Bolulu sayılırım, Bolu’da üçüncü sezonumu geride bıraktım. İnşallah bu sene Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımını 1.Lige taşıyacağımıza inanıyorum. Bunun içinde takım arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

ÖZKUNDİLLİ “BU SENE HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ”

Geçtiğimiz sezon takıma sonradan katılan ve büyük katkısı olan Olcay Özkundilli ise yaptığı açıklamada “Geçen sene takıma biraz geç katıldım. Burayı biliyorum, play-offlar öncesi önemli oyuncularımızın sakatlığı nüksetti ve 1.lig kapısından döndük. İnanıyorum ki bu sene hedefimize ulaşacağız”

ÇETİN “BİZİM BU SENE BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VAR”

Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımının en eski oyuncuları arasındaki yerini alan Serkan Çetin ise “Bizim bu sene büyük hedeflerimiz var. İnşallah bu sene güzel bir sezon geçireceğiz. Volkan Hoca olsun, Sacit abi olsun sağolsunlar bu transferde çok büyük emekleri geçti. İnşallah biz bunun karşılığını sezon sonunda vererek alnımızın akıyla sezonu bitireceğiz inşallah”

İNCEARAP “BURADA BİR AİLE GİBİYİZ”

Erkut İncearap ise imza töreninde yaptığı açıklamada “Öncelikle burada olduğum için çok mutluyum. Burada bir aile gibiyiz. Herkesin elinden geleni yapacağına inanıyorum. Umarım bizim için hayırlı bir sezon olur”

BOLU BELEDİYESPOR’DA ŞOV SIRASI BASKETBOL’DA
BOLU BELEDİYESPOR’DA ŞOV SIRASI BASKETBOL’DA
BOLU BELEDİYESPOR’DA ŞOV SIRASI BASKETBOL’DA
BOLU BELEDİYESPOR’DA ŞOV SIRASI BASKETBOL’DA
BOLU BELEDİYESPOR’DA ŞOV SIRASI BASKETBOL’DA
BOLU BELEDİYESPOR’DA ŞOV SIRASI BASKETBOL’DA

4949 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.048881053924561