Bolu Maden Buldu ! 5-0

16 Eylül 2010

Sahasında Bank Asya Ligi'nde ilk defa taraftarı ile buluşan kırmızı beyazlı ekibimiz, rakibini farklı yenerek adeta maden bulmuş gibi oldu....

Sahasında Bank Asya Ligi'nde ilk defa taraftarı ile buluşan kırmızı beyazlı ekibimiz, rakibini farklı yenerek adeta maden bulmuş gibi oldu.

 

Boluspor, Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasına muhteşem taraftarının desteği ile çıkarken, oynadığı oyun ve attığı gollerle farka gitmesini bildi. Karşılaşmada Ferhat Kiraz 3 golle yıldızlaşırken, karşılaşmada 2 golü de oyuna ikinci yarı giren Caner Ağca attı.

Boluspor, uzun bir aradan sonra Bank Asya Ligi'nde 5 gol atarak taraftarını sevindirdi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında rakip Tavşanlıspor Boluspor'un oyununu bozarken, Teknik Direktör Levent Eriş'in zaman zaman oyuna yaptığı müdahalelerle bunu aşmasını bildi. İlk golde Kaptan Burak Akdiş sağ kanattan ceza sahasına kadar girerek, arka direğe yaptığı orta sonunda Ferhat Kiraz kafa ile karşılaşmada ilk golü attı.(1-0) İlk golden sonra Boluspor atakları akın akın Tavşanlı Linyitspor kalesine gelirken, kırmızı beyazlı ekibimiz ikinci golü de ilk golde olduğu gibi sağ kanattan geliştirdiği atakla buldu. Fabiano Olivere sağ tarafta topla buluştu. Ceza sahasına girerken kafasını kaldırdı ve penaltı noktasına koşu yapan Ferhat Kiraz'ı gördü. Kiraz topun gelişine vurarak hem kendisinin hem takımının ikinci golünü kazandırdı.(2-0) Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla bitti.

İkinci yarıda Boluspor rüzgarı devam etti. Sahanın hemen hemen hakimi olan ekibimiz 60'ıncı dakikada Ferhat'ın çalımlarla girdiği ceza sahasında kaleci Oğuz'un üstünden topu bırakmasıyla üçüncü gölü buldu.(3-0) Goller geldikçe hem taraftar coştu hem Boluspor gollere atmaya devam etti. Caner Ağca kendi çabası ile kaybettiği topu kazanarak rakip defansın arasında topu ustaca göndererek karşılaşmada durumu 4-0 getirdi. Boluspor farkı bulmasının ardında rahatlarken, Levent Eriş'in öğrencileri de hocalarının isteklerini sahada yansıttı. Karşılaşmanın son golü de yine Caner Ağca'dan geldi. Fabiano kale önünde ki topu Caner'e çıkardı. Topun gelişine vuran Caner karşılaşmanın sokurunu 5-0 olarak belirledi. Kırmızı beyazlı ekibimiz kötü başladığı sezona arka arkaya aldığı galibiyetlerle devam etti.

 

Kiraz Maçın Yıldızı Oldu

 

Boluspor'da Tavşanlı Linyit maçında adeta yıldızlaşan oyuncu olan Ferhat Kiraz, rakip fileleri üç defa havalandırarak taraftarlarından alkış aldı. Geçtiğimiz hafta Adanaspor karşılaşmasında oyuna ikinci yarı girerek etkili olan genç oyuncu, bu hafta için ilk 11 sinyalleri vermişti. Pazar günü Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında ilk golü 15'inci dakikada, ikinci golü 41'inci dakikada, üçüncü golü ise 60'ıncı dakikada atarak, sahada yıldızlaşan Ferhat Kiraz maçında adamı olmaya hak kazandı. 

  

 

Kaptan İkinci Baharında

 

Boluspor'a geldiği ilk günlerde otoriteler tarafından kuşkuyla bakılan tecrübeli kapta,n Bolu'da adeta ikinci baharını yaşıyor. Şimdiye kadar hazırlık karşılaşmaları dahil 3 lig maçında harikalar yaratan Kaptan Burak Akdiş, yine sahanın yıldızlarındandı. Kaptan adeta sahada basmadık yer bırakmazken, takım arkadaşlarına yaptığı asislerle maçın kahramanları arasına girdi. Tam bir takım kaptanının yapması gerekenleri hem saha içinde hem saha dışında yaparak örnek olurken, şampiyonluk yolunda katkı yapmasını da bilerek Bolu'da adeta ikinci baharını yaşıyor.   

 

 

Taraftara Büyük Bir Alkış

 

Boluspor, Tavşanlı Linyit karşısına çıkarken arkasında büyük bir taraftar kitlesi vardı. Karşılaşmadan bir saat önce hem maraton tribününde bulunan Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği, hem kapalı tribünde bulunan 1965 Taraftarlar Derneği ve Cadde 14 taraftar gurubu,
( BS FAN CLUB )  maç boyunca susmayarak adeta 12'inci adam görevini yaptılar. Her iki tribünde bulunan taraftar dernekleri ve taraftar gurupları karşılıklı yaptıkları tezahüratlar ve görsel şovlarla galibiyetin mimarlarından oldular.

 

  

1965 Çocuk tribünü ilk kareografisini yaptı.

 

1965 Boluspor taraftarlar tribünün bünyesinde kurulan ve 2 sezondur durmadan desteğini esirgemeyen 1965 çocuk tribünü Tavşanlı Linyit karşılaşması ile bu sezonun ilk desteğini gösterdiler. 1965 Çocuk tribüne dağıtılan kırmızı beyaz kartonlar ile görsellik anlamında göze hoş görüntüler sergileyen 1965 Çocuk Tribününün bu sezon daha etkin olacağa benziyor.

  

 

Alkışlar Tavşanlı Linyit Taraftarına

 

Bank Asya 1. ligine bu sene ayak basan ve 3 yıldır üst üste şampiyon olarak büyük bir başarı ile buralara kadar gelen Tavşanlı Linyin'in taraftarı da ne kadar centilmen olduğunu gösterdi.

Yaz aylarında tribün kardeşliği pikniğine'da katılan konuk ekip taraftarları 90 dakika takımını desteklerken maç sonunda da farklı galip gelen takımımızı ayakta alkışladı. Şehri merkezimize geldikleri ilk dakikadan beri bir rakip taraftarının sergilemesi gerektiği tüm hareketleri kendilerine yakışır şekilde davranan Linyit taraftarlarını alkışlıyoruz.  

  

BS Fan Club Start Verdi

 

Hafta içi yaptıkları basın açıklaması ile bundan sonra kapalı tribünde Bs Fan Club olarak hareket edeceklerini belirten kapalı tribün taraftarlarımız 90 dakika Boluspor'u sumadan desteklerken aynı zamanda kapalı tribünü sezon açılışı gibi süslemeleri gözlerden kaçmadı.

 

Tam 19 Yıl !

 

Boluspor taraftarları hasretin bitmesini beklerken bu sezonda takımına çok güveniyor. Bugün Tavşanlı Linyit ile oynanan karşılaşmada kapalı tribünde ( Tam 19 Yıl ! ) pankartı açarken aynı zamanda yaptıkları tezahüratlar ile bu özlemin sona ermesini istediler.

 

Keyfimiz Yerinde !

 

Maç sonunda Bolusprlu futbolcular stadyum ses ekibinin çalmış olduğu oyun havası ile yerinde duramadı ve çifte telli oynadı. Yıllardır görülmemiş ir mutluluk yaşanırken futbolcularımızın da keyfine diyecek yoktu. Bu keyfimiz hiç bozulmaz inşallah.

 

 

 

 

Bolu Maden Buldu ! 5-0
Bolu Maden Buldu ! 5-0
Bolu Maden Buldu ! 5-0
Bolu Maden Buldu ! 5-0
Bolu Maden Buldu ! 5-0
Bolu Maden Buldu ! 5-0
Bolu Maden Buldu ! 5-0
Bolu Maden Buldu ! 5-0

2280 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.093751192092896