BOLU TFFHGD’YE YENİ BAŞKAN

6 Ocak 2024

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şubesi 14. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimde ilimizin...

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şubesi 14. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimde ilimizin genç hakemlerinden Batuhan Topçu, başkanlığa seçildi.

Divan Başkanlığını C Klasman Gözlemcisi Ayhan Şentürk’ün, Divan Başkan Yardımcılığını İl Hakem Kurulu Başkanı Ramazan Musluk, Divan Katipliğini İl Hakemleri Buse İrem Fedakar ve Umut Salih Özcan’ın yaptığı ve tek liste halinde girilen genel kurulda C Klasman Yardımcı Hakemi Batuhan Topçu, Arif Ergün’den Başkanlığı devraldı.

Eski Başkan Arif Ergün ve yönetim kuruluna geçmiş dönem ki çalışmaları sebebiyle Dernek Başkanı Batuhan Topçu ve yönetim kurulu tarafından çiçek takdim edildi.

“Bolu hakemliğini daha ileriye nasıl götürebiliriz, nasıl daha faydalı işler yapabiliriz bunların peşinde olacağız”

Genel Kurulda ilk olarak Gençlik ve Spor İl Müdürü V. Muzaffer Akdoğan söz aldı. Akdoğan; seçimin hayırlı olmasını dileyerek; “Öncelikle herkese iyi akşamlar, İnşallah bu seçim camiamız adına hayırlı olur, yeni dernek yönetimine başarılar diliyorum, bizler her zaman yanınızda olduk, yine yanınızda olmaya devam edeceğiz. Hep beraber taban birliklerimizle beraber Bolu hakemliğini daha ileriye nasıl götürebiliriz, nasıl daha faydalı işler yapabiliriz bunların peşinde olacağız bu seçimin hayırlara vesile olmasını diliyor saygılar sunuyorum” dedi.

“ASKF yönetimi olarak yanındayız”

Akdoğan’ın ardından Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemalettin Metin söz aldı. Metin; ASKF yönetimi olarak hakemlerin yanında olduklarını ifade ederek; “Değerli hakem ve gözlemci arkadaşlar, genel kurulunuzun hayırlı olmasını diliyorum. Bizleri buraya davet eden herkese saygılar sunuyorum. Yıllardır hakem ve gözlemcilerimizle beraber iyi bir uyum içinde çalışmalar yapmaktayız, yeni seçilen yönetim kurulumuza başarılar diliyorum, inşallah içlerinizden ilimizi en üst seviyelere çıkıp ses getirecek hakemlerin çıkacağına inanıyoruz bu kabiliyet sizlerde var yeter ki çalışın eğer bir sıkıntınız derdiniz olursa her zaman sizlerin arkasındayız sahada ne gördüyseniz çalmaya çalışın tüm ASKF yönetimi olarak yanındayız genel kurul camiaya hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

“Yeni yönetim kurulumuza çalışmalarında başarılar diliyorum”

Metin’in ardından eski Başkan Arif Ergün şunları dile getirdi: “Arkadaşlar öncelikle herkese teşekkür ederim 2 dönem şube başkanlığı yaptım, tüm arkadaşlarımın katkısıyla hocalarımızın katkılarıyla İl hakem kurulumuzla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Taraflı tarafsız aldığımız yorumlarla en iyisini yaptığımıza da inanıyoruz.  En önemlisi birlik beraberliğimizi her zaman en üst seviyede tutmaya ve bütün arkadaşlarımızın bir olması adına çok çalıştık örnek vermem gerekirse 6 sene önce göreve geldiğimizde yönetimdeki arkadaşlarım derneğimizin koltuklarını, sandalyelerini değiştirmesi esnasında kendi şahsi araçlarıyla ikişer-üçer taşıdığı, dernek binamızın boyanması gereken duvarlarını kendi emekleriyle boyanmasına kadar bir çok şeyi birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdiler, bu bizler için sadece ufak bir örnektir. Arkadaşlar dernekçilik gerçekten göründüğü gibi bir iş değil, bizler sadece ön planda yaşananları görüyoruz arka planda çok büyük emekler veriyoruz. Giderlerimiz çok fazla ama dert etmiyoruz Bolu’da bulunan iş adamlarımız sağolsun bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar. 6 yıl başkanlık yaptım, yönetimimizin gayretli çalışmaları sebebiyle ben iyi bir başkan oldum sizlerin de huzurunda onlara yeniden teşekkür etmek istiyorum gecesini gündüzüne kattılar çok çalıştılar, büyük emekler verdiler şimdi sıra onlarda, her zaman abileri olarak arkadaşlarımızın kardeşlerimizin yanınızdayız. Yeni yönetim kurulumuza çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Gencecik pırıl pırıl kardeşlerime de başarılar diliyorum”

İl Hakem Kurulu Başkanı Ramazan Musluk ise; “Dernek başkanlığı yaptığım dönemde Arif kardeşimiz ile beraber görev yapıyorduk, daha sonra dernek başkanlığımı Arif kardeşimize bıraktık, İl hakem kurulu başkanlığını yürüttük şimdi de aynı şekilde Arif, Batuhan kardeşimize derneği bırakıyor, inşallah önümüzde ki günlerde de arif kardeşimiz İl hakem kurulu başkanlığına geçerek beni biraz dinlendirecek, her ne kadar dinlencem, kenara çekiliyoruz desek de sizlerle hep beraberiz bir aile ortamı içinde desteğe devam edeceğiz. Ben bu akşam Genel kurulda emeği geçen herkese eski yönetimde yer alan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum yeni görev alacak olan gencecik pırıl pırıl kardeşlerime de başarılar diliyorum” dedi.

Gecenin sonunda konuşan yeni Başkan Batuhan Topçu ise; “Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu şubemizin 2018 yılı ocak ayında yapılan olağan kongrede başkanımız ve değerli büyüğüm Arif Ergün’ün yönetim kurulu listesinde 2.yedek üye olarak yer almaya başladım. 3 yıl boyunca yaptığımız çalışmalarda, kendimi bir asil üyeymiş gibi hissedip, canla başla sarılarak hizmetimizi sürdürme gayretinde bulundum. Bu hisse sahip olmamda ki en büyük sebep ise yönetim kurulu ve il hakem kurulumuzda yer alan büyüklerimdir. 2021 yılında aynı yönetim ancak +1 fazla hizmet anlayışıyla Arif abimizin başkanlığında yeniden toplanarak çalışmalarımıza devam ettik. Büyüklerimizin, oluruyla ve takdiriyle Asil listede yer alarak 3 sene boyunca genel sekreter olarak görevimi yerine getirmeye çalıştım. Bu süreçte kırdığım arkadaşlarım ve üzmüş olduğum hocalarım olduysa kendilerine özrü de borç bilirim ve bugün; hem camiamızda ki büyüklerimizin, hem de yönetim kurulunda bulunan abilerimizin desteğiyle, şahsım ve arkadaşlarımla, uzun yıllar hakem camiamıza onurla ve gururla hizmet edebilmek adına ilk startı vermek için sizlerin karşısına çıktık. Tüm hocalarımıza bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür eder yeni dönemimizde de aynı birlik beraberliğin sürmesini temenni ederiz” ifadelerini kullandı.

TFFHGD Bolu Yönetiminde şu isimler yer alıyor;

Yönetim Kurulu

BATUHAN TOPÇU (BAŞKAN)

ÖZKAN ELİKKAYA

ERGİN KARABULUT

ÖMER FARUK KILIÇ

SAMET ÜNALAN

Denetleme Kurulu

RAMAZAN MUSLUK

SELİM GÖKSU

BUSE İREM FEDAKAR

Genel Merkez Delegeleri

BATUHAN TOPÇU (ŞUBE BAŞKANI)

ARİF ERGÜN (GENEL MERKEZ DİSİPLİN KURULU ÜYESİ)

RAMAZAN MUSLUK

ALİ SEÇİLMİŞ

HAKAN ERKAN

507 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.2993860244751