Bolulu hakemlerden görkemli sezon açılışı

3 Kasım 2023

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ) Bolu’da yerel liglerin başlamasıyla birlikte günler kala Bolulu hakemler görkemli bir gece ile sezona merhaba dedi. Geceye...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ) Bolu’da yerel liglerin başlamasıyla birlikte günler kala Bolulu hakemler görkemli bir gece ile sezona merhaba dedi. Geceye Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu katıldı.

MHK Başkanı İbanoğlu, Bolu’dan ve Bolu hakemlerinden övgü dolu sözlerle bahsederek; “Benim Merkez Hakem Kurulu Başkanı olarak ilk ziyaret ettiğim il oldu şimdi. Geçen sene ilk Merkez Hakem Kurulu üyesi olduğum zaman Temmuz’da hakem kampı yapmıştık. Bolu’daki kardeşlerimizin ve genç hakemlerimizden Batuhan Topçu kardeşimin nasıl bu seminerin yürütülmesiyle ilgili koşturduklarını biliyorum” dedi.

Geceye, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu, Merkez Hakem Kurulu 3.Bölge Sorumlusu İbrahim Çınar, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Gülden Özaydın, Hasan Hakan Alpaslan, Bolu İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Cemil Akay, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Durak, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hakan Aydın, Bolu Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Cemalettin Metin, Futbol İl Temsilcisi Hasan Aksay, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Salih Aktaş, Boluspor Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Çimender ve Kaan Semercioğlu, Boluspor Kulübü Eski Başkanı Emin Semercioğlu, 3.Bölge Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi Ali Yıldız, Amatör Takım Kulüp Başkanları hakemler ve gözlemciler katıldı.

Gecede ilk konuşmayı Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şube Başkanı Arif Ergün yaptı. 

“Bolu’da yabancı dili olmayan hakem kalmayacak”

Ergün, dernek olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederek; “MHK Başkanımız ve Bölge sorumlularımızın bizi önemsemesiyle il olarak hakemlerimiz çok önemli müsabakalar aldı. Hakemlerimizde bu görevleri boşa çıkarmayarak müsabakalarda çok iyi notlarla döndüler. Dernek ve il hakem kurulu olarak ASKF Bolu Başkanımız Cemalettin Metin ve Futbol İl temsilcimiz Hasan Aksay’ ve tüm kulüplerle istişare içinde çalışarak futbol ailesinde üst düzey birliktelik yakaladık. Üst liglerde yer almak için öğrenim ve yabancı dilin önemini biliyoruz. Yeni sezonla birlikte dernek binamızda haftada 3 gün İngilizce kursu vereceğiz. Bolu’da yabancı dili olmayan hakem kalmayacak. Bolu İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Muhammed Emin Demirkol’un katkılarıyla hakemlerimize ve gözlemcilerimize ilk yardım kursu açılmasını planlıyoruz. Tesis anlamında çok iyi konumdayız. Bütün tesislerden yararlanmamamızı sağlayan Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler’e ayrıca teşekkür ederim” dedi.

“Hakem arkadaşlarımızın gelişimine elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyoruz”

Ergün’ün ardından Bolu İl Hakem Kurulu Başkanı Ramazan Musluk söz aldı. Musluk şunları dile getirdi: “Bizlerde hakem camiası olarak yeni bir sezona yeni bir heyecanla başlamanın sevincini yaşıyoruz. Bizlerde takımlar gibi yaz döneminde çalışmalarımızı sürdürdük. Hakem arkadaşlarımızın gelişimine elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyoruz. Buradaki amacımız, hakem arkadaşlarımızın sadece Bolu’da değil, üst liglerde ilimizi en iyi şekilde temsil etmelerini sağlamak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz.”

“Hakem arkadaşlarımıza buradan da bir müjde vermek istiyorum”

Musluk’un ardından Bolu Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Cemalettin Metin söz aldı. Metin, Bolulu hakemlere ASKF olarak her türlü desteği verdiklerini aktararak; “Bolu ASKF olarak hakem arkadaşlarımızın her zaman yanındayız. Yönetime geldiğimizden beri hakem arkadaşlarımızın ne ihtiyaçları olduğunda her zaman yardımcı olduk. Bu birlik ve beraberlik Bolu’yu spor anlamında örnek bir il haline getirdi. Hakem arkadaşlarımıza buradan da bir müjde vermek istiyorum. Bu yıl kullanacağınız eşofmanlar İl müdürümüzün destekleri ve İl Özel İdaresinin katkılarıyla alım aşamasına geldi. İnşallah bu malzemeleri de yakın zamanda sizlere teslim edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Bolu olarak daha güzel işler yapmak için büyük bir enerjiyle sahadayız”

Gecede bir konuşmada Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler yaptı. Güler, Bolu’da sporun hizmetkarı olduklarını belirterek; “Bolu olarak daha güzel işler yapmak için büyük bir enerjiyle sahadayız. Bütün mesai arkadaşlarıma hakikaten huzurlarınıza teşekkür etmek isterim. Çünkü mesai kavramımız yok. Sizler de olmadığı gibi. 7/24 hizmetteyiz. Spor her yerde. Herkesin gönlünde, kalbinde, hayatında. Bunun bilincindeyiz. Tabii ki ilimizde Valimizin, Milletvekillerimizin, Başkanımızın dediği gibi katkı sunan herkesin büyük bir emeği ve gayretiyle güzel işler başarmaya çalışıyoruz. Ülkemizin de spor anlamında daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz” dedi.

“Bolu’da 3-5 yıl içinde de çok değerli arkadaşlarımızı ligimizde görmek imkanı bulacağız”

Güler’in ardından gecede son konuşmayı Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu yaptı. İbanoğlu Bolu ve Bolulu hakemlerden övgüyle bahsederek; “Bugün burada olmaktan çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bolu’nun benim için önemi çok büyük. Bu kadar canlı, bu kadar hakemliğe destek veren bu kadar ilgi duyan insanları bir arada görmek apayrı bir güzellik. Benim Merkez Hakem Kurulu Başkanı olarak ilk ziyaret ettiğim il oldu şimdi. Geçen sene ilk Merkez Hakem Kurulu üyesi olduğum zaman Temmuz’da hakem kampı yapmıştık. Bolu’daki kardeşlerimizin ve genç hakemlerimizden Batuhan Topçu kardeşimin nasıl bu seminerin yürütülmesiyle ilgili koşturduklarını biliyorum. Bolu’ya bir sıcaklığım oldu. Batuhan geçen sene hakemlerimizin burada ağırlanmasını çok iyi sağladı. Bu sene C Klasman Yardımcısı oldu. Genç kardeşlerimizin de hata yapabileceklerini görmemiz lazım. Bu nedenle Bolulu hakem arkadaşlarımıza tavsiyemiz; hiçbir şeyi dikkate almadan başarıya odaklı çalışmaları ve kendilerini geliştirmeleri lazım. Antrenman olur, kişisel gelişimle ilgili çalışmalar olur. Motivasyon yükseltme olur, yabancı dil bilgisi olur. Kendilerini başarıya ulaştıracak şeylerin peşine düşmelerini tavsiye ediyorum. Ben inanıyorum ki Bolu’da bu destekle bu birliktelikle önümüzdeki 3-5 yıl içinde de çok değerli arkadaşlarımızı ligimizde görmek imkanı bulacağız” ifadelerini kullandı.

 

Bolulu hakemlerden görkemli sezon açılışı
Bolulu hakemlerden görkemli sezon açılışı
Bolulu hakemlerden görkemli sezon açılışı
Bolulu hakemlerden görkemli sezon açılışı
Bolulu hakemlerden görkemli sezon açılışı
Bolulu hakemlerden görkemli sezon açılışı
Bolulu hakemlerden görkemli sezon açılışı
Bolulu hakemlerden görkemli sezon açılışı
Bolulu hakemlerden görkemli sezon açılışı
Bolulu hakemlerden görkemli sezon açılışı
Bolulu hakemlerden görkemli sezon açılışı
Bolulu hakemlerden görkemli sezon açılışı
Bolulu hakemlerden görkemli sezon açılışı
Bolulu hakemlerden görkemli sezon açılışı
Bolulu hakemlerden görkemli sezon açılışı
Bolulu hakemlerden görkemli sezon açılışı

299 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.36546587944031